RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 14:48:20)

anita,elena...sta se desilo..[sm=smiley13.gif]
ja sam danas na 3 coska...mrzim kad mi prodje pola dana,dodje 3 sata,a ja nista pametno ne uradim,a sve se umorim.bar da sedim i da znam da nisam nista radila.idi ovamo,idi onamo,juri se sa kurirom iz postexpresa,moja mama naravno uzjahala na mobilni-gde si,sta si.to joj je glavno pitanje.sva sam nesto katastrofa...

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 14:54:55)

Anita, samo pogledas tri puta popreko tu osobu, pa onda promrmljas onu bajalicu sto ti rekoh onaj dan [sm=smiley2.gif] pa kad im izadju rogovi na celo i cmickovi na oci ima da se cesaju gde ih ne svrbi...
[sm=smiley31.gif]

Wiv, ne mogu da komentarisem i ja se odmah iznerviram[sm=hudicek1.gif] jer ja sam na porodiljskom vec 6 i po meseci i jos nista ne primih, samo mi gube dokumenta [sm=zz_banghead.gif]

anita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 15:01:27)

Iako je tema za negativnu energiju ti si me bas lepo nasmejala.[sm=smiley1.gif]
Saljem ti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 15:02:37)

IZVORNA PORUKA: anita

Iako je tema za negativnu energiju ti si me bas lepo nasmejala.[sm=smiley1.gif]
Saljem ti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Aj, sad bez' u kafanu, nece da te vidim vise ovde[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 15:13:04)

Branki , puno toga mi je! Kako je otvorila oci vristi , samo hoce na ruke, ko da je neko mazga !
Onda nam crkne faza , nista od uredjaja ne radi u kuhinji! Kazu docice do 4 da poprave, hajde i to da vidimo.
Onda nam crk’o bojler u kuhinji!
Katastrofa !

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 15:15:12)

bas bzv[sm=smiley13.gif]ono kad krene,krene...nek tu bude kraj samo.

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 15:38:07)

Vala bas! Dolazio sad neki decko, popravio je tu neku fazu na brojilu ...srecom sada mogu da odahnem i da napravim nesto za rucak .Detetu ceo dan vodu nisam dala jer nemam iskuvane flasice... [sm=smiley13.gif] ma, vec mi sad lakse !

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 15:43:57)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Vala bas! Dolazio sad neki decko, popravio je tu neku fazu na brojilu ...srecom sada mogu da odahnem i da napravim nesto za rucak .Detetu ceo dan vodu nisam dala jer nemam iskuvane flasice... [sm=smiley13.gif] ma, vec mi sad lakse !

No coment.

amelia -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 16:06:02)

Ahhh bre kad bih mogla da pobegnem od kuce da je vise ne slusam (svekrvu) nikad se ne umara da brblja izludzuje meee[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]

Žapkić -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 17:28:52)

IZVORNA PORUKA: Klarita

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

No coment.

[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Vala baš!!!

Joko [sm=smiley31.gif]
Šerpi [sm=smiley31.gif]
Anita [sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 17:39:02)

A nita niko nije vredan, čuvaj to tvoje bogastvo, mazi trbu i uzivaj

hvala vam devojke na lepim recima i podrsci, sve vas jako[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 17:42:23)

zar već 25 septembar! Tek sad u postovima vidim datum! Ja mislila da je 22, i ceeeo dan pišem 22.9. [sm=smiley36.gif]
Sreća te nije na bitnim papirima

eca89 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 17:45:32)

IZVORNA PORUKA: amelia

Ahhh bre kad bih mogla da pobegnem od kuce da je vise ne slusam (svekrvu) nikad se ne umara da brblja izludzuje meee[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]

Joj, amelia mogu misliti samo kako ti je, želim ti da se sto prije izučeš o njih i živiš sa dragim sama[sm=smiley36.gif].

Žapkić -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 18:02:20)

Amelia, ako ti je za utehu (a, verujem, da nije) imala sam i ja jednu takvu!!![sm=smiley13.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 19:28:20)

Dragi muzu,
Ja sam dobro sto i tebi zelim.
Samo ti nastavi da dremas jer ti "nije dobro i imas temperaturu" a ja cu sa slinavom pelenom na ramenu da ti spremam veceru i sutrasnji rucak.
Pozdrav,
Tvoja (ne)savrsena zena

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 19:39:12)

joj IVANKA nasmeja me mada znam da ti nije lako [sm=smiley36.gif]

Žapkić -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 19:41:33)

Ivanka, tako to biva... Ja se sećam posle VTO-meni vadili folikule bez anestezije, a imala sam ih preko 40 u oba jajnika. Ležim, ne mogu ni rođeno du** da pomerim, a moj bivši muz legao pored mene i kmeči što ga uhvatila Temperatura i kaže meni: "Aj mi idi skuvaj čaj, ne znaš ti kako je meni!"""

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 19:45:31)

Ivanka carice [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jao kada se setim kada smo sa mm isli na hitno preko noci i cekali skener jer njemu utrnula noga. A pored nas provoze decu, predozirane mlade, trudnice. Jao u zemlju sam htela da propadnem. [sm=hudicek1.gif]

Žapkić -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 19:47:02)

Ma, oni su takve p***e, da je to strašno!!! Čim im nešto malo zafali-odmah su na samrti. Zovu popa i pišu testament!!!

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 19:47:15)

Sad merio temp - 39,4 [sm=smiley13.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 19:48:38)

muskarci su samo gori i od male i razmazene dece

joj Lili sad me iznervira[sm=hudicek1.gif] ja bih ga oterala u .....

Ivanka, mada jeste da ima visoku T. poksajte da spadne MM kad ima tem, visoku to danima nepopusta

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 19:50:33)

Pa stvarno je coveku lose .

Bibilib -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 19:50:35)

Ja bi mog muza pridavila kao zmija zabu,tolko me iznervirao [sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif]

Žapkić -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 19:50:48)

Joko, a to ti nisam pričala?

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (25.9.2014 19:52:55)

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Joko, a to ti nisam pričala?

verovatno si zaboravila[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>