Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (19.1.2014 13:43:16)
|
Ma, sigurno uziva s muzem na kafi i ceka 14h[sm=smiley1.gif] Marijana, videla sam strample, bas, bas mi se svidjaju, a sto se tice spavanja, tj nespavanja, mangupi kao da znaju kad najmanje treba, tad ih uhvati sandrc pa nas zezaju[sm=smiley36.gif] Bar ima ko da spremi, uzivaj! Moja princeza stigla iz setnje sa tatom, bili da gledaju bogojavljensko plivanje za krst (valjda se tako zove[sm=zmeden.gif]) pa na kosarku malo i evo ih...za to vreme ja sam postavila sto, hleba se pece, izlazi iz serpe[sm=smiley36.gif] kuku na sta li ce da lici...valjda ce biti jestiv. Mi danas obelezavamo Sv Jovana koji se slavio u ovoj kuci 100god, pa onda baba mm dovela svog muza da ovde zive i prekinuli da slave Sv Jovana, vec preuzeli Sv Nikolu[sm=zmeden.gif] E, mi slavimo Sv Nikolu sa 1000000 gostiju, tad padnem u nesvest, jer posle tri dana Klarin rodjendan...a, onda sam mnogo pametna i NEpricljiva pitala popa sta sa Sv Jovanom i on rekao da moramo obeleziti svecom, kolacem i zitom, a goste kako hocemo i hranu koliko hocemo. Mi smo pozvali veceras moje roditelje, svekra zaovu i kumove...pa, opusteno.
|
|
|
|