RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

bebiliii -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (14.1.2014 15:09:38)

i ja bih da se prijavim za treci trimestar,uskoro ulazimo u 37.ned,termin je 10.2.2014. mada se bebica vec spustila u kanal i mislim da uskoro stize [sm=bravo.gif] ... veliki pozdrav za sve...

Milica cica -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (14.1.2014 16:54:16)

Ja prespavah skoro ceo dan i mogla bih još[sm=zaspan.gif]
Nove devojke dobro došle[sm=smiley1.gif]
Marijana opet[sm=zmeden.gif] Ma ovo vreme nije normalno, +15 i nije čudo što haraju virusi.
Gde nam je Vik?Jel neko u kontaktu sa Dani?

Sanjalicaaa -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (14.1.2014 17:55:36)

Vik i Marijana, koliko traje ctg u Zvezdari? Meni zakazali za sutra. Stomacic me nesto probada ovih dana bas me zanima sta ce mi sutra reci.
Marjana meni je isto tako bilo do pre par dana, i dugo me je drzalo. Samo sto je meni i nos bio zapusen. Spasilo me je inhaliranje cajem od bosiljka.

Nimfa -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (14.1.2014 18:37:16)

Pozdrav trudnice,ja samo da vam mahnem [sm=zz_dance.gif]

bebaa -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (14.1.2014 19:10:08)

I mi da se prijavimo termin 20.02

Milica cica -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (14.1.2014 19:18:08)

bebaa dobro došla[sm=smiley1.gif] baš ima dosta novih trećakinja, neka,neka, samo neka se broj povećava[sm=bravo.gif]

Dani.kv -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 0:04:06)

Evo i mene. Poz i budite dobre. Nove dobrodosle. Ja sam dobro. Krsta me zezaju i stomak se polako spusta. Kontrakcije su jako slabe a UZ odlican.
Vik nedaj se...

Milica cica -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 0:06:19)

Dani [sm=smiley31.gif]

Dani.kv -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 0:19:00)

Mico[sm=smiley36.gif]
Nerviraju me zene koje hrcu [sm=zmeden.gif]

little_one -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 8:38:05)

Jutro bebelice!

Ja sam se juce bas nesto naradila po kuci, pa su me navece stigla ledja. Preforsirala sam se, stajala sam skoro citav dan sa malim pauzama...pravi rucak, pa mi pale na pamet krofne, muzu puslice a navece smo otisli u kupovinu nekog voca jer smo ostali bez istog....kad sam stigla kuci samo sam se izvalila, nizasta vise nisam imala snage...srecom mm sredio haos u kuhinji koji je ostao [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Mico[sm=smiley36.gif]
Nerviraju me zene koje hrcu [sm=zmeden.gif]

Dani, blago tebi kad te je u trudnoci zaobislo hrkanje...kad sam u prvoj trudnoci lezala na patologiji, citav odjel trudnica je hrkao, a to je prilicno i normalno za trudnice, posebno u zadnjim stadijumima trudnoce...jednostavno ne mozes protiv toga...ti si jako sretna kad te je to zaobislo jos sa blizancima...i ja sam medju hrkacima vec sad sam pocela al srecom ovi moji ukucani imaju cvrst san, a ja imam periode u toku noci kad zagudim posteno [sm=smiley36.gif]

Jesi nestrpljiva da upoznas svoje bebirone? Stizu vam u subotu! [sm=bravo.gif]

Ushtipak -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 9:20:45)

Ana, hvala na odgovoru, pozabavicu se time danas. Inace, da se pohvalim i zahvalim, stigao mi je paket za trudnice i svi smo odusevljeni [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] P. se ne odvaja od lopte, kafu sluzimo u novim soljama, a ja se divim marami, najvise.
Little, i mene ova beba mnogo jace udara od prethodne, i mismo pretrazivali net da vidimo da li je to normalno hahah, izgleda da jeste. Mozda su oni nemirniji, a mozda su nam u prvoj trudnoci misici stomaka, materica i sve ostalo bili cvrsci, zategnutiji, "nerazradjeni" pa smo slabije osecale udarce, a sad je sve to mekse, pa osecamo jace? Ja sam u svakom slucaju zapanjena koliko se ovaj mali rita, ponekad mi bude zlo kad krene po crevima, a mojoj jetrvi se desilo da je sin tako zveknuo u zeludac iznutra, da je povratila. Na nesrecu, upravo je sedela za stolom na slavskom rucku i nezgoda se dogodila pravo u tanjir... [sm=smiley36.gif] Meni je smesno, a ona se bas bila potresla... Pozdrav svim cekalicama!

Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 9:35:25)

Ushtipak, podhitno ticker, ne mogu da pratim bez[sm=smiley36.gif]...

Dani [sm=smiley31.gif]

LO, zalim se ja dr da me bolucka kicma, da mi se koci desni guz, da mi 'prostite...a, on mi kaze moram da setam sto vise. Ja mu kazem ali koci mi se desni guz bas kad setam vise, a on kaze da setam jos vise[sm=zz_er_what.png] pa, sam ga verovatno ovako pogledala, kad mi je rekao, da setam krace relacije, pa odmor, pa setnja, pa odmor...i ja ga slusam slepo, setam do kuhinje, pa u krevet, do kuhinje pa u krevet[sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 9:40:52)

IZVORNA PORUKA: Ushtipak

Ana, hvala na odgovoru, pozabavicu se time danas. Inace, da se pohvalim i zahvalim, stigao mi je paket za trudnice i svi smo odusevljeni [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] P. se ne odvaja od lopte, kafu sluzimo u novim soljama, a ja se divim marami, najvise.

Super! Napiši molim te to i u temi Paket za trudnice [sm=smiley1.gif]

jovana jojo -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 9:40:56)

Jutro trudnice...
Nove trudnjace dobro nam dosle...

jovana jojo -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 9:50:17)

Dani mozda bi pomogli tamponi za usi, verujem ti jos ako imas lak san pa i mali zvuk ce da te probudi[sm=smiley31.gif]

Mici kako si ti? Kako tvoje bebice?[sm=smiley31.gif]

Klarita[sm=smiley36.gif] meni je moj rekao da je to normalno jer se karlica siri i sprema za porodjaj, i dr zna nekad da nas izludi do besvesti[sm=smiley36.gif]

LO i Ushtipak i meni se beba rita mnogo ali bas mnogo u prvoj trudnoci mi nije tako bilo. Mnogi kazu ako mi je ova trudnoca razlicita od prve da nosim suprotan pol.

Ostale trudnice[sm=smiley31.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 10:23:48)

Jutro trudnice[sm=smiley1.gif]
Joj Dani nema gore nego kad neko hrče pored tebe, ja bih išla okolo i budila ih[sm=smiley36.gif]
LO ti si baš aktivna svaka ti čast, ja ću se ukočiti od ležanja[sm=zmeden.gif]
Mi smo ok, 24.je kontrola, moje bebe se mrdaju umereno, valjda im je već gužvanjac pa ne mogu baš da luduju[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 10:47:10)

Aaaa, a ne znam da li sam spomenula da moja beba isto udara kao luda, i da sada znam zasto je osecam vise sa desne strane, pa zato sto je polozaj ploda I poprecni ledja dole[sm=zz_confused.png] znaci glava mu je na levoj starni , pa porecno se momak izlezava, noge u desnu starnu, uzivancija. K mi je bila svuda, tek pred kraj se umirila, kad presla 4kg[sm=smiley30.gif], a ovaj momak ko zna...skace i prevrce se, osecam, ali od poprecnog polozaja ne odustaje.
Mico cico, blago tebi i ostalima za blizance, ja sam ih tako zelela, mozda u trecoj trudnoci ubodem[sm=smiley1.gif]

little_one -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 10:53:00)

Klarita pa da znas da ti dr mozda i u pravu...meni je u pocetku trudnoce jako bolna bila ledja i guz sto kazes, nekako kao da me karlica boljela unutra al samo s desne strane, i sto sam vise bila na nogama bilo mi je lakse, cim sjednem i malo se ulezim jedva ustanem i sve me boli...tako je i sada, samo sto sada imam manje bolova i mnogo mi prija da se krecem, a kad se umorim da sjednem,...al nekad eto pretjeram...

Mico, pa zdrava, uredna trudnoca, malo sam otvorena al nije se otvaralo dalje pa nemam frke...pomaze mi da ostanem u kondiciji kad dodje druga beba...bas razmisljam kako cu da letim na sve strane....

Marijana jesi bolje ista danas?

Ushtipak, znaci ipak je istina, da druga beba jace rita...ima nesto u tome da su nam sad misici (ako ih je bilo uopste [sm=smiley36.gif]) malo popustili, i da je sve "razmeksano" pa su i sami osjecaji udaranja jaci...ko ce znati, da boli, zaboli...a jojo, ima nesto i u tome za suprotni pol, kod nas je sad djecak a prvo je bilo djevojcica....i ova trudnoca mi je po svemu drugacija od prve, ne samo po tome...

