Brand new mama -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.9.2014 13:07:55)
|
Vi se zezate, a ja moram da odgovorim na 568 pitanja u cugu da bi napokon pocela da radim testove za voznju:) mrzi me mrzi me mrzi me..... Mimo toga,skocil mi dioptrija na levom oku na 3,5 sa cilindrom od 3, pa cu morati da platim ocni pregled za vozacki 75 evra,i da dolazim na pregled svake tri godine... U svakom slucaju,glavni problem mi je sto me mrzi[sm=smiley13.gif] Na konto dijalekta- mene godinama isprvljaju zbog ijekavice, a mene boli uvce za to...Moj razlog za neizlijecivu ijekavstinu je to sto se ja ne stidim svog porijekla i nemam potrebu da se po svaku cijenu mjenjam zbog drugih. A strucnu spremu po tome procjenjivati-interesantno,u svakom slucaju. Posto sam par godina gostovala u Nisu:) meni je "juznjacki" govor skroz simpa,mada je bilo par situacija sa nesrecnim ishodom( "Ce sidjemo"-ja ostala u autobusu,jer sam mislila da je pitanje[sm=smiley36.gif]) A vecinu koju sam tamo upoznala posjeduju najmanje fakultetsku diplomu,dok neki mogu mahati i doktorskom:) Nego,kako Leskovcani jos nazivaju papriku? Ne mogu da se sjetim da me ubijes[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|