RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.3.2014 0:24:43)

Dan mi je bas lepo poceo, ustala fino raspolozena, osisala se, zadovoljna frizurom, usput srela komsinicu sa malom bebicom, pa se raspricale, dosla kuci Ne prodje ni pola sata, kad onaj baksuz (nesrecni muz), krene da gnjavi, oce da gleda dete na skype, ali oko 22h uvece [sm=smiley29.gif] Mogu ja 100 puta pricati da dete u to vreme postane kenjkavo jer mu se spava, da ja ne znam gde mi je guzica a gde glava, jer treba neko drzati dete. Ubedim ga nekako da ako hoce da ga gleda moze sad. Onda bakzus krene da kuka kako je on umoran, dosao sa posla, njemu se spava bla bla bla...i pristane. Gledali su se svega 10 min. Usput kazem baksuzu ako vec dolazi ovog vikenda, da mi donese neke stvari (jer mi je citava garderoba ostala tamo [sm=zz_banghead.gif] ), izmedju ostalog i neke dve majice za koje sam emotivno vezana. Objasnim mu "crna majica sa sitnim sarenim cveticima, druga majica ljubicasta sa belim cveticima". A on mi preko kamere pokazuje crvenu majicu koja mi uopste nije poznata, i rozu kariranu kosulju [sm=smiley29.gif]
Dalje, ulazi njegov sestric, koji mi bez pardona kaze kako ce on mog sina stapom da udara jer je njega njegov stric udarao, pa eto da vrati. Ajde kontam, sestric je dete, ali nije uopste prijatno cuti tako nesto, onaj nesrecnik ni "a"nije rekao, samo je poceo da se smeje. Jaoj, da sam samo mogla da mu izletim iz monitora zadavila bih ga. Slag na torti, upada sveki u sobu, cuje da se beba dere, kaze nesto muzu, i izadje napolje. I onda oni posle kukaju kako ce da zovu sve za ljubav, jer ne vidjaju unuce, a nisu se setili ni jednom da nazovu da pitaju kako je, sta radi...ni sms da posalju, ni preko muza da pitaju, bitno da bi oni da se seljace na tv.
I onda me moja mamica pita "pa sto si tako nervozna?"
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 12:07:35)

Bratic mog muza je u komi. Juce ga je udario auto. Gajis dete , posaljes ga u srednju skolu i onda ga neki majmun udari autom, jer je svecano resio da obidje autobus i to punim gasom. Zasto? Zato sto se njemu zaboga zuri da popije nesic i procita novine u kafeu. Jedan zivot vise manje...Ma to je samo kolateralna steta.
Mislim, ja nemam vise ni snage da budem tuzna zbog ovakvih vesti. Mi smo jedna posrana greska prirode. Mi ljudi...Nema nas gorih.
I sad su njegove roditelje zvali na dodju na UC jer doktor ima nesto da im saopsti. Rec je verovatno o zavestanju organa, jer mu je mozak mrtav. O boze mili, nije ni krenuo da zivi zivot.

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 12:26:22)

Strašno... [sm=smiley13.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 12:32:53)

Da, strasno je...jezivo je...Upravo su nam javili da je umro.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 12:35:13)

E živote.. [sm=smiley19.gif]

Jole84 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 12:36:00)

Jao Verka [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

jole82 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 12:37:51)

Verka[sm=smiley19.gif]
Primi moje saučešće [sm=smiley13.gif]

marince1 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 12:47:58)

moje saucesce porodici,pretuzno [sm=smiley19.gif]

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 13:03:24)

Najiskrenije saucesce.... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 13:03:28)

Prosle godine mu je majka jedva izvukla zivu glavu zbog lupusa, a sad ovo. Kao da su se na Boga kamenjem gadjali.[sm=smiley19.gif]

Mnogo me boli smrt deteta. Toliko da ne mogu sebi da oprostim sto pripadam "sorti" koja mu je oduzela zivot.

Pre deset minuta mi je proleteo citav zivot ispred glave. I cvrsto sam sebi obecala da se nikada vise necu baviti trivijalnim ljudima, odvratnim zenturacama, materijalistima i hodajucim prokletinjama. I suvise sam zivotnog vremena i energije potrosila na nebitne ljude trudeci se da budem Don Kihot. Prokletinja je prokletinja i uvek ce to biti. Zivecu punim plucima samo sa onima koji me cine srecnom i veselom. Malo ih je, ali bitno je da ih ima.Na ostale necu ni pomisliti. Jer zivotne radosti su jako kratke da bismo njihovo vreme ustupali kojekakvim licnostima i projektima bez buducnosti. Moj muz, roditelji , brat, nekolicina prijatelja i moje dete...To je ono na sta cu ja da se baziram ubuduce. Oni su moja nagradna igra i moj dzek pot. Svi ostali-mars!

tijatija -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 13:10:14)

strasno... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 13:16:10)

Verka [sm=smiley19.gif] Saucesce...
Tako je prosle godine sina (8 godina) moje drugarice udario jedan u punoj brzini, isto tako obilazio autobus a dete prelazilo ulicu prema skoli. Najstrasnije od svega je to sto je to sve njegov otac gledao iz autobusa... Bio nepokretan skoloro pola godine... jedva ostao ziv...

I nista... onaj sto ga udario prosao samo sa novcanom kaznom, ni dozvolu mu nisu oduzeli.
A roditeljska dusa jedina zna kako je...

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 13:21:59)

Verka moje saucesce [sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 14:07:14)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

I nista... onaj sto ga udario prosao samo sa novcanom kaznom, ni dozvolu mu nisu oduzeli.
A roditeljska dusa jedina zna kako je...

e, ovo je neoprostivo! vise se kaznjavaju neke potpuno nebitne stvari nego zlocini protiv ljudskog zivota.
Verka, mnogo mi je zao [sm=smiley13.gif]

NadaR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 14:12:29)

Zao mi je, V [sm=smiley19.gif]

Prevelika tuga , nemam rijeci. [sm=smiley13.gif]

Sanchy -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 15:16:35)

O Boze,Verolina saucesce [sm=smiley19.gif]..strasno,nemam reci..

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 16:37:26)

VEROLINA moje saucesce [sm=smiley19.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 17:44:05)

moje saucesce...strasno[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 17:45:12)

Verka, nemam reči... [sm=smiley19.gif]

Iskreno saučešće porodici

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 18:04:18)

Jos jedan mladi zivot ode [sm=smiley19.gif]
saucesce Verka...

World -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 18:06:22)

strasno [sm=smiley13.gif]

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 19:53:30)

jao Verolino [sm=smiley19.gif]
moje iskreno saucesce

mtajcica83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 20:05:52)

Joj, Verka, uzas, moje saucesce [sm=smiley19.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 20:34:50)

Hvala na recima podrske.
Moj muz je neutesan. [sm=smiley13.gif]

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.3.2014 20:37:56)

Verka, kako ne bi bio... [sm=smiley13.gif]

Koliko je to strašno, ma ne mogu da se opasuljim...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>