|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
27.2.2014 19:49:36   
ivanicasale
wiw cestitam user posted image Krecemo user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 27.2.2014 20:37:19 >

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2426
27.2.2014 20:02:44   
nina26
Wiv, cestitam, bravoooouser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 2427
27.2.2014 20:05:14   
hanka
Wiw user posted image cestitam draga,zelim ti da uzivas user posted image

Lidijauser posted image a tebi zelim da se sto brze oporavis i krenes u novu borbu.

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 2428
27.2.2014 20:13:51   
Verolina
Cestitke novopecenoj trudniciuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 2429
27.2.2014 20:29:50   
Ana13
Cestitam user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2430
27.2.2014 20:54:55   
Chipsy
Wiv,gde si kupovala injekcije i koje?

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 2431
27.2.2014 21:03:55   
Cecana
Wiv čestitamuser posted image user posted image user posted image
Konačno da se prekine negativan tok ovde.Lidija ja mislim da ćes i ti sutra da nas obraduješ.
Chipsy,alexx,Hanka jako mi je žao što nije uspelo ali morate u nove pobede.
Chipsy koje analize ti nisi uradila u toku prve trudnoće a smatraš da je trebalo?
Pozdrav svimauser posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2432
27.2.2014 21:58:36   
wivern
Jos jednom hvala svima...sad samo da prezivim ultrazvuk to mi je nocna mora, dva puta vec padam na prvom Uz.
Chipsy akko mislis na lekove za stimulaciju kupovala sam deo ovde a deo u Slo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 2433
27.2.2014 22:41:54   
Skijasica
Wiv draga,
tek sada videh! Cestitam od srca! Hvala dragom Bogu, da nam krene! Mislim na nas zenice sa foruma, jer vas sve nekako dozivljavam kao svoje! Sada sam ponovo dobila veru da ce nam uspeti iz nekog drugog puta! Bas sam srecna, da napokon cujem lepu vest! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2434
27.2.2014 22:46:49   
Chipsy
Jeste, na te mislim, zanimaju me cene, gde je najjeftinije...

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 2435
27.2.2014 22:48:12   
Chipsy
Cecana, sve sam uradila, to je samo ultrazvucno moglo da se vidi, nikako drugacije. Inace, svi rezultati su mi bili dobri...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2436
27.2.2014 22:49:40   
Chipsy

IZVORNA PORUKA: wivern

sad samo da prezivim ultrazvuk to mi je nocna mora, dva puta vec padam na prvom Uz.

Kako, nisam pratila tada? Akoti je mrsko,ne moras da pises,uzivaj u ovom danuuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2437
28.2.2014 6:58:29   
Nitrogirl
Wiv čestitam user posted image user posted image user posted image

Lidija user posted image

Moj transfer je bio 26.02, vracene 2 osmocelijske, imala sam 5 oplodjenih ali dr smatra da preko 2 ne smije ici.
Od tada odmaram, preporuceno prva 4 dana, nakon toga planiram da se vratim uobicajnim aktivnostima. Prvi mi je put, nemam iskustva i bas sam isprepadana. Ne znam kako da lezim, trbusne misice nikako da opustim, imam osjecaj krivice ako nesto uradim "pogresno" :-( Recimo, sinoc nam sjedjeli prijatelji, mnogo smo se smijali, kako se nasmijem stomak zatrese i ja se odmah zgrcim ...uh znam da pretjerujem ali......

12.03 beta....nadam se da cu nastaviti wivinim stopamauser posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2438
28.2.2014 8:47:47   
LIDIJA STEVAN
Niitro,
draga moja nastavices ti Wiw stopama,opusteno smej se u uzivaj u drustvu koje ti prija,neces nista uarditi ako ti se misici zgrce.ne opterecuj se previse ,,,ponasaj se sasvim normalno draga moja i zelim ti punooo punooo srece user posted image ..navijam za tebe i Ivanicu takodje...
Ovaj forum je fantasticna svar,zaista su sve zenice divne,jedna drugoj pruzaju podrsku i lakse se prolazi kroz sve...barem mi se tako cini.