Ushtipak -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 11:18:03)

Dodala sam kodove sa Lillypie, ali i dalje ne vidim ni vase, ni svoj tiker... [sm=zmeden.gif] Probala sam da udjem na forum i sa internet explorera, i sa chroma, i sa opere, uvek isto, a podesavanja mi ne blokiraju nista. Mozda neka od vas sad vidi moje tikere? Inace sam probala da ih dodam na drugi sajt i vidim ih. Nista ne razumem. Sutra cu na poslu da pitam kolegu kompjuterasa, to ce verovatno biti prvi put da mu neko postavi pitanje o tikerima za trudnocu [sm=jezicek.gif]

little_one -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 11:37:24)

Ushtipak unijela si pogresan kod, mora pocinjati sa nesto A HREF tako nesto pise...ovako se vidi da si neki kod dodala al nije to taj

A nase nemam pojma zasto ne vidis, zadrzi misa iznad nasih nikova bez klikanja trebalo bi da pokaze..

Ushtipak -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 12:20:08)

Uspela!!!![sm=bravo.gif] Imam pravi trudnicki mozak, nista ne razumem i nista mi ne polazi za rukom... A inace radim na 4 mesta, imam dva faksa i na doktoratu sam... Dzaba, beba posisala svu pamet [sm=jezicek.gif]

New Mom -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 12:20:17)

Ushtipak, pa vide ti se tickeri.[sm=smiley1.gif]
Ana RR te traži u drugom tromesečju zarad onog gela.

Ushtipak -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 12:33:22)

Hvala Nm! Nisam navikla na ovu kolicinu poklona, inace ne igram nagradne igre, a i kad igram, nikad nista ne dobijem, pa me ovo raduje [sm=smiley1.gif]
Ja sam bas umorna i neispavana, nas skoro dvogodisnji sin je oduvek spavao u svom krevecu i sam se uspavljivao, tako je voleo i sve je bilo u redu do pre dve nedelje. Ne znam da li zato sto mu rastu sve petice istovremeno, ali poceo je strasno da vristi u krevetu i trazio da spava sa nama, i na kraju smo popustili, sad spavamo svi zajedno, ali on se toliko nogata i prevrce da to i nije san, nego neko uzmicanje po krevetu i zaklanjanje od suteva[sm=smiley13.gif] Medjutim, ne znam da li je to od trudnickih hormona, ali ja sam totalno relaksirana i sve mi je ravno do Kosova, ne smeta mi ni umor, ni gorusica, ni debljanje... Upala sam u zen... Kakvo je vase raspolozenje?

marijana22 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 12:43:35)

Pozzz

Dobrodosle nove trudnice[sm=bravo.gif]

Bila jutros kod dr. zbog kaslja ( na zapadu nista novo) pluca ok, grlo ok, zasto kasljem nema pojma. Vadila sam i krv sve je ok. Uzela neki sirup od brsljena za smirivanje kaslja i to je to. Isla sam i do socijalnog da predam resenje o porodiljskom, sad cu malo da odmorim pa po A. u vrtic

Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 12:48:33)

Moje promenljivo i impuslsivno...mada ne razlikuje se mnogo od pre trudnoce[sm=smiley36.gif] Ono sto sam primetila je da sam dosta popustljivija prema detetu i neznija, ne i prema mm[sm=jezicek.gif] Prema drugim ljudima iz okruzenja dosta dosta okrutna, do te mere da im lepo saspem u lice sve do detalja sta mi smeta i kakvo im je ponasanje. Skoro sam komsinici sasula u lice sve sto sam imala, pre nekih mesec dana sam otela mm telefon iz ruku i izdrala se i odrzala lekciju njegovom drugu koji nas je non stop zvao da mu pozajmimo pare i to glupave cifre od 200- 1000 dinara, ali to me izludjivalo...nisam znala sta sam mu rekla, a Boga mi to pozajmljivanje para traje vec skoro godinu dana i taj trazio svake nedelje neki dinar, sve se vadio na trudnu zenu i njene utrogestane. Kako sam lepo razmislila dokle ce to da odvede kad se ista porodi, je[sm=smiley35.gif] sam mu sve po spisku. Zvao je od onda pre neki dan da javi da ima sina, cestitali smo mu i to je to, nije trazio nista, jos uvek. A, kad me sretne, pogledom me pita da li sme da mi se javi[sm=smiley36.gif] pa kad mi klimnem glavom, onda kaze zdravo. Tako da...i mm konstatovao da sam bas, bas, bas postala jeziva za neke stvari i da nesto sto me je ranije opterecivalo ali ne znacajno, sad me izludjuje i da sam zloca. Da ne pricam sta mu svakodnevno odbrusim za rodjenog oca i sestru, sta sve kazem svome bratu...pocece ljudi da me zaobilaze[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>