big mum -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (13.2.2014 17:26:25)
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Osecam se izrevoltirano, tuzno, besno i nemocno. Bas me je pogodilo sve ovo sto se desava UM i jako sam tuzna zbog cinjenice da je sve vise mladih ljudi u Srbiji bolesno. Sad sam pricala Leptirku 123 da su u batajnickom okrugu bacane kasetne bombe sa osiromasenim uranijumom (a verovatno i drugde) i u mom devojackom kraju je sve vise bolesnih ljudi. Bombardovali su nas,Irak, Avganistan, bacali atomske bombe na Hirosimu i po cenu da se ja ovde ukorim, volela bih da u Ameriku udari kometa i da nestanu sa lica zemlje. Ovoj planeti su samo stetu naneli, a citava istorija, bezetnicka istorija (jer oni nisu narod vec iseljenicka horda), im se sastoji samo od unistenja-poceli su od severnoamerickih Indijanaca, zavrsili na Iraku. Svetska velesila...Ja bih rekla crvljivo cudoviste koje svoju crvotocinu razleze po citavom svetu. Uplasili su se udara na kule, a oni su unistili pokolenja potencijalnim malignitetima.[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] OVO JE ISTINA!!! Dok sam ležala u bolnici na čuvanju trudnoće dežurna doktorica nam je pričala dok je radila u B.L.na patologiji trudnoće, da se rađalo jako puno djece sa raznoraznim deformitetima[sm=smiley19.gif] Te da je sve više žena koje nemaju zdravu trudnoću. Ustanovili su da su majke iz istog okruga Te da su u periodu rata imale između 12-15 god.Tj u periodu kad sazrjevaju jajne ćelije. Strašno je šta su nam uradili.[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Moj otac je umro od jedne vrste raka,majka od infarkta.Jako se potresem kad čujem da sve više mladih i djece oboljeva od ove opake bolesti[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|