Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (22.1.2014 11:02:15)
|
Uffff, lesice, prepadoh se kad videh da si pisala ovde...rekoh sad kad nas "ispecka" zbog sarenila[sm=smiley36.gif] Hvala Bogu, sve u najboljem redu. Jojo, elevit je cini mi se skuplji 200-300 din. nisam sigurna.Kod nas ti je na jugu tako, ne znam kako po drugim mestima, ali ovde kad se popularizuje jedan lek, taj je vrh vrhova, pa sve i da mu je isti sastav i sve komponente (moja struka) mogu da se ubiju da ti pojasne zasto je bas taj bolji ,a ne ovaj jeftiniji...no, to je vec treca prica...Trenutno sam u situaciji da ispratim "modne trendove" pa se ne opterecujem previse. Ali, isto tako se cesto zapitam, sta je sa ljudima koji nemaju za osnovno, koje vitamine oni piju, kako placaju utrogestane, preglede, koje pelene koriste[sm=zmeden.gif] No, da me lesica, bas sad ne opomene...[sm=smiley36.gif] Idem kod komsinice na kafenisanje, a, sto se tice gostiju mojih...komentar mm od sinoc dok je rasciscavao "Mislim da treba da okacimo na kapiju tablu na kojoj pise "Godisnji odmor" [sm=jezicek.gif]"
|
|
|
|