Štetica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (4.7.2014 14:37:41)
|
Danas sam bas poppp......aaa,vidim ispred bolnice zalepljen oglas"Skromnoj porodici sa troje male dece,potrebna namestena kuca koju bi odrzavali u zamenu za stanovanje",nazovem taj broj jer dedina kuca u selu zvrji prazna,a komplet je namestena,samo da ponesu garderobu i mogu omah da se usele,plus ima i dvoriste i basta i gde da gaje zivotinje ako zele,kompletno domacinstvo.Pita me covek ima li tu skola i prodavnica,ima i jedno i drugo,na 20min busom do grada,10-15min kolima. Odgovor je bio,hvala sto ste se javili ali mi bismo ipak nesto sto je bas u gradu,pa ako nenadjemo javicemo vam se.Jos sam se ponudila da ih odvezem da pogledaju,ako nemaju auto,ali ni to nisu hteli. A inace moj otac vec godinu dana trazi porodicu koja bi tu zivela u zamenu za odrzavanje,da nemora on da ide svakih 10-15dana da kosi,jer zivi 70km u jednom pravcu,i naravno niko nece na selo,jer zaboga tamo mora da se radi.Jedan covek je bio samo da pogleda gde je i rekao mu da mu neodgovara jer ima puno da se kosi(15ari u kucnom placu) i nema parno grejanje,pa nemogu da loze u svakoj sobi.
|
|
|
|