Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 21:46:03)
|
izvinite, ali morala sam, ceo dan sam cutala, ali sad moram, jer sasvim slucajno sam videla kod mm na fb, objavio neki njegov prijatelj[sm=smiley36.gif] EVO GA! (ovo je copy paste, nego poceh da sumnjam da nije neki nas "pratilac"[sm=smiley36.gif]) Kako je nagazija asfalt odma je zavoleja Beograd ali je zabravija kako se sa drugari igraja po pijac.Zavrsija je tamo neku skolu,smer:mistrija.Drugari su mu postali ortaci,drugarice mackice a tatko mu je matori.On ne prati modu,moda prati njega.U Beograd je naucija da se na braon cipele obavezno nosi braon kais i da se crna boja na sve uklapa.Od Beograd je videja sve-Knez Mihajlovu,Obilicev venac,Usce i Kalemegdan.Prica kako se glavni grad ne moze uporedi sa carsju i da mu je drago sto je otisao gore i ne mora vise da gleda seljaci po jug.Poceja da koristi reci-ultra,retro,tebra,urbano,dogadjaj.Kad dodje kao pokazuje ni kako je moderan i kao je gore ekstra a ustvari dodje po ajvar,polutku ili butku i taze jajca. Ivanka, sve razumem, ali krivo mi, brate mili. I u to ime mi stigao SMS da voda stize oko 1h nocas[sm=sloncek.gif]
|
|
|
|