|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
26.2.2014 21:50:28   
nina26

IZVORNA PORUKA: Poppy

Nemam veze sa Grckom osim sto smo rekli da ima jednom da prodamo sve ovde i odselimo se tamo user posted image

samo napreduser posted image

imaju vec dve Zoi na forumu, navijamo i za trecu ako Bog dauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Poppy)
Direktna veza do poruke: 2376
26.2.2014 21:57:51   
Poppy
A jel vi nina zivite u Srbiji? Kako ide to ime u nasoj sredini? Ja sam se malo brinula zbog toga kad smo za cerkicu birali ime. Meni se svidja bas ta tvoja verzija Zoi, odnosno Zoe na engleskom, ne Zoja i slicno.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 2377
26.2.2014 22:44:23   
Chipsy
Poppy, a jel ti imas cerkicu?
Ljubim vas sve!
New Momuser posted image
Joko, i ti si nas veliki boracuser posted image
Dr mi u mail-u nije rekao da mu je zao, ja se razocarala, a mm kazepa on to svaki dan vidja, kad bi svakom govorio da mu je zao.... Ko je u pravuuser posted image

(odgovor članu Poppy)
Direktna veza do poruke: 2378
26.2.2014 22:57:00   
dunja RR
Chipsy, mislim da ni meni nije, ne želim da tražim taj mail, budi neke ružne uspomene ..

Meni je nakon druge VTO, kada sam saznala da moram na kiretažu u 8. nedelji, sestra na šalt_eru, kada sam došla po uput za kiretažu u DZ, rekla - A toliko su vas kljukali utrogestanima user posted image NI žao mi je, ništa ..

Ja sam je pitala samo-kakve veze imaju utrogestani sa tim što se meni desilo? Ona: pa ništa, samo kažem..
Ma ćuti glupačo, em si bezosećajna em glupa ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.2.2014 22:58:04 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2379
26.2.2014 23:29:32   
LIDIJA STEVAN
Chipsy,Alex...ne mogu da Vam opisem koliko mi je zaouser posted image Alex koja je izgubila bebu u poodmakloj trudnoci a Chipsy sto ti na vreme nisu primetili problem sa bebom.Ne znam sta je tacno u pitanju kod Tvoje cerkice,ali ako moze da se oporavi i bude kao sva normalna deca,nemojte gubiti nadu i borite se za nju...Bog ce Vam pomoci ..Kao i svima koji zele da imaju decu...Nadam se...Sutra idem da radim kontrolnu betu,mada znam rezultat od pre neki dan,ali sta cu,rekli da ponovim,jos nisam prokrvarila,pa ko zna mozda me Bog pogledao?user posted image A ako je beta i dalje negativna...ja cu sve ciniti i dalje da ona postane pozitivna...
Mina,jA iskreno mislim da nema pravila gde se radi transfer,to je postupak koji mogu uraditi i ja.nikakva specijalna intervencija,mislim da je najvaznije da imas kvalitetne j.celije kao i embrione ,da ne updnes u hiper.a ostalo sve zavisi od naseg organizma...da li ce se nase bebice ugnjezditi ili ne.Ja sam oba puta et radila u Jevremovoj kod DR.Ljubica.zelim ti puno srece i nema odustajanja drage moje forumasice.Glavu gore i idemo.user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2380
26.2.2014 23:30:30   
Chipsy
Ma neki nemaju nimalo empatije...
Sta znam, delovao mi je kao dobar covek, nije nam naplatio ICSI nego kao obican proces VTO. Ne kazem da nije dobar, nego eto, ocekivala sam to od njega...Ali Madjari inace jesu malo hladni.
Ja jbt ne mogu ni djaku da dam losu ocenu dok mu se maltene ne izvinim sto ju je dobio...
Resila sam da iskuliram ovu nedelju, pa da krenem u konsultacije sa vama sta dalje. Ih, sta bih ja bez vasuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2381
26.2.2014 23:36:29   
Chipsy
Lidija, dragauser posted image
mene su toliko namucili pred kraj trudnoce da vam ne mogu opisati. Iz ove perspektive se pitam kako nisam dobila nervni slom. Draga, asto ti ne trazis da ti Ljubic radi transfer, za svoje pare mozes to da trazis. U mom slucaju se on pokazao kao najbolji. Ja bih isla kod njega da nije preskup, a i podseca me na sve ono sto mi se desilo.Ne znam,kad kazu cena 220000 ne verujem da su tu ukljuceni ultrazvukovi,a kod njega je svaki 10000user posted image

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2382
26.2.2014 23:39:58   
17 joka
Cipsy, sve te razumem, odmori malo pa u nove pobede.

a sto se tice tog zao mi je ja sam od ovih sa klinike dobila divnu podrsku i razumevanje
vise tog ohrabrenja nego i od majke rođene
kad sam napisala da je beta 0,1 rekli mi da im je jako zao,da nam zele brz oporavak i da se čuvamo i drzimouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2383
26.2.2014 23:42:47   
Poppy
Chipsy, ja mislim da je normalno da nesto kaze. Meni je to osnovna pristojnost, ako vec na saosecajnost medicinskog osoblja pacijenti ne mogu da racunaju. Pa nekog slucajno na ulici zgazis pa mu kazes izvini ili zao mi je, cak i kad nije tvoja krivica. A ne ovo...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2384
27.2.2014 1:08:28   
alex88
Zato bi ja da mogu da biram ponovo otisla u Spebo,jer prof.Stojkovic je izuzetno osecajan,zvao me je posle izgubljene trudnoce da vidi kako sam i da mi pozeli brz oporavak,to je na mene ostavilo bas jak utisak,nekako kad god smo razgovarali sa njim imala sam osecaj kao da pricamo sa prijateljem a ne doktorom.Sto ne mogu reci za prof.Ljubica koji je na mene ostavio los utisak,njih dvojica su nebo i zemlja.

