Trudnicica83 -> RE: Kako povecati kolicinu mleka (29.10.2010 10:15:42)
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: Trudnicica83 Nisam ih probala, za sad sam od tih "preparata" pila jedino Hipp caj za dojilje i zakljucila (sada kada ga vise ne pijem) da je ona imala grcice od njega - ne velike i jake, ali ipak jeste i pila je Espumisan tada. Ima vec deset_ dana kako ne pijem nikakve cajeve i evo ni jedan od tih dana nije pila Espumisan i nije imala grceve. Ne znam da li i te tablete imaju nesto sto ih izaziva, sada se plasim da probam bilo sta nakon onih stravicnih grceva od kima. Ali, mogu jednu da pokusam, valjda nece nista biti od toga. Tvoja beba nije imala problema kada si ih popila? Uglavnom, pocela sam da pijem bezalkoholno pivo popodne uz rucak i mogu vam reci da ima promene - vec pet dana ujutru za prvo sisanje samo sisa - ne pije dohranu (ja joj skuvam, a ona nece ni da lizne), a za sledece popije 50ml dohrane, a tek popodne popije 70ml. Vise ni jednom ne popije svih 90 koliko joj kuvam, sto znaci da je doslo do poboljsanja. E sad, ne mogu da pijem pivo i pre i popodne, al naci cu neki drugi nacin da jos dodam. Nije valjda da joj stvarno kuvas dohranu ili ja nisam dobro razumela [sm=zmeden.gif] Ma nisam se dobro izrazila - prokuvam vodu, pa ubacim AD mleko...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|