RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 12:43:31)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

sve mogu da podnesem al kda se neko namerno danima i danima pravi glup i budala e to me nervira! [sm=zz_timebomb.gif]

Mod nemoj jos da pucas,molim te,saceka bar subotu.[sm=smiley36.gif]

taj tvoj test ću doživotno da pamtim kakav god bio na kraju! [sm=smiley36.gif] Meni pre slike urađenog testa da daš nešto za smirenje. A i onog tvog da napojiš lekovima da jadan ne šlogne [sm=zz_stick_out_p.png]

ja ne smem ni da pomislim na negativan rezultat,mislim,kolko bi ti godine skratila,bolje da je pozitivan [sm=smiley36.gif]
ama sto sve ovo pisem u negativi [sm=smiley18.gif]

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 13:48:35)

A što me sad neka ćurkica izbaci iz takta,idu ispred mene(nas) neke dvije naše,jedna komentariše kako je ovde teško naći posao,ona je ovde već tri godine i ne radi,mogla bi samo da čisti kancelarije ali sramota bi je bilo to radi.Ja iza režim u sebi,znači bolje je sjedit i kukat nego radit bilo šta.Baš mi krivo što na kraju odošmo na različite strane pa da čujem još neku pametnu [sm=hudicek1.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 15:12:17)

bubi,on to da te opet vidi[sm=smiley36.gif](ako nesto me smara,to je da se bakcem sa papirima,da vadim licne karte,pasose,jurim po opstini..mislim,uvek me iset_aju na 100 mesta,po 100 potvrda i uvek nesto fali).
emice,to su nasa posla,stalno patimo od nekih kompleksa..
danas kod mene nema negative[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 15:19:48)

Mene to nervira,nije me stramota ništa radit,i ja sam kad sam tek došla čistila jednu kancelariju ali sam dobila bruh pa nisam više,ako nemam drugi način da zaradim i ja nešto čistila bih i ulice ako treba

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 15:25:50)

Emice kako nasima da kaze da je otisla "preko" da cisti[sm=hudicek1.gif]
Ako joj je to tesko neka onde bude Stanija, samo se skine i sepuri bar je to lako[sm=smiley36.gif]

anita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 15:29:30)

[sm=zz_bomb.png]Bas sad su nasli da seku asfalt i to ispod moje terase.[sm=zz_banghead.gif]

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 15:34:48)

IZVORNA PORUKA: emicaa

A što me sad neka ćurkica izbaci iz takta,idu ispred mene(nas) neke dvije naše,jedna komentariše kako je ovde teško naći posao,ona je ovde već tri godine i ne radi,mogla bi samo da čisti kancelarije ali sramota bi je bilo to radi.Ja iza režim u sebi,znači bolje je sjedit i kukat nego radit bilo šta.Baš mi krivo što na kraju odošmo na različite strane pa da čujem još neku pametnu [sm=hudicek1.gif]

Nekad kad cujem ovako nesto, pomislim -posla ima ali nema ko da radi.
Moja drugarica isto bira poslove ..kazem joj bitno ti je da imas svoj dinar , cekas bebca , sta te briga! Mogla je da se zaposli u radnji u suterenu svoje zgrade. I sta bi joj falilo? Mozda bi cak i bila prijavljena ali njoj sve glupo. .[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 16:28:44)

To su po meni osobe tražim posao ali molim Boga da ga ne nadjem.

Žapkić -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 19:23:50)

Neko je nešto zapalio napolju: meni bili otvoreni prozori: citava mi kuća sad smrdi na dim!!![sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif] Oooooooo, majku vam seljačku!!!

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 19:44:05)

[sm=smiley19.gif] citav dan imam neku drhtavicu, neki predosecaj lose

i sad mi javili da je brat pokusao da se ubije i to zbog zene[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif] joj znate kako nikad necu imati mira kao da nije dovoljno sto sam izgubila jednog od 10 pa sad i jednog treba od 20 god zbog cega zbog ma jooooj nemogu da se smirim

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 19:57:35)

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Neko je nešto zapalio napolju: meni bili otvoreni prozori: citava mi kuća sad smrdi na dim!!![sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif] Oooooooo, majku vam seljačku!!!

Isto , spavaca soba bazdi na dim, i tu nocas treba da spavam. Ma lepo ja kazem dodju ludi iz sela u grad, ali nikada ne mogu da zive normalano, nego sve dovuku i tu[sm=hudicek1.gif]

Joko, nadam se da je dobro, brat[sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 19:58:20)

A joj Joko to je baš gadno,nijedna žena nije vrijedna njegovog života.

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 20:00:02)

joko,je l ti to rodjeni brat?pa,sta mu bi?joj,boze...[sm=smiley13.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 20:04:10)

pa bas zato premlad je usao je u scve to jako naivno imaju divnu cerkicu jos je beba a on je oset_ljiv neiskvaren
neopravdavam ja ni njega, ona je nekoliko godina starija od njega mozfda i 10 nisam sigurna oni zive u njenoj kuci i sad ona ga terala is kuce jer je njena itd. i on resio da se obesi srecom njegov otac je stigao na vreme, u bolnici je sta znam kazu bice dobro

a muka mi je , zar je bilo ko vredan necijeg zivota,[sm=hudicek1.gif][sm=zz_banghead.gif] i kako mu je takva glupost pala na pamet

Branki, nije rodjeni od tatine rodjene sestre brat i to najmladji , meni je kao najrodjeniji,a imam ih dao bog od tetaka sa obe strane brace i sestara preko 20

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 20:09:29)

Joko [sm=smiley13.gif] bice dobro,a njoj gde ce dusa,mako mila..
ja sam danas posebno nervozna,pojavio se neko ko me mnogo razocaro,ko grom iz vedra neba,i ko da nista nije bilo [sm=smiley21.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 20:17:10)

Šerpi, gade mi se takvi ljudi a ima ih mnogo nazalost[sm=smiley13.gif]

netrebamo dozvoliti da nas to dotice ali [sm=zmeden.gif]

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 20:22:40)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Šerpi, gade mi se takvi ljudi a ima ih mnogo nazalost[sm=smiley13.gif]

netrebamo dozvoliti da nas to dotice ali [sm=zmeden.gif]

ma kako da me ne dotice kad je povredila meni dragu osobu i izjavila takvu glupost da nemam reci,ne mogu,necu vise da pisem ode daleko.... [sm=zz_furious.gif][sm=zz_banghead.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 20:27:44)

neznam o cemu i kome se radim ali ve4ujem da imas pravo tako da se osecas ista sam i ja takva [sm=smiley31.gif]

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 20:29:51)

Joko uzass [sm=smiley13.gif]
Serpi pa daj informacije delis ih na kasicicu, o cem se radi?

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 20:31:40)

Nadam se da ce ti brat biti dobro. [sm=smiley13.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 20:48:51)

nadam se i ja , hvala vam svima[sm=smiley31.gif]

Šerpi,ajd pricaj sta se desava ko koga dirao i sta bilo

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 20:51:21)

joko [sm=smiley19.gif]

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 21:11:52)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

nadam se i ja , hvala vam svima[sm=smiley31.gif]

Šerpi,ajd pricaj sta se desava ko koga dirao i sta bilo

ne mogu joko,opet ce rat...

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 21:14:47)

serpi podeli sa nama , bice ti lakse..

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.9.2014 21:40:48)

dokle god se za neke stvari bude cutalo nikad neke stvari nece biti razresene i nikad tako nece biti pravde

mislim da treba da se zna, pa to se nekom svidelo ili ne nije bitno

Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>