Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (16.1.2014 23:10:06)
|
Devojke, devojke, devojkeeeeee...da se pohvalim, bezobzira na svoj stomak, kupila sam danas dve haljine[sm=zz_wub.gif] i to u L velicini...tako sam ponosna na sebe da sam morala to sa vama da podelim...a, usput procitah sta ste pisale, pa mi se tako pripila kafa...Zanemaricu to da su haljine Tom Tailor, i da su im kalupi ogromni[sm=smiley4.gif], ali ja sam u prethodnoj trudnoci bila trokrilni ormar, ogromna [sm=sloncek.gif] prevelika, prevelika da vi to ne mozete da zamislite, a sada sam kupila haljine u sedmom mesecu trudnoce i ne mogu jos uvek da verujem. Kupila sam i dve kosulje, (i bade mantil i spavacicu za bolnicu) ali haljincice...slikam ujutru pa vam postavljam slicice, nisam smela da iznesem kese s haljinama i kosuljama iz auta jer bi me moji roditelji koji su bili sa K kuci lincovali. Obecala sam im da necu nista da kupujem i da cu da stedim[sm=zmeden.gif] ali kako odoleti snizenjima...kako??? Marijana22, mati ti je sve rekla...da se ne ponavljam[sm=smiley36.gif] LO, moze kafa, sok...rakijica obavezno[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|