RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 13:23:19)

Woosah[sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 13:24:22)

Da, pobunili smo se zbog pravnice zato što je ona na nekom "položaju" i kako god da priča privatno, mora da se izražava gramatički. Ponaročito što radi u vrtiću. Pokojna tetka mm je iz Niš, kad je pričala ništa je ne razumem. Ali, je bila direktorica uu osnovnoj školi i nastavnik fizičkog. Kad je na poslu, priča normalno. I sve to na stranu, nikood nas nije spomenuo da su ljudi koji tako pričaju manje obrazovani.
I ti si ME super lik, i ja stvarno cenim i poštujem nove članove, jer sam nekad davno i ja to bila, i ne mislim da si tuzbog nagrade, jer me u suštini za nagradu boli ćošak... Ali, to što si napisala nije na mestu, i sve to nema veze sa tim, da li si stara ili nova članica.

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 13:40:22)

IZVORNA PORUKA: serpica

Pa znate,kako bi drugacije zaradli poJeni ako negde ne zagusti,ME bicemo zahvalni jer postovi samo lete i lete ili "letev" [sm=jezicek.gif]

Bas tako. Ima onih koji su zaduzeni da sede, lome prste i cekaju kad ce na najasu na nekoga, kako bi se, elem, tema razvila ...[sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 13:41:07)

ME malo oladi

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 13:52:13)

Ja mrtva hladna .

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 13:57:21)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

ME malo oladi

Mod poslacu ti sifru za klimu u inbox[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 13:58:42)

Ja sebe smatram Beogradjankom i to onom pravom, imam prijatelje po celoj Srbiji i sa raznim naglascima koji mi uopste ne smetaju. Cak ih vrlo lako i pokupim kad odem kod njih u goste, pogotovo Vranje i Novi Sad nekako mi legnu bas.. A za ove sto im smetaju mogu reci samo jedno: svi smo mi dosli iz nekog "sela" ali ne zelimo svi da glumimo beogradske ribetine i pokondirene tikve.
A i moram jos jednom da se ponovim, izgleda mi da jedino ja vidim da pojedine namerno provociraju i lupetaji gluposti a kod takvih mediokriteta (moram da citiram nacitanu pevaljku Vendi ide mi uz ovaj lik i delo) jedino sto radi je ignore.
Hvala na paznji i dovidjenja.

Modessty -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 13:59:30)

[img]http://www.dodaj.rs/f/1t/12I/3wVr0ryH/20h7mz7.jpg[/img]

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 14:12:35)

ME da prevedem,po niski,rekla si da su ljudi koji koriste juznjacki dijalekt neobrazovani v.s. glupi to je ono sto je zasmetalo meni i drugima,nemoj da brkas stvari.
Wiv,i ja sam mislila da u pocetku da je provokacija,ali ovo je izgleda u prirodi,ne znam,odoh u kafance,treba mi pice...[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 15:37:57)

jbt,znaci,totalno poludim,ali opasno poludim kad iskucam dugacki post i on me odjavi[sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif],znaci da je komp ziv covek izlupala bih ga samo tako[sm=zz_banghead.gif]ta stvar me izludjuje!

NadaR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 15:41:40)

Branki [sm=smiley3.gif] [sm=smiley36.gif]

Desava se svima [sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 15:46:22)

nado,sad je vec bolje[sm=smiley36.gif]proslo me je,ali tad u toj sekundi odlepim totalno!

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 15:55:58)

Branki, meni to telefon radi , zato sam pisala krace postove a duze pisem kad mala spava. [sm=smiley1.gif]

big mum -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 16:04:52)

IZVORNA PORUKA: branki RR

jbt,znaci,totalno poludim,ali opasno poludim kad iskucam dugacki post i on me odjavi[sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif],znaci da je komp ziv covek izlupala bih ga samo tako[sm=zz_banghead.gif]ta stvar me izludjuje!

Branki dete šta se nerviraješ,be [sm=zz_spin.gif]

PS.Ljudi -žene mene oduševljava naglasak južne Srbije.A tek da čujete ovaj naš bosanski.ba[sm=smiley36.gif]

Modesti post ti je [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 16:36:41)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Meni je taj dijalekt ruzan , mozda nisam u pravu ali u glavi ga oduvek povezujem sa manje obrazovanim ljudima

bolje da neko od moderatora reaguje jer ću ja svašta da napišem
bolje da se odmah upucam!
[sm=zz_banghead.gif]

Odavno nisam čitala temeljno neku temu kao danas ovu [sm=smiley36.gif]

