Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (15.3.2014 21:13:08)
|
ajd i ja da se istresem pre doobrih mesec dana sam pravila karticu za ovlascenje na m racun u banci . Nisu me zvali nikako iako je proslo dosta vremena i danas ajd idem da vidim sta je i riba koja je pravila ugovor a to je tek prica ( vise od dva sata smo sedeli tamo dok je ona to uspela da sacini , majke mi , za to vreme su mi mogli i slepo crevo i krajnike izvaditi ) je radila . Dobar dan - dobar dan , ja sam ta i ta , dosla da vidim sta je sa mojom karticom i ona mi dala dva primerka ugovora i onaj zahtev za karticu i pin i ja to potpisem i trazi ona karticu , trazi , seta tamo - vamo , dooobrih pola sata se seta trazeci i na karaju mi kaze : ja ne znam gde je vasa kartica , mora da je otisla u drugu filijalu ja [sm=zmeden.gif] da , da oni po automatizmu to salju , ja ponovo [sm=zmeden.gif] ona meni : znate sta , nazovite vi mene u petak pa da vidimo aloooo , sad je subotaaaa , ja ti sve potpisala i kartice nema mislim jbt pa ako ne znas idi zeno radi nesto drugo , idi tamo na salter broj novce , cisti prostorije , otvaraj vrata ne za****j ljude nisu svi dokoni ko ti pa ja stvarno ne znam ko je to zaposlio i sta je ona po profesiji , da l je mozda cvecarka , medicinska sestra stagod al u to sto radi se razume ko Marica u kriv sulundar i da , kuglof mi se zalepio za modlu i istresla sam jednu neoblikovanu masu mrvica na tanjir ima jos al za sad je dosta sve u svemo hrk pu
|
|
|
|