Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (26.9.2014 12:40:55)
|
ne znam sto toliko pljujete Malu Elenu svakom prilikom. Mislim, kad god udjem na RR u poslednje vreme nailazim na tako nesto. Ja nju ne znam, nisam je nesto ranije ni srecala na raznim temama, mozda jeste pisala gluposti, mozda nije, ali to nije razlog da je za svaku sitnicu napadate. Par puta jesam procitala njene komentare i nisam se slagala, ali to ne znaci da cu za sve da je pljujem. Sad je dosla da se pozali na kvarove u kuci i kaze da "ceo dan" nije dala detetu vode. Prvo, tek je proslo pola dana, drugo dete joj jos sisa. Ne znam koliko je veliko, ali cim doji nema problema. Cak i da ne doji sad kad je vreme daleko od toplog ne znoji se i nije toliko tragicno za vodu. mirkam. faza je sigurno. mislim, cak i kad to znas u ovom momentu ti i nije velika uteha, ali dok bar nesto pojede u toku dana - dobro je. I moja je jesno dete, ali je imala periode u izbijanju zuba kad mi je dolazilo da placem od muke kad pokusavam da je nahranim, ali su srecom obicno za nedelju dana prolazili.
|
|
|
|