A koje onda jas da radim? Već dvaes godine živim ovdE, i detE si rodI, a ja sa Zlatibor siđo!
A detEtu mi deda inženjer iz Zaplanje, baba medicinska sestra iz Toplicu, stric inženjer, strina psiholog, nesam birala, ja želEla da se udam ovdE, i ubavo mi bre [sm=bravo.gif]
I mm kaže "prepeČi mi hlebA" a jadan elektro inženjer pa da se sad stidim, doduše ima si 2m u visine pa mi ponos mori. sijalicu si bez stoličku za'vrće i o'dvrće.
A onda mi i dete kaže "obuči me"...
Ali, imam si ja moj Zlatibor, tam će se nauče svi padeži i akcenti [sm=bravo.gif]
Bitno je se ja sa svim sporazumem, a bogami razumem i ove naše đubretare kad četvrtkom viknu preko kapiju "A. bre, komšike, ima li kog da razvrne kapIju?"
A to razvrne još nisam dešifrovala, valjda otključa katanac....

Ne sudi o knjizi po koricama

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 16:41:48)

imam drugaricu iz Leskovca-Lebane,ona meni tako slatko prica,nikad nisam pomislila majko cuj je kako prica,jede je problem sto ona tako brzo prica da cesto gledam u nju kao tele i stalno Ivana uspori i ponovi [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 16:44:56)

IZVORNA PORUKA: emicaa

imam drugaricu iz Leskovca-Lebane,ona meni tako slatko prica,nikad nisam pomislila majko cuj je kako prica,jede je problem sto ona tako brzo prica da cesto gledam u nju kao tele i stalno Ivana uspori i ponovi [sm=smiley1.gif]

Veruj mi da sam i ja morala da ubrzam govor jer je moje užičko sporo pričanje svima dooosadno [sm=smiley1.gif]
A jednom drugu i posle 20 godina druženja uvek kažem "smanji na tri'es i tri"

Bibilib -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 16:50:55)

Znate ono "Neki su izasli iz sela ali selo iz njih nije"...Zato budimo ono sto jesmo,ne moramo da foliramo...

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 16:54:59)

Ivanka, slatko me nasmeja[sm=smiley36.gif] Ostala si mi duzna slicicu patika Mia i drugari[sm=jezicek.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 17:04:05)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ivanka, slatko me nasmeja[sm=smiley36.gif] Ostala si mi duzna slicicu patika Mia i drugari[sm=jezicek.gif]

Stiže sliČka čim se povrnem iz grad sutra [sm=smiley36.gif]

mati -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 17:07:58)

Ja imam par drugarica sa obuke koje obozavaju da pricaju sa mnom... I uvek ponavljam po par puta...
Inace u osnovnoj skoli smo redovno bili prvi na regionalnim takmicenjima iz srpskog... Al zli jezici kazu " Pa to je zato sto ucite srpski kao strani jezik"... Kao strani il domaci mogu da predajem , bez obzira "na padezi".

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 17:08:48)

Vazi[sm=smiley1.gif]

Moji danas u Kg gledali Uni da uzmu one crne lakovane Mini, ali kazu da su uzivo blajk, a te nisu imale, pa da vidim ''oce li valajati, ako budu valajle da ti budem musterija... I neki popust molim(sala[sm=smiley36.gif]) uputila sam Azru sa RR kod tebe da kupuje Zarine stvaricice[sm=smiley2.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 17:11:41)

Vazi[sm=smiley1.gif]

Moji danas u Kg gledali Uni da uzmu one crne lakovane Mini, ali kazu da su uzivo blajk, a te nisu imale, pa da vidim ''oce li valajati, ako budu valajle da ti budem musterija... I neki popust molim(sala[sm=smiley36.gif]) uputila sam Azru sa RR kod tebe da kupuje Zarine stvaricice[sm=smiley2.gif]

Nisam ja "Najlepše za bebe", Dunja tagovala verovatno zato što sam ja na fejsu Beba Zivkovic pa tako ispalo [sm=jezicek.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 17:12:26)

Vazi[sm=smiley1.gif]

Moji danas u Kg gledali Uni da uzmu one crne lakovane Mini, ali kazu da su uzivo blajk, a te nisu imale, pa da vidim ''''oce li valajati, ako budu valajle da ti budem musterija... I neki popust molim(sala[sm=smiley36.gif]) uputila sam Azru sa RR kod tebe da kupuje Zarine stvaricice[sm=smiley2.gif]

a te Mia patike su platnene, nisu za ovo vreme.

Ajde saljem ti sliku u Deciju obucu, nasla sam slične

Žapkić -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 17:14:05)

Aj, majko moja, dodjem posle 2 dana na RR i-naučim nešto!!! DakleM-dijalekti imaju veze sa obrazovanjem??? Vrh!!! Vrh vrhova!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A vi s jug-ne studirate u BG?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>