Štetica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (29.6.2014 18:53:35)
|
Aaaaaa ujedam. Sveki je dovela od njene sestre unuce da bude kod nje-nas,mali je zavrsio drugi razred. Trenutno je kod nas u selu aktuelan turnir u malom fudbalu,sinoc ga mm vodio,veceras je trebalo da ide samnom jer mm ima nekih obaveza. On je ladno svekrvi rekao da ide do mene i da su ga zvali neki klinci koji su nam rodjaci da idu na turnir,i sveki ga pusti,misleci da ce ici neko od nas dvoje sa njima. Posto ni ja ni mm nismo bili kuci kad je mali dosao,on se okrenuo i otisao sam,mangup.Zovem svekrvu da vidim gde je ona zena u soku kaze otisao kod vas da idete na turnir,njega nema nigde.Ja na igraliste on sam sa nekom starijom decom tamo igra se.Samo sam ga strpala u kola i dovela kuci,okrenem tu rodjaku da pitam jel idu njeni klinci,zena kaze neidu,veceras je zatvaranje,ima muzika i 101 pijana budala. Nemogu da verujem da tako malo dete moze u momentu da slaze.Sreca njegova sto nije moj ili od mog brata-sestre,pa oplavila bi mu dupe da nebi mogao da sedi mesec dana. A cekam da mu majka i otac dodju kuci iz njive pa cu lepo da im ispricam sta je uradio,jer stvarno nemam nameru da odgovaram ni za cije dete da mu se nedaj boze desi.Jer naravno da bi mi bili krivi sto ga nismo cuvali a dosao kod nas.
|
|
|
|