nina26 -> RE: Terapija Slobodana Tesica (25.1.2011 17:44:21)
|
IZVORNA PORUKA: hemsedal IZVORNA PORUKA: *Maki* Ninocka, tako treba. Evo malopre mi je suprug potvrdio da maticni mlec mora da se cuva na tamnom i hladnom mestu, frizider npr. Bilo mi je cudno sto je Hemsedal napisala da je dugo trebalo da joj stigne taj paketic..ali mozda je kod nje maticni mlec drugacije obradjen... Obavezno i med uzimajte drvenom ili keramickom kasicicom, i pazite da drvena kasika nije prelakirana...obicno je prelakiraju da izgleda lepse pa se ljudi prevare izgledom i kupe. Pepino, ja verujem da priroda moze puno da pomogne. I sama od skoro pijem caj koji mi je napravila zena koja se bavi zenskim sterilitetom...s tim sto ona nije htela ni da cuje da joj placamo caj... Kaze da se lek ne treba placati i da ona zeli samo da nam pomogne, ne zeli nikakvu korist... ja sam bila toliko dirnuta tom njenom recenicom, tim njenim prelepim gestom da sam cmizdrila sve vreme dok smo se vracali kuci :) A isli smo na to, koliko god da trazi nije nam bitno, samo da pomogne... pa tako i vi isto, pokusajte, mozda uspe jer je sve to prirodno i zdravo. Ako ne uspe, nemojte zaliti novac, bar ste pokusali... Ja vam zelim od srca isto sto i sebi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/nosecka.gif[/image] Meni je paket poslan 10.Decembra ali inace kad se salje paket , u ovom slucaju takodje,mi dobijamo jedan broj pod kojim taj paket putuje i preko tog broja se moze pratiti putem postanske stranice dokle je paket stigao.S obzirom da je paket krenio iz Beca (imam sve detalje kroz taj broj sto sam dobila od Aleksandre iz Beca koji je ona dobila kad je paket poslala) 13.12 ali nema evidentirano gde je paket zavrsio izmedju 13.12 i 7 Januara, jer je 7 Janura paket stigao u Oslo na carinu ujutro oko 8 sati i paket je nastavio put oko 12 sat i dalje ima sve kud je prolazio.Ja sam ga dobila 12.Januara. Snega je bilo puno , letova jako puno otkazanih i katolicki Bozic uz sve to i paket je kasnio.Aleksandra mi je rekla da nece nikad vise slati paket za vreme katolickog Bozica jer su poste jako opterecene.Pricale smo o tome da li se nesto desilo mlecu jer mora da bude u frizideru..Tesic kaze da mozda nije problem jer je vani hladno (Norveska je imala -20 stepeni u decembru) i pretpostavlja da paket nije bio nigde na toplom. Nemoj da brines za to, i meni je isto jedan dan bio u nekom skladistu, ali sobzirom da su niske temperature ne bi trebalo da bude problema. Ja kad sam ga dobila, malo je bio vise gnjecav posle u frizideru se stvrdnuo.
|
|
|
|