tijatija -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.6.2014 19:51:22)
|
Danas sam bila kod N. vaspitacice da kazem da u ponedeljak krece u vrtic, i onako usput pitam dali ima dece kod njega u grupi sto ne nose pelene ( on je najmladji u grupi jer je krenuo sa 9 mes. u vrtic) i ona kaze da nema[sm=zmeden.gif] OK ja sam N. makla pelena, NAUCIO JE i samo bi vas zamolila da ga stavite na tutu, nece biti problema sam se trazi... Ona meni ladno odgovori JA NECU OKO TOGA DA RADIM !!! I sta sad??? U junu ih ima 8-moro u njegovoj grupi ( jer su se deca ispisala do septembra) a ona nece oko toga da radi/??? Sta imas da radis da ga stavis tri puta na tutu i da da mu obrises guzicu???? Besna sam kao RIS . Trebala bi da pocnem da radim i sta sad??? Da vratim pelene... Sutra cu ja fino u upravu vrtica pa cu da vidim hoces ga stavljati ili ne. U drugim vrticima decu stavljaju i ako se nisu odvikli, nego sede posle svakog obroka ih stavljaju da sede. Martu kad sam u septembar povela prvi dan rekla sam da nenosi pelene isto sam imala problema, pa kako, pa mala je , pa mi to neznamo...i eto nisu imali problema , jednom se upisala od septembra i jedina je u vrticu njenoj grupi ( od 2-3 god( bez pelena, ja mislim da je to vise nego sramota, i sad tek svatam zasto roditelji deci ne micaju pelenu do 3 ili 4-te godine, pa kako ce kad su zauzeti i na poslu a vaspitacice nece da ih stavljaju , nego im je lakse d aih drze posrane i da ponese po 2 pelene kuci uh ljuta sam UJEDAAMMMMMMMMMMM [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|