Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 16:36:41)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Mala Elena Meni je taj dijalekt ruzan , mozda nisam u pravu ali u glavi ga oduvek povezujem sa manje obrazovanim ljudima bolje da neko od moderatora reaguje jer ću ja svašta da napišem bolje da se odmah upucam! [sm=zz_banghead.gif] Odavno nisam čitala temeljno neku temu kao danas ovu [sm=smiley36.gif] A koje onda jas da radim? Već dvaes godine živim ovdE, i detE si rodI, a ja sa Zlatibor siđo! A detEtu mi deda inženjer iz Zaplanje, baba medicinska sestra iz Toplicu, stric inženjer, strina psiholog, nesam birala, ja želEla da se udam ovdE, i ubavo mi bre [sm=bravo.gif] I mm kaže "prepeČi mi hlebA" a jadan elektro inženjer pa da se sad stidim, doduše ima si 2m u visine pa mi ponos mori. sijalicu si bez stoličku za'vrće i o'dvrće. A onda mi i dete kaže "obuči me"... Ali, imam si ja moj Zlatibor, tam će se nauče svi padeži i akcenti [sm=bravo.gif] Bitno je se ja sa svim sporazumem, a bogami razumem i ove naše đubretare kad četvrtkom viknu preko kapiju "A. bre, komšike, ima li kog da razvrne kapIju?" A to razvrne još nisam dešifrovala, valjda otključa katanac.... Ne sudi o knjizi po koricama
|
|
|
|