Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 10:11:18
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja bih svakog meseca sve nagrade dala Torbici. Svaka čast na idejama, volji i trudu! Takođe,neumorna je
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 10:12:59
|
|
|
|
lesica
|
I jaaa, ali ima još par kandidata koje bih svakomesečno nagradila
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 10:43:53
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR I jaaa, ali ima još par kandidata koje bih svakomesečno nagradila Slazem se! Jole
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.4.2014 10:15:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo konačno i martovskih dobitnika 1. Glavnu nagradu osvojila je bojana boka sa receptom Pileća džigerica u paradajz sosu (88 bodova) Dodatne nagrade osvojile su: 1.m2m2 sa receptom Junetina sa pečenim paprikama (85 bodova) 2. lidijabp sa receptom Konak piletina (79 bodova) Treći dobitnik dodatne nagrade na osnovu najvećeg broja objavljenih recepata je Torbica (45 objavljenih recepata) Čestitam dobitnicama Molim vas da mi u inbox pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresa, telefon, mail adresa).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.4.2014 11:13:44
|
|
|
|
nata11
|
Cestitam
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.4.2014 11:15:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravoooo
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.4.2014 11:53:08
|
|
|
|
Torbica
|
Ijaoooo! Hvala puuuno! Odoh sad u znak zahvalnosti da otkucam jos koji od prethodnih dana
< Poruku je uredio Torbica -- 2.4.2014 11:54:07 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.4.2014 14:52:42
|
|
|
|
mati
|
Torbice, zeno zmaju... Za tebe treba i medalju da naprave... Moj dubok naklon...
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.4.2014 14:54:13
|
|
|
|
New Mom
|
Cestitke! Posebno za Torbi! Svaka cast!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.4.2014 14:55:18
|
|
|
|
branki*
|
cestitam svima
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.4.2014 14:55:29
|
|
|
|
minnica
|
Čestitam!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.4.2014 15:38:31
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala zene Ma kakav naklon, sve mi kuvamo stalno, samo sto sam slikala vise nego druge zenice, ljubim vas sve
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.4.2014 8:50:10
|
|
|
|
lelaigor
|
Čestitke!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.4.2014 10:20:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Cestitam Torbice tebi svaka cast
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 4.4.2014 12:30:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Molim dobitnice prve tri nagrade da mi najkasnije do ponedeljka dostave svoje podatke radi slanja paketa.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 5.4.2014 20:33:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Društvo, ko je unosio recept Vanil štrudla? Postavljen je kao admin što znači da je prilikom objave došlo do neke greške (pucanje neta ili slično) tako da se ne vidi ko je napisao. I još nešto, nemojte recepte kopirati sa drugih sajtova (vanil štrudlu pravim i sama i doslovce je prekopiran sa drugog sajta), napišite ga svojim rečima.
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 10.4.2014 11:44:54
|
|
|
|
Torbica
|
Moja nagrada je stiglaaa! Hvala puno RR i C kompaniji! Okacicu kad budem unosila receptice, stoje i cekaju, ne stizem! Pa cu i slikicu okaciti!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 10.4.2014 16:47:35
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 10.4.2014 17:25:30
|
|
|
|
bojana boka
|
Pozz drustvance.. I moja nagrada je stigla..fantasticna je..daje mi podstrek da kuvam i dalje i potrudim se da budem jos bolja... Veliki kiss i HVALA jos jednom !!!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 10.4.2014 21:47:52
|
|
|
|
m2m2
|
Stigla nagrada. Hvala, divna je
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 11.4.2014 10:51:53
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala puno ovoj divnoj porodici RR, znate da Vas VolEm!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 17.4.2014 18:34:42
|
|
|
|
jovicaa
|
gde mozeemo da diskutujemo o receptima? da pitamo postavljace oko detalja? da li postoji takva tema?
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 17.4.2014 22:49:36
|
|
|
|
Torbica
|
Jovice, nema takva tema za sad. Jedino ima FB komentara na svakom receptu ali ne znam kako bi postavljac recepta mogao da vidi pitanje, osim ako ne udje povremeno sam na svoj recept.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 17.4.2014 23:22:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala na sugestiji Jovice, definitivno moramo osmisliti nešto. Javljam uskoro! IZVORNA PORUKA: jovicaa gde mozeemo da diskutujemo o receptima? da pitamo postavljace oko detalja? da li postoji takva tema?
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 30.4.2014 9:56:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Čekamo vaše sjajne recepte Opet idu praznici, čekamo specijalitete
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?