nina26 -> RE: Terapija Slobodana Tesica (25.1.2011 17:36:40)
|
IZVORNA PORUKA: pepino Iskucah ogroman post i izbaci me![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Maki objasnili su ti za mlijec,kod mene je bila u roze bijelim kutijicama,kao od krema,sa bebicom,drzala sam ih u frizideru,on je tako rekao,mlijec nije bila tecna,bila je slicna medu kada se useceri,tako nesto...I jela sam ih sa plasticnom kasikom,moze i drvena,metalna nikako! Ja sam svoje misljenje o Tesicu vec na nekoj od prethodnih strana iznjela,ima tu prevare,kao i kod ljekara,svi su oni sarlatani i zive od nase muke i zelje za bebom,meni je to sve slicno ili isto... Nisam sigurna da li sam zatrudnila zbog terapije,ali mislim da moze da pomogne kada problem nije neki bas veliki i komplikovan... Nina ja imam zavaljenu matericu,policistican jajnik,navodno rijetke ovulacije,2 puta sam imala stimulaciju klomifenom i nisam ostajala trudna,prvi put mi je trebalo nesto vise od 2 godine da zatrudnim,to se zabrsilo spontanim odma u 6 nedelji,opet nisam mogla da zatrudnim oko godinu dana,pa onda odlucimo da probamo sa Tesicevom terapijom,pila sam je nesto vise od mjesec dana i ostala trudna,ali se i ta trudnoca zavrsila spontanim u 16 nedelji,ali su mi tokom prvog spontanog otkrili i septum materice,skroz mi je bila pregradjena,znaci uz sve to sam ostajala trudna prirodno,septum sam operisala 2.2.2010,sada jos nema nista od bebe,cekamo... Uh, Pepino bas si svasta prosla [sm=smiley31.gif] Zavaljenu matericu iskljuci kao problem , ima je svaka druga zena. I ja se slazem sa tobom da Tesiceva terapija moze da pomogne parovima koji nemaju neki jako veliki problem, mada je za svakog njegov problem najveci :) Sto ne probate jos jednom sa njegovom terapijom, znam puno parova koji su posle druge terapije dobili [sm=duda.gif], jer svaki slucaj je specifican. A sobzirom da si sredila sad sve tehnicke probleme, mislim da vam samo malo treba da vas neko "pogura" [sm=smiley1.gif] U svakom slucaju zelim ti da ne cekas jos dugo da ugledas [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif]
|
|
|
|