Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (14.1.2014 8:08:54)
|
Zenskice, evo me u trece zvanicno[sm=smiley1.gif] LO zar nismo mi bile pod istim terminom[sm=zmeden.gif] vidim da je sad razlika dan, ma nebitno. Mene juce razvalila ledja, mozda je od lezanja, bas sam ceo dan leskarila, a cim sam se sa K razigrala proslo me. Kod dr sam bila prosle nedelje i njegov savet je bolovanje, tako da cu definitivno od 20.[sm=smiley19.gif] Bas nisam za, poludecu od dosade, nego po njemu je sigurnije, jer vidi blago povecanu kolicinu plodove vode, a beba po njemu normalno guta, dosta je krupAN momak, po njegovoj proceni i parametrima vec je bio onda 1100-1150...pa je sve to rizik, jos i prvi bio carski, da ne izazivamo djavola. I tako...a sad [sm=kava.gif] Dani, drzimo palceve da sto pre dodje subota i sto bolje prodjes. mislim da bih poludela cele nedelje u bolnici, drzi se...ja ne umem bas da "utesim" coveka, ali mnogo bre rano da toliko budes u bolnici. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|