Ushtipak -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (15.1.2014 9:20:45)
|
Ana, hvala na odgovoru, pozabavicu se time danas. Inace, da se pohvalim i zahvalim, stigao mi je paket za trudnice i svi smo odusevljeni [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] P. se ne odvaja od lopte, kafu sluzimo u novim soljama, a ja se divim marami, najvise. Little, i mene ova beba mnogo jace udara od prethodne, i mismo pretrazivali net da vidimo da li je to normalno hahah, izgleda da jeste. Mozda su oni nemirniji, a mozda su nam u prvoj trudnoci misici stomaka, materica i sve ostalo bili cvrsci, zategnutiji, "nerazradjeni" pa smo slabije osecale udarce, a sad je sve to mekse, pa osecamo jace? Ja sam u svakom slucaju zapanjena koliko se ovaj mali rita, ponekad mi bude zlo kad krene po crevima, a mojoj jetrvi se desilo da je sin tako zveknuo u zeludac iznutra, da je povratila. Na nesrecu, upravo je sedela za stolom na slavskom rucku i nezgoda se dogodila pravo u tanjir... [sm=smiley36.gif] Meni je smesno, a ona se bas bila potresla... Pozdrav svim cekalicama!
|
|
|
|