pepino -> RE: Terapija Slobodana Tesica (3.3.2010 8:27:51)
|
A sto se tice tih njegovih komentara(Tesicevih) to je tacno,i ja sam se zgrozila malo kad smo usli pa kad je poceo da napamet(posto svima govori isti ili slican tekst) da to canta,Boze me oprosti meni je licio na popa,kao kad pop molitvu izgovara u crkvi,kao da pjeva taj tekst!I ja sam pomislila ,,Gdje dodjosmo,muz ce mi reci zeno gdje ti mene dovede,,Al kad smo vec prevalili toliki put odlucili smo da to popijemo i ispalo je da nam je pomoglo!Ne mislim da je totalni prevarant,djelimicno jeste sigurno!Danas ljudi gledaju samo da uzmu lovu,takvo je vrijeme doslo,ni doktori se ne suosjecaju sa pacijentima a kamoli on!Ali mislim da je vecina tih stvari sto ih on koristi u terapiji stvarno zdravo i da ne moze skoditi i da on kad kaze to poput da se redovno .... i takve slicne stvari hoce da pokusa da utice na nasu psihu da se opustimo i prepustimo,ha,ha pocecu jos i rimovati!!!Meni je rekao da sam jako osjetliva,da se brinem puno za druge,da gledam sta ce ko reci (I sve je pogodio),da pustim brigu na veselje,da treba da gledam samo sebe,da uzivam u zivotu,da sam mlada,beba ce sigurno doci!
|
|
|
|