Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (24.1.2014 8:50:23)
|
Jutro [sm=kava.gif] Ja sam prava [sm=smiley30.gif] mislim da ceo dan necu nista da jedem, zacementiran mi je zeludac...retko veceram, jos redje jedem suhomesnate proizvode, a jos redje pastetu Mozda sam je jela jednom za poslednje tri godine, a sinoc sam vecerala dva parceta hleba sa pastetom[sm=smiley11.gif]...pa, da li mi to otvori apetit, ne znam, ali oko 01h mi mm doneo vruc burek i ja zasednem u 01:20 i smazem celu cetvrtinu sa dve solje jogurta[sm=sad.gif] jaoooooooo[sm=zz_cry.gif] Vik, ne znam sta da ti kazem, da pop[sm=smiley35.gif] covek. Ali, premeri sa postojecim, tj sa ovim sto imas vec, znas da se velicine razlikuju od proizvodjaca do proizvodjaca, pa mozda nije neka razlika u velicini. A, sto se depilacije tice, boli, pa boli, nisam primetila znacajnu razliku[sm=zmeden2.gif] Ja sam ocosavila, sigurno. Depiliram se od 8.razreda, toliko sam dlakava, da me majka pocastila zepterovim depilatorom za kraj razreda [sm=zmeden.gif]i jadna me "cupala" nije mi dala da brijem vise noge. Od 3.rareda srednje depiliram i ruke i intimni deo kod kozmeticarke, svakih 20ak dana, jer sam kao vukodlak. Sada...depilirala sam se jos pre mesec dana i jos nisam zrela za novu turu, a pre toga dva meseca sam se "zapustala"[sm=zmeden.gif] mislim, hvala Bogu, ali trebam uskoro na ginekoloski pregled[sm=zz_cold.gif]
|
|
|
|