RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

tillia -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 8:55:32)

Maro,extra ti je stomacic!

meni se krvarenje smanjilo dosta,jos malo u tragu se pojavljuje.najgore je to sto ne znas uzrok ni kada ce se opet pojaviti.Joj,samo muke!

Sve vas ljubim i cekam da se pridruzite na jutarnjoj kafici i cokoladi!

World -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 8:57:59)

Tilia, je li te bolio stomak kad si imala to krvarenje?

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 9:01:33)

IZVORNA PORUKA: mati

IZVORNA PORUKA: Jole84

I još jedno glupo pitanje,a šta će nam mrežaste gaće [sm=smiley36.gif]
Mati može,nešto sam se i sa Mod dogovarala,uklopićemo se nekako,tj ja ću da se uklapam prema vama [sm=smiley1.gif]

Pa da se luftira gospodza, prozori na sve strane, mrezaste gace, mrezasti ulosci... :)
Ja sam prvi dan stavljala libre night(pelene), pa preko njih mrezasti, ali mnogo je prijatnije za ranu kad dise...

Ahahahahahahaah, cu umrem od smejanje [sm=zz_bounce.gif]

Bas mi lepo pocelo jutro, ahahahhahahahah, jos se smejem...

Maro, koliko si ih placala?
Mati, brate, podseti me...pelene za odrasle[sm=smiley11.gif] mogla sam i njih da kupim. Mene nije svrbelo nista dok sam ih nosila, cak sam ih posle nosila kuci jos nedelju dana sigurno, koliko su mi prijatne bile.

Aj, sad [sm=kava.gif]

tillia -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 9:23:17)

world,malo,skroz nisko nekako u liniji od levog do desnog jajnika.
pomislila sam mozda da je i zbog toga sto sam taj dan dosta sedela,a posteljica te jedne bebe je nize,pa sam mozda ispritiskala nesto.

Ana RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 9:29:14)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ne zaboravite da konkretna pitanja o zatrudnjivanju, trudnoći, bebama, deci, porodici itd. postavljamo u za to otvorene teme.

U vezi toga preporučujemo da pročitate

OPŠTE USLOVE KORIŠĆENJA FORUMA

Ako ta pravila budu krsena,chat teme cemo zatvarati .[sm=smiley1.gif]

Pročitajte i Ringerajin vodič za korišćenje foruma KLIK

Dakle, imamo temu Slike trudničkih stomaka, Kako zamišljate druge forumašice, Mrežaste gaće....

Koristite pretraživač, ukucajte ključne reči i doći ćete do željene teme.

Ako i dalje ne umete da se snađete imate temu Ringerajin vodič za korišćenje foruma pa postavite pitanje u njoj.

Za sva pitanja tu su moderatori, administrator, sve što vam nije jasno. Ova tema je chat tema i koristite je za neobavezno ćaskanje.

Hvala!

P.S. U slučaju da zvučim grubo, moram da napomenem da sam u pms-u [sm=smiley11.gif]

pari -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 9:52:46)

Dobro jutro drage!
ja sam noćas kinula u jednom momentu i u tom trenutku me je jako preseklo malo ispod pupka, trajalo je jedno 30 sekundi i prestalo...
da li se nekome dešavalo tako nešto? da li je normalno?

tillia -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 9:56:16)

Pari i meni se to desava kada kinem,jednostavno nesto me presece.

dunja RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 9:57:03)

Normalno je pari, i meni to hoće prilikom kijanja ili nekada kada ustanem (od početka trudnoće). Pisale su devojke da se mnogima to dešava. Ne brigaj [sm=smiley1.gif]

pari -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 9:57:54)

hvala drage! lakše mi je [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 10:05:40)

Ana, sorry za off[sm=smiley1.gif]

Pari, i ja se prijavljujem da cesto osecam isto. Cak oset_im i probadanje, ne znam kako da objasnim, ali kao da me neko ubode u tacku neku pa zavrti misic, ustine me [sm=zmeden.gif] Pitala sam dva ginekologa, od njih jedan vrhunski mi rekao da to nije nista, nego da me verovatno sutira beba, a ja sam ga pitala: "Mislis?" na sta mi je on odgovorio: "Ne mislim, znam"
Kad se jako zasmejem, a to je vise puta dnevno, presece me ispod stomaka i boli neko vreme[sm=zmeden.gif] rekose mi da je i to normalno

dijana1* -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 10:06:49)

Pari i meni se to desavalo, pogotovo na pocetku trudnoce. Pa sam posle nasla polozaj u kom me ne zaboli kada kinem. Nemoj da brines [sm=smiley1.gif]

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 10:09:15)

To ti je sve zbog istezanja ligamenata u preponama... i ja sam se plašila toga u početku trudnoće... rasteže se materica.. hoće i kad naglo ustaneš da te probode kao da te zaboli jajnik i to je normalno... (normalno je da budeš nenormalna [sm=smiley36.gif] iskoristi priliku [sm=duda.gif])

buba m -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 10:54:00)

Ja sam juče bila na uz. Beba ima 2500g. Međutim dr mi je rekao da joj je stomačić nešto manji u obimu i da je taj parametar sumnjiv. Takođe, smanjio mi se nivo plodove vode. Rekao mi je samo da pijem mnooogo tečnosti, najviše supe jer je slana i zadržava se u organizmu duže. Kontrola za dve nedelje. Nije se mnogo iscimao, čak se i šalio a li ja sam se baš uplašila i ne znam kako ću dočekati da te dve nedelje prođu! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

pari -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:03:29)

hvala puno drage! sad znam da sam normalna [sm=smiley1.gif]

buba, razumem te...ali samo polako...ako se dr nije zabrinuo, onda nema razloga da se brineš...samo po njegovim uputstvima i biće sve u redu!