(odgovor članu Poppy)
Direktna veza do poruke: 2385
27.2.2014 9:18:29   
nina26
Poppy imas pp da ne bi ovde kvarili temuuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2386
27.2.2014 9:24:56   
dunja RR
Wiv, čekamo lepe vesti user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2387
27.2.2014 9:26:34   
dunja RR
Isto sam i ja doživele od dr. Bilje u Ivanovićima, zvala me redovno i psole kiretaže, a kasnije se jako radovala mojoj uspešnoj trudnoći.

IZVORNA PORUKA: alex88

Zato bi ja da mogu da biram ponovo otisla u Spebo,jer prof.Stojkovic je izuzetno osecajan,zvao me je posle izgubljene trudnoce da vidi kako sam i da mi pozeli brz oporavak,to je na mene ostavilo bas jak utisak,nekako kad god smo razgovarali sa njim imala sam osecaj kao da pricamo sa prijateljem a ne doktorom.Sto ne mogu reci za prof.Ljubica koji je na mene ostavio los utisak,njih dvojica su nebo i zemlja.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2388
27.2.2014 9:43:38   
LIDIJA STEVAN
Chipsy,draga,
meni i jeste oba transfera radio Ljubic.ali eto opet nista.Jedino sto me nervira kod njih jeste to sto se ja sa njim vidim maltene 2 puta do et a do tada me kontrolise MIlica Ilic,koja proslog puta nije videla da upadam u hiper sto me je strasno iznerviralo.Inace sam ja prezadovoljna njihovim ophodjenjem prema pacijentima,sestre su fenomenalne,doktori tkdj.svi veoma ljubazni.Kad sam proslog puta javila negativnu betu sestre se bas rastuzile a dr.me zvala da mi kaze da joj zao i da ne odustajem, tako da sam ja u principu zadovoljna njima ali nisam zadovoljna sto ne dolazi do trudnoce..No,Zivot je cudo i nepredvidiv,nikada ne znamo sta nas ceka..

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2389
27.2.2014 9:52:49   
LIDIJA STEVAN
Chipsy kod njega je stimulacija,lekovi ul.zvuk i aspracija samo 220000,a et sa lekovima jos 120000.znaci komplet sve sa svim lekovima aspiracija stimulacijai posle et.lekovi ukupno 340000.Skupo.Ali ja radim sa zamrznutim pa me izadje dosta jefinije jer lekove sama kupim a 3 ul.zvuka koji su ukljuceni u et to ulazi u cenu et i kosta 40000.a lekovi za pripremu za et i vadjenje krvi i kontrolni brisevi i lekovi posle et su me kostali oko 30000.znaci ukupno me sve izaslo ovaj put 70000.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2390
27.2.2014 11:57:07   
Chipsy
Draga,kojisu to lekovi posle et,mislis utrogestan? Mnogo mi to nesto 30000...
Jesili dala ponovo betu?
Wiv,cekamo vesti...user posted image

Direktna veza do poruke: 2391
27.2.2014 12:02:17   
LIDIJA STEVAN
Chipsy,za lekove pre et i za lekove posle et sam platila 30000.suprafact ampule estrofemdexason i utrogesan.plus uz tu cenu sam ukljucila i estradiol i kontrolne briseve moje i mm.i spermokuturu.Bila sam da vadim jos jednom betu jutros ali rezultati ce mi biti tek u 14h.
Wiv...cekamo da se radujemo sa tobom..user posted image

< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 27.2.2014 12:03:43 >

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2392
27.2.2014 12:34:44   
LIDIJA STEVAN
Wiv kad ti saznajes rezultat?user posted image cekamo..

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2393
27.2.2014 12:36:23   
wivern
Zenske ja prosla u drugo kolo...POZITIVNA BETAAAAAA..
Vucem vas sve i prasim.. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 2394
27.2.2014 12:38:07   
NoraBo
user posted image user posted image user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2395
27.2.2014 12:39:29   
dunja RR
Jeeeeej Wiv, juhuuuuuu, bravoooo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2396
27.2.2014 12:40:11   
LIDIJA STEVAN
user posted image user posted image user posted image
Wiv...sjajna vest...mnogoooo mi dragaooo..ljubim i grlim user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2397
27.2.2014 12:42:05   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: wivern

Zenske ja prosla u drugo kolo...POZITIVNA BETAAAAAA..
Vucem vas sve i prasim.. user posted image

Jeeeej user posted image user posted image čestitam!!!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2398
27.2.2014 12:43:43   
Chipsy
Hvala dragom Bogu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2399
27.2.2014 12:57:41   
Trcosava
Wiki čestitam i ovdi!! user posted image user posted image
Sad vuuuuuci koliko imaš snage, pa makar sve devojke odavde izgledale kao pinokio user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Branko

(70%)

(24%)

Ukupan broj glasova: 79

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here