Lady Ana -> RE: Kako povecati kolicinu mleka (18.3.2011 12:16:35)
|
Meni se bas smanjilo mleko,nikada ga nisam imala nesto mnogo,ali sada kada znam da je on napredovao samo 300gr za prvi mesec,pocela sam da ga hranim na 2h i da se izmazam posle svakog. Naravno da sam htela da placem od muke kada ga nahranim,a vidim da on moze jos da jede. Posle podoja uz veliku muku uspem da izvucem 10ml,nekad 5ml. Posto nocu dobro spava,muzla sam se u 2 sata posle ponoci,i izvukla 40ml,uzas! Ja uopste ne znam da li on ima sta da jede,ok izvuce vise od pumpice,ali ne izvuce sigurno preko 100ml,koliko bi trebao da jede u ovom periodu,a on je 6.nedelja. Nisam mu davala prihranu,ali cesto padam u iskusenje i borim se. Navalila sam na tecnost,pijem i HIPP caj od prvog dana,jedno pivo dnevno,jedem i psenicu,mada ovo sve radim poslednja 3 dana. Kao,treba da budem smirena,kako da budem smirena kada mislim da je gladan! Grudi su mi mekane kao da su prazne skroz. Jedina uteha mi je to,sto on lepo spava,raspolozen je,kaki bar 3 puta na dan i redovno piski. Nadam se da ovaj tempo hranjenja na 2h i izmuzavanje ovo minimalno sto imam,ce imati efekta i krenuce to mleko!
|
|
|
|