Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 13:02:32
|
|
|
|
wivern
|
Jaooo zenske hvala vam puno.....bas sam se istresirala. A tek kad sam videla da pise vise cifara nego sto sam ocekivala mislila sam da cu pasti u nesvest... Vucem vas sve za nosice....i to od odmah.. A tebe cu gospoja posebno da izvucem....nece te ni rodjeno dete prepoznati
< Poruku je uredio wivern -- 27.2.2014 13:06:08 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 13:07:48
|
|
|
|
uplasenaa
|
wivern
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 13:10:16
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Wiv draga nemas pojma koliko si me obradovala! Cestitam ti i zelim laku trudnocu!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 13:15:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Jaooo zenske hvala vam puno.....bas sam se istresirala. A tek kad sam videla da pise vise cifara nego sto sam ocekivala mislila sam da cu pasti u nesvest... Vucem vas sve za nosice....i to od odmah.. A tebe cu gospoja posebno da izvucem....nece te ni rodjeno dete prepoznati Taman da ne moram da se maskiram za 'pusta'
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 13:20:17
|
|
|
|
Olga75
|
ohoho Wivern \ cestitam i sad brisi na trudnicke teme
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 13:43:57
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
ponovila betu 1.nema trudnoce.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 13:47:49
|
|
|
|
wivern
|
Lidija bas mi je zao
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 13:58:54
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: wivern Zenske ja prosla u drugo kolo...POZITIVNA BETAAAAAA.. Vucem vas sve i prasim.. Wiv, znala sam da ce biti tako uzivaj draga sad sledi ono teze iscekivanje na UZ ali bice ok sve
< Poruku je uredio 17 joka -- 27.2.2014 14:02:23 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 14:01:00
|
|
|
|
lesica
|
Lidija, žao mi je draga Wiv, bravoooooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 14:13:24
|
|
|
|
tillia
|
Wiv,cestitam!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 14:13:50
|
|
|
|
mika79
|
Wiwern čestitam, želim ti laku i lepu trudnoću
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 14:14:29
|
|
|
|
Torbica
|
Wiv bravooooooo!!!! Lidija, gore glavu pa da uspe sledeci put!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 14:53:54
|
|
|
|
Chipsy
|
Lidija,ocekivalasi to...Ljubim te
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 15:09:09
|
|
|
|
sunascee
|
Devojke, pao prvi diferelin danas Wivern cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 15:25:23
|
|
|
|
imperial
|
Wivern,bravo draga,jedna pozitivna beta posle dugo vremena Lidija,borba se nastavlja,ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 15:38:45
|
|
|
|
Chipsy
|
Bravo,sunascee
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 15:55:29
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
chipsy,nadala sam se ipak preokretu,...hvala svima na podrsci... ipak sam se isplakala jako...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 16:20:51
|
|
|
|
Chipsy
|
Ija sam juce potajno, ali bas krvarim,doduse ti ne...Sta cemo draga, malo da se oporavimo, pa Jovo nanovo...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 16:23:05
|
|
|
|
daca77
|
Wiv, konacno lepe vesti na ovoj T Ostale VTo-ovke glavu gore, nema odustajanja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 16:24:32
|
|
|
|
mina@
|
drage moje , znam kako se osecate, ja sam kao sto rekoh izgubila dve trudnoce i sada imam nenormalni strah od vto... ali mora da dodje i nasih 5 minuta i da docekamo i mi nase
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 18:15:11
|
|
|
|
Poppy
|
Wivern jeeeee ...sad da povuces nogu pa da i mi krenemo za tobom. Lidija ...glavu gore, idemo dalje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 18:26:03
|
|
|
|
alex88
|
Wiv cestitam ,bas si nas obradovala,da malo osvezis ove stranice i popravis nam raspolozenje Ja sam danas uzela kontrolne briseve,sterilni su,odradila papu i kolpoloskopiju,dobila uput za hormone,do kraja marta bi trebalo da prodjem prvostepenu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 18:54:06
|
|
|
|
adulence
|
Prvo sto sam uradila kad sam dosla kuci,ukljucila komp,ma Wiv zeno znala sam sve skolski ti zelim....jao jao,divno....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 18:57:08
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Wiv, ceeeestiiitaaam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.2.2014 19:36:23
|
|
|
|
Bebana17
|
Jeeee, Wiv, konačno pozitivna beta A sad polako, sa uživanjem napred Ja se neko vreme nisam javljala, svaki put kad otvorim strane, vidim da nekoj od nas nije uspelo, a to mi slomi srce svaki put. Mnogo mi je žao zbog ženica kojima nije uspelo. Daj Bože svakoj od nas da postane majka.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
ImenaVanessaKoje vam se ime svidja?Simeon (
8%)
Tadej (
12%)
Matej (
25%)
Teodor (
14%)
Aleksandar (
34%)
Bozidar (
8%)
Ukupan broj glasova: 170Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!