viktori -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (31.1.2014 17:32:59)
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Možda nije baš pogođena tema, nemam negativnu energiju, ali neke stvari i neki ljudi mi nikad neće biti jasni. Elem, situacije iz bolnice gde idem na ctg: Situacija 1: Ljudi (rodbina) koja dolazi po novorođene bebe da ih vodi kući u čekaonici sedi i drži kese i ostale stvari na stolicama dok trudnice koje čekaju ctg stoje. Mislim, nije problem zamoliti ih da uzmu stvari u ruke, ali ne razumem sami kako nemaju svest o tome. Situacija 2: dve trudnice u spavaćicama, tek primljene, čekaju da ih sestra odvede na odeljenje (mlade ali ženturače, ne zatvaraju usta), dolazi i treća a ove dve je pitaju "Je l ti to prvo dete?", žena kaže da jeste, sva ozarena, a ove dve pametnice odgovaraju "Aha, pa onda ti nećemo ništa reći, zadrži taj osmeh na licu!" Pa majku mu staru, šta treba, da dođe u porodilište plačući? Naravno da je nasmejana i srećna, dobiće dete, ali ove dve glupače ne mogu da odole da ne daju sebi na važnosti zato što su, eto, već rađale i zamislite, preživele! Situacija 3: od dva ctg aparata jedan ne radi nedelju dana ali ne zato što je pokvaren već zato što bolnička apoteka NEMA TRAKE! Ej, pa koliko košta ta traka, ja ću da vam je kupim, svi čekamo po tri sata za nešto što bi trebalo da bude gotovo za 15 minuta! Možda sam ja razmažena, ali ovo su stvari koje neću moći da shvatim ni u tri života viking isto ali kao da sebe slusam! Ja sam se bildovala pozitivnom energijom i bezala od zenturaca "koje sve znaju a pritom su negativne u pm" drugo bez pardona sam dizala te sa kesama i nevaspitane muzeve mm je redovno stajao i nije umro od toga. a ctg meni n bio veliki i poprilicno je udarao a jos drzis ga rukom jer ima kaisevi crkli!!! jbt kaisevi kao da su sto miliona. Setila sam se kad mi je ispao deo cepa a n se umirio nije se pomerao unutra sto je bio sok sma po sebi i negde uvece (niej bila noc vec oko 22h) moja dr kaze idi da te neko hitno pregleda. Nisu hteli da mi urade ctg i moja dr kaze sad cu ja da vidim i lepo je cujem kako se dere na mob uradite joj! A nigde zive duse ljudi tamo na prijemu. i posle mi kaze njima je to obaveza...ma sou al ni tad ni pre ni posle nisam bila malodusna govorila drugim zenicama crnjake pametovala itd vec sma se drzala pozitive i sebe
|
|
|
|