Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 12:58:52
|
|
|
|
Nikolicka
|
Jupiiiiiiiiii. Nema veze sto je vikend? Bas idealan poklon za 8. Mart!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 13:10:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Stižu ili danas ili u ponedeljak-utorak, sve zavisi od City expresa. Ali bi bilo lepo da stignu danas
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 13:28:48
|
|
|
|
nata11
|
Moja nagrada vec stigla, hvala upravo pravim krem supu
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 18:13:30
|
|
|
|
Nikolicka
|
I moja nagradica stigla!
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.3.2014 18:40:17 >
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 18:22:57
|
|
|
|
Olga75
|
Nikolicka , evo tema o ubacivanju fotografija KLIK i cestitam na nagradi
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 19:14:41
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
Evo i moje nagradice :) hvala jos jednom :*
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 19:37:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeeeej, hvala na fotkama
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 19:59:56
|
|
|
|
jole82
|
Evo i naše nagrade Hvala sponzorima i RR
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 20:17:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeeeej Ako sam dobro videla, svima su stigle nagrade
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 11:45:29
|
|
|
|
ivaMark
|
Cestitam devojke A glasa se tako sto kliknes na one zvezdice ispod recepta? Hocu i ja da dam svoje glasove Sad tek procitah...50 duplih naloga ...koliko je ljudima dosadno.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 12:56:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IvaMark, jeste, klkneš na jednu, dve ili tri zvezdice, u zavisnosti od toga koliko ti se dopada recept
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 13:13:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo svima za nagrade I ja sam objavila 3 recepta!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 13:18:54
|
|
|
|
dunja RR
|
UM, bravo, super su, glasala sam
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 13:24:06
|
|
|
|
Jole84
|
Čestitam drugarice naše vredne
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 16:33:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Dragi naši, javite molim vas čiji je ovaj recept, nekome je pukao net dok je unosio, pa je uneto pod nickom Admin KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.3.2014 16:34:00 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 11.3.2014 11:35:07
|
|
|
|
Torbica
|
Nestao mi je fil u RAW Torti od jagoda! A otkucala sam! Help!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 11.3.2014 15:43:18
|
|
|
|
Torbica
|
Pebbles, donekle je ok. Nedostju sastojci za fil kolicine sa leve strane. Jel mozete to da dodate, otkucala sam ti u mejlu.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 11.3.2014 21:14:54
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala puno, divni ste!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 18.3.2014 11:30:25
|
|
|
|
Pebbles
|
Drage devojke, prilikom unosa recepata molim vas da ne koristite kose crte, znake navoda i slične karaktere jer zbog toga dolazi do nepravilnosti u receptima. Hvala najlepše!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 9:33:22
|
|
|
|
lesica
|
Drage Ringerajke, kulinarski majstori, počeo je novi kulinarski mesec, i od ovog meseca imamo neke izmene po pitanju načina nagrađivanja recepata i vrednih kuvarica!!! Tokom aprilskog konkursa odnosno od 1.4. pa na dalje, nagrađivanje će izgledati ovako: JEDNA GLAVNA NAGRADA U MESECU Glavnu nagradu svaki dobitnik može osvojiti samo jednom tokom trajanja nagradnog konkursa. Dobitnik glavne nagrade svakog meseca je učesnik, koji osvoji najveći broj bodova u tekućem mesecu. U slučaju izjednačenih glasova, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio pobednički recept. TRI DODATNE NAGRADE U MESECU: Dodatnu nagradu svaki dobitnik može osvojiti samo jednom tokom trajanja nagradnog konkursa. Prvi dobitnik dodatne nagrade je korisnik, koji je nakon glavnog dobitnika osvojio najveći broj bodova u tekućem mesecu. U slučaju izjednačenog broja bodova, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio pobednički recept. Drugi dobitnik dodatne nagrade je korisnik koji je u aktuelnom mesecu bio najaktivniji što se tiče glasanja u rubrici "C kuhinja", tj. korisnik koji je najviše puta glasao. U slučaju izjednačenog broja glasova, pobeđuje učesnik koji ima više objava u okviru foruma Ringeraja.rs tokom aktuelnog meseca tj. tokom aprila. Treći dobitnik dodatne nagrade je korisnik koji u aktuelnom mesecu postavi najveći broj recepata. U slučaju izjednačenog broja recepata, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio prvi recept u aktuelnom mesecu. Rešili smo se na ovakve izmene jer smatramo da treba posebno da nagradimo sve ringerajke koje sa nama dele sjajne recepte, i to ih onako od srca dele. A sa druge strane želimo da nagradimo i motivišemo sve da pročitaju recepte i glasaju za one koji im se dopadnu Već se radujemo novim sjajnim receptima!!!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 9:40:12
|
|
|
|
Torbica
|
Evo kod mene nekoliko recopisa u steku od ovih dana, samo da zasednem
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 9:47:41
|
|
|
|
lesica
|
Torbi Ma ja za vas nekolicinu neumornih nemam reči, imate dubok naklon od mene sve!!!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 9:51:57
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja sam nešto lenja ovih dana. Nadam se da ću se popravitiu aprilu, ali selidba...viša sila.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 9:56:22
|
|
|
|
Didy
|
Ja bih svakog meseca sve nagrade dala Torbici. Svaka čast na idejama, volji i trudu!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 10:08:13
|
|
|
|
Torbica
|
Ijao Didy, ti ga pretera Hvala ti. kod mene je to spontano, a omiljena prostorija mi je kuhinja, vidi se, hehehe. I tvoji recepti su sjajni, zaista. Pozdrav svima
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Koje ime je lepse?jovana13Minja (
24%)
Janja (
16%)
Lena (
60%)
Ukupan broj glasova: 233Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!