Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 12:58:52
|
|
|
|
Nikolicka
|
Jupiiiiiiiiii. Nema veze sto je vikend? Bas idealan poklon za 8. Mart!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 13:10:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Stižu ili danas ili u ponedeljak-utorak, sve zavisi od City expresa. Ali bi bilo lepo da stignu danas
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 13:28:48
|
|
|
|
nata11
|
Moja nagrada vec stigla, hvala upravo pravim krem supu
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 18:13:30
|
|
|
|
Nikolicka
|
I moja nagradica stigla!
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.3.2014 18:40:17 >
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 18:22:57
|
|
|
|
Olga75
|
Nikolicka , evo tema o ubacivanju fotografija KLIK i cestitam na nagradi
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 19:14:41
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
Evo i moje nagradice :) hvala jos jednom :*
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 19:37:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeeeej, hvala na fotkama
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 19:59:56
|
|
|
|
jole82
|
Evo i naše nagrade Hvala sponzorima i RR
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 8.3.2014 20:17:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeeeej Ako sam dobro videla, svima su stigle nagrade
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 11:45:29
|
|
|
|
ivaMark
|
Cestitam devojke A glasa se tako sto kliknes na one zvezdice ispod recepta? Hocu i ja da dam svoje glasove Sad tek procitah...50 duplih naloga ...koliko je ljudima dosadno.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 12:56:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IvaMark, jeste, klkneš na jednu, dve ili tri zvezdice, u zavisnosti od toga koliko ti se dopada recept
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 13:13:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo svima za nagrade I ja sam objavila 3 recepta!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 13:18:54
|
|
|
|
dunja RR
|
UM, bravo, super su, glasala sam
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 13:24:06
|
|
|
|
Jole84
|
Čestitam drugarice naše vredne
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.3.2014 16:33:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Dragi naši, javite molim vas čiji je ovaj recept, nekome je pukao net dok je unosio, pa je uneto pod nickom Admin KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.3.2014 16:34:00 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 11.3.2014 11:35:07
|
|
|
|
Torbica
|
Nestao mi je fil u RAW Torti od jagoda! A otkucala sam! Help!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 11.3.2014 15:43:18
|
|
|
|
Torbica
|
Pebbles, donekle je ok. Nedostju sastojci za fil kolicine sa leve strane. Jel mozete to da dodate, otkucala sam ti u mejlu.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 11.3.2014 21:14:54
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala puno, divni ste!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 18.3.2014 11:30:25
|
|
|
|
Pebbles
|
Drage devojke, prilikom unosa recepata molim vas da ne koristite kose crte, znake navoda i slične karaktere jer zbog toga dolazi do nepravilnosti u receptima. Hvala najlepše!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 9:33:22
|
|
|
|
lesica
|
Drage Ringerajke, kulinarski majstori, počeo je novi kulinarski mesec, i od ovog meseca imamo neke izmene po pitanju načina nagrađivanja recepata i vrednih kuvarica!!! Tokom aprilskog konkursa odnosno od 1.4. pa na dalje, nagrađivanje će izgledati ovako: JEDNA GLAVNA NAGRADA U MESECU Glavnu nagradu svaki dobitnik može osvojiti samo jednom tokom trajanja nagradnog konkursa. Dobitnik glavne nagrade svakog meseca je učesnik, koji osvoji najveći broj bodova u tekućem mesecu. U slučaju izjednačenih glasova, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio pobednički recept. TRI DODATNE NAGRADE U MESECU: Dodatnu nagradu svaki dobitnik može osvojiti samo jednom tokom trajanja nagradnog konkursa. Prvi dobitnik dodatne nagrade je korisnik, koji je nakon glavnog dobitnika osvojio najveći broj bodova u tekućem mesecu. U slučaju izjednačenog broja bodova, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio pobednički recept. Drugi dobitnik dodatne nagrade je korisnik koji je u aktuelnom mesecu bio najaktivniji što se tiče glasanja u rubrici "C kuhinja", tj. korisnik koji je najviše puta glasao. U slučaju izjednačenog broja glasova, pobeđuje učesnik koji ima više objava u okviru foruma Ringeraja.rs tokom aktuelnog meseca tj. tokom aprila. Treći dobitnik dodatne nagrade je korisnik koji u aktuelnom mesecu postavi najveći broj recepata. U slučaju izjednačenog broja recepata, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio prvi recept u aktuelnom mesecu. Rešili smo se na ovakve izmene jer smatramo da treba posebno da nagradimo sve ringerajke koje sa nama dele sjajne recepte, i to ih onako od srca dele. A sa druge strane želimo da nagradimo i motivišemo sve da pročitaju recepte i glasaju za one koji im se dopadnu Već se radujemo novim sjajnim receptima!!!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 9:40:12
|
|
|
|
Torbica
|
Evo kod mene nekoliko recopisa u steku od ovih dana, samo da zasednem
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 9:47:41
|
|
|
|
lesica
|
Torbi Ma ja za vas nekolicinu neumornih nemam reči, imate dubok naklon od mene sve!!!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 9:51:57
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja sam nešto lenja ovih dana. Nadam se da ću se popravitiu aprilu, ali selidba...viša sila.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 9:56:22
|
|
|
|
Didy
|
Ja bih svakog meseca sve nagrade dala Torbici. Svaka čast na idejama, volji i trudu!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 1.4.2014 10:08:13
|
|
|
|
Torbica
|
Ijao Didy, ti ga pretera Hvala ti. kod mene je to spontano, a omiljena prostorija mi je kuhinja, vidi se, hehehe. I tvoji recepti su sjajni, zaista. Pozdrav svima
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?