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 2439
28.2.2014 8:50:16   
wivern
Nitro to je sve super..i meni su vracena dva osmocelijska, 4 dana posle et sam dobila grip i imala temperaturu 38..i na kraju beta pozitivna. Samo se opusti i uzivaj..pa trudna si user posted image
Chipsy kupovala sam menopur i cetrotide u immooutlet centru na nbgd-u. Razlika je 400 dinara po kutiji cetrotide i 100 za menopur. A deo sam kupovala u slo i tamo imas povracaj pdv-a na sve lekove koje kupis a cene su im iste kao kod nas.
Prvi put sam imala spontani uspela prirodno da zatrudnim a drugi put prosle godine prva vto posle koje su u oktobru zvali mm da ga pitaju kad sam se porodila i sta smo dobili.. Malo glupo zvuci ali treba ici napred pa mora i nama da se posreci jednom user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 2440
28.2.2014 10:10:24   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Nitrogirl

12.03 beta....nadam se da cu nastaviti wivinim stopamauser posted image

Naravno da hocesuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 2441
28.2.2014 10:18:26   
Chipsy
Wiv,izvini,mozda sam ti dosadna. Videla sam cene, ali onda moja stimulacija ispada oko 400e sto inije tako puno. mozes li mi reci koliko si cega primila? Jeste li isli autom, kako si podnela put?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2442
28.2.2014 10:43:15   
wivern
Chipsy isli smo autom, sve je autoput, ravno i bez truckanja (do srbije naravno) i stigne se za 4,5 sata. Ja sam primala 300 iu dnevno menopura ( 4 ampule) i jedan cetrotide, meni je bas jaka stimulacija i tu dozu sam primala svo vreme. Dani mi je prenela svoje utiske koji su mi mnogo znacili i mogu ti reci da su stvarno fenomenalni. u cenu od 1900 eura za postupak (vracanje 3 dan, sa blastama je cena 2300) ulaze sve folikulometrije, anestezija, et..... Jedino sam doplatila vadjenje krvi za estradiol 15 eura, ne racunajuci lekove...

< Poruku je uredio wivern -- 28.2.2014 10:45:59 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2443
28.2.2014 11:00:34   
Chipsy
Draga, akoliko si imala jc posle takve stimulacije? Je li ti ostalo nesto da zaledis?
Ja vecpocela da razmisljam dalje, ne da mi djavo mira.Iskreno, razmisljam o Pragu, mada mi je bas skupo. Uzgred, plasi me taj put, ja mislim da me je put zeznuo ovog puta...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2444
28.2.2014 11:20:12   
wivern
Chipsy i treba da razmisljas unapred user posted image . Nama su opcije bile Prag ili Maribor, i mislim da nema greske ni u jednoj opciji. Mi smo stavili troskove na papir i utiske drugih i odlucili se za MB. Sto se puta tice tu nemas sta da brines, perfektan je..malo neravnina kod nase granice ali mnogo manje nago na autoputu za segedin.
Imala sam 4 folikula, 3 zrele jajne celije i imam jednog eskima. Ja inace lose odreagujem na stimulacije i nikad nemam mnogo jc.

< Poruku je uredio wivern -- 28.2.2014 11:23:57 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2445
28.2.2014 11:22:07   
Chipsy
NS-SU, grozan auto-put!
Ne znam, do Praga moze i avionom, nije mnogo skupo, iznele bi povratne karte za oboje 300e, nego u avionu mora da se sedi, to me plasi...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2446
28.2.2014 11:32:26   
wivern
Chipsy ja sam sedela u kolima na putu kuci user posted image bez problema. Dan posle et sam setala i gledala labudove jer su mi rekli da se opustim i ponasam normalno i da uzivam u trudnoci. Sto sam ja i uradila i dobila betu od 1317,4. Umeju da te jako opuste, da ne strepis kao sto sam ja strepela u prvom postupku. Ja sam prezadovoljna i bila sam spremna da idem ponovo kod njih na sledeci pokusaj ako treba.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2447
28.2.2014 11:34:48   
sunascee
Devojke, malopre sam se bocnula, uopste nije komplikovano, kako sam mislila. E htedoh da vas pitam, da li je vas peckalo kada ste primale diferelin?

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2448
28.2.2014 11:40:15   
Chipsy
Mene ne...

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 2449
28.2.2014 11:43:12   
Chipsy
Wiv, ja cu malo da te smaram oko detalja, izvini. Moram da donesem pravu odluku. Pare su problem. Imali bismo za jos jedan pokusaj, ali mene plasi ono sta ako ne uspe...
MM je za to da idemo opet u Segedin. Ja sam sa njima zadovoljna, ove mi varijante trenutno deluju sigurnije, a kontam, kod njih mogu lakse, jer su dosta jeftiniji, za slucaj da opet ni u Pragu ne uspe...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Ime za decaka
cvećka

Dodala bih jos i Sergej, Luka i Vuk, ali ne mogu da stanu (: ala smo neodlucni ((:

Aleksej (16%)

Mateja (22%)

Ognjen (16%)

Danilo (15%)

Todor (8%)

Maksim (22%)

Ukupan broj glasova: 372

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here