Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.10.2014 15:39:34)
|
Maslacak, moj svekar pusi kao Turcin, ne vodi racuna o higijeni, kupa se jednom nedeljno (i to je pod znakom pitanja) ne spava u spavacoj sobi vec u kuhinji sa sve punom pikslom pikavaca, presvlaci se tad kad se kupa...a posteljinu retko koristi [sm=zz_cold.gif] i da, na taj krevet ga je spustio moj pametni muz, crko da Bog da. Jezim se i ja kad sednem na taj krevet, kad K ode a, kamo li bebu...I da, po mom stanu moze da puzi, a kad bi propuzao kod njih, ja bih verovatno trazila momentalni razvod braka. I sve to zna mm ali nece da povredi svog taticu debila...jaoooooo, mnogo sam besna, mnogo. Na sve to (moj svekar poznati RR debil) koji na ulici glumi gospodina a, kuci je "beskucnik" je pao i sada ce da nam vadi mast svojim prenemaganjem, jer zaboga on nema ko da ga cuva i da mu pomaze, malo mu je sto je cerku pretvorio u Pepeljugu. Ma, nek se nosi bre, idiot. prosle godine kad je operisao kukove, morali su da mu idu 2-3 puta dnevno u posetu, a trazio je i tv i da neko spava kod njega u bolnicku sobu...e, tad sam se zadnji put izdrala na zaovu i rekla da vise necu da se mesam, ali ....aaaaaaaaa
|
|
|
|