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:07:55)

IZVORNA PORUKA: buba m

Ja sam juče bila na uz. Beba ima 2500g. Međutim dr mi je rekao da joj je stomačić nešto manji u obimu i da je taj parametar sumnjiv. Takođe, smanjio mi se nivo plodove vode. Rekao mi je samo da pijem mnooogo tečnosti, najviše supe jer je slana i zadržava se u organizmu duže. Kontrola za dve nedelje. Nije se mnogo iscimao, čak se i šalio a li ja sam se baš uplašila i ne znam kako ću dočekati da te dve nedelje prođu! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Prvo nemoj da se nerviraš (kao da to možeš da kontrolišeš) te njihove dijagnostike koje im aparat sam izračunava u mnogim slučajevima nisu tačne ... npr. moja drugarica se porodila u 26 nedelji +2 dana pa je beba imala 3250 (kilažu omaše u 95% slučajeva- barem kako ja znam) ... celo vreme je cimali da je beba mala i da ima previše plodove vode cimali je na milion analiza ...i bebana super 3250 i 53 dugačka ... idealno sve [sm=smiley2.gif] bolje daj da popijemo kafu...[sm=kava.gif]

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:12:40)

IZVORNA PORUKA: Mara1986

IZVORNA PORUKA: buba m

Prvo nemoj da se nerviraš (kao da to možeš da kontrolišeš) te njihove dijagnostike koje im aparat sam izračunava u mnogim slučajevima nisu tačne ... npr. moja drugarica se porodila u 26 nedelji +2 dana pa je beba imala 3250 (kilažu omaše u 95% slučajeva- barem kako ja znam) ... celo vreme je cimali da je beba mala i da ima previše plodove vode cimali je na milion analiza ...i bebana super 3250 i 53 dugačka ... idealno sve [sm=smiley2.gif] bolje daj da popijemo kafu...[sm=kava.gif]

Ispravka 36+2 [sm=jezicek.gif]

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:15:32)

Dobar dan,
Maro, tvojoj drugarici promasili i nedelju u kojoj je... Mislim bebac je imao super kilazu i duzinu za 26. nedelju [sm=smiley1.gif]
Buba, samo se opusti... da je nesto ozbiljnije ne verujem da bi ti reko da dodjes za dve nedelje. Ne brini [sm=smiley31.gif]
Meni izasao herpes na usni... [sm=smiley13.gif]

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:19:50)

Iva, prvi put?[sm=smiley13.gif]

buba m -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:25:15)

Ne znam! Do sad je sve bilo savršeno. Baš sam smorena. Jedva čekam da se porodim i da je vidim.
Iva i ja sam imala herpes na usni. To nije strašno ako se ne dešava prvi put u trudnoći. Ako si to imala i ranije onda imaš antitela i ne brini.

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:33:40)

Trudnicu je lako uplašiti i smoriti...

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:37:09)

Klarita, Buba... bas sam se sada i ja smorila-svasta se procita po netu [sm=smiley13.gif]
Nije prvi put, imam ga bas cesto od neke 10godine minimum jednom godisnje i to stalno na istom mestu, ali stalnooo... uh

lavica28 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:39:49)

Bas sam se ismejala od jutros, od kako citam komentare od juce popodne, super ste sve!
Fala za ves, ali necu vise ovde da nam se Ana RR ne ljuti u pravu je!

Buba m i ja vise jedva cekam da cas prodju ova tri meseca, ovo malo cudo samo se rita i sve mislim oce napolje [sm=jezicek.gif]
Mm je juce dobio temperaturu, i celu noc kasljao i ja nisam nikako spavala....
Inace i mene zaboli negde u stomaku kada kinem i bas ne volim kada se to desi, ali brzo prodje..

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:43:01)

Dobro jutro žene [sm=kava.gif]
Mati,Klarita sad mi je sve jasno,ako je u pitanju luftirancija [sm=smiley36.gif]
Pari dešava se i meni,a dešava mi se i da pišnem,pravo da ti kažem [sm=smiley29.gif]
Bubo ne sumnjam da si se baš nasikirala [sm=smiley13.gif] ali sigurno je sve ok,znaš da oni hoće da omanu s tim merama,pogotovo ako si išla državno pa je uz stari. Biće sve ok,princeza je dobro pokušaj da ne brineš,ljubimo te [sm=smiley31.gif]
Iva,diži imunitet [sm=smiley31.gif]
Maro počastila si nas slikama,super su,a mi zapele za mrežaste gaće,tako da nam ne gine pec pec,Anči izvini nećemo više [sm=smiley36.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:45:48)

Buba znam kako ti je, mene su tako iscimali na UZ sa hiperehogenim crevima i fokusom na srcu, ja sam čekala 3 nedelje na kontrolu i znam kroz šta prolaziš. Na kontroli se ispostavilo da je sve ok i da se sve to povuklo, tako da probaj da se smiriš i da veruješ da je sve ok. Znam da nije lako, ali daj sve od sebe, mnogo puta dr znaju da pogreše sa tim parametrima. A ti si sad 36.nedelja, od tad se valjda i normalno smanjuje plodova voda ako se ne varam.

Milica cica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (7.2.2014 11:48:05)

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Meni izasao herpes na usni... [sm=smiley13.gif]

Ne brini, herpes ne prolazi kroz placentu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>