|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
26.2.2014 8:01:54   
sunascee
Chipsy,Lidija, zao mi je, znam kako se osecate.
Wivern,Ivanice navijam za velike bete user posted image
Sto se mene tice, konacno smo stigli do malo ozbiljnije faze, tako da sutra krecemo sa bockanjem. Naravno, da ima treme, ali sam mnogo opustenija nego sto je bio slucaj u prethodnom postupku, koji se nazalost zavsio neuspehom.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2326
26.2.2014 11:21:06   
Chipsy
Alex draga, jesi li ti '88 godiste?
Jesu li ti prekinuli trudnocu, posto kazes da si se porodila?
Lidija, i ja sam rekla da cu pokusavati do 40-e, ali mi sa neuspehom opada i entuzijazam, plus pare plus nije ni zdravo. Nadam se da cu se brzo oporaviti i napraviti dobar izbor za sledeci put...

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 2327
26.2.2014 11:37:55   
Chipsy
Beta <1, no baby for us user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2328
26.2.2014 11:59:37   
Skijasica
Sunascee,

srecno! user posted image user posted image user posted image

Evo da i ovde kazem da su mi uplatili putne troskove.

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 2329
26.2.2014 12:55:07   
alex88
Da,jesam.Nisu prekinuli,pukao mi vodenjak krajem petog meseca.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2330
26.2.2014 13:57:57   
imperial
Joj Alex,pa zasto ti se to desilo,jel postoji neki razlog?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2331
26.2.2014 14:05:10   
LIDIJA STEVAN
user posted image Alex sad me rasplaka zeno...u p m.je_em mu misa..pa sto se to desilo?jesi saznala razlog...?
Chipsy,koje si ti godiste?jesam li ja tebe dobro razumela ili gresim..ti imas dete ali hoces jos jedno?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2332
26.2.2014 14:18:45   
Chipsy
Da Lidija, ali ne bih se ja ovoliko trudila oko druge bebe da je moja Julija zdrava, ali nazalost, nije...user posted image
Joj, Alex, bas mi je zao. Da nisu lekari nesto proustili? Meni oni nisu videli sta fali Juliji uopste, a ono, katastrofa...

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2333
26.2.2014 15:16:10   
alex88
Nisu pronasli uzrok,odukcija je pokazala da nema nikakvih abnomalija,cak je bila naprednija za mesec dana,prve pokrete sam osetila bas rano sa punih 4.Greska je verovatno sto su mi prekinuli terapiju od 5 meseca,progesteron i utrogestan.Za sledecu trudnocu predlazu seklaz u 3,ali ja se bas bojim sledece trudnoce.
Chipsy zao mi je,tebi je jos gore nego meni

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2334
26.2.2014 15:20:23   
alex88
Lakse bi podnela da ako je moralo tako da se desi da su me uspavali i da nista nisam videla,radili su mi i kiretazu i reviziju na zivo,jer se posteljica zalepila,da je bolelo jeste ali najgore mi je bilo kad je beba izasla i kada sam videla pupcanu vrpcu na svom stomaku,tada sam se onesvestila,povracala i skroz paralizovala od soka.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2335
26.2.2014 15:22:44   
imperial
E Alex,bas mi je zao,ja sam sad u petom mesecu i takodje mislim da ce mi ukinuti terapiju,a ako se uradi serklaz jel onda moze to da se spreci?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2336
26.2.2014 15:24:47   
alex88
Ne moze ni seklas 100% da spreci pucanje vodenjaka

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 2337
26.2.2014 15:25:40   
alex88
moja preporuka ti je da ne prekidas sa terapijom,sigurnije je

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2338
26.2.2014 15:29:27   
Chipsy
Alexuser posted image
Ako ikada ostanem trudna, kraljevacki lekari me videti nece, to je sigurno...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2339
26.2.2014 15:38:23   
alex88
strasno je kako nisu videli da dete nije zdravo,kod koga si vodila trudnocu?.Ja nemogu da krivim nikog jer i na klinici gde sam radila vto ukidaju terapiju od 5mes.Jednostavno nije bilo sudjeno i nista ne mogu da promenim

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2340
26.2.2014 15:47:14   
mina@
o drage moje devojke user posted image user posted image ... sve tuznije i tuznije.... ne znam samo cime smo zasluzile sve ove muke...
ja sam izgubila dve trudnoce, jednu rano, jedna zavrsena kiretazom u 3. mesecu.... tesko je, vrlo tesko, ali zivot ide dalje...
ja sam kao " jaka ", ali samo zbog drugih, zbog mojih predivnih roditelja i mm, jer oni su divni, i svaka moja suza ih kao noz u srce zaboli, moj tata je dobio pritisak kada sam bila na kiretazi...user posted image
i zato pred njima glumim, a u sebi pucam...
sada bi moja decica trckarala oko mene...user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2341
26.2.2014 15:50:11   
bea83

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Alexuser posted image
Ako ikada ostanem trudna, kraljevacki lekari me videti nece, to je sigurno...

Nema AKO, nego KADA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2342
26.2.2014 15:50:21   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: alex88

Nisu pronasli uzrok,odukcija je pokazala da nema nikakvih abnomalija,cak je bila naprednija za mesec dana

Alexx moja dr. kaže da nikako nije dobro da beba puno naprednija, jer onda dolazi do nastanka jako komplikovane trudnoće. I stalno me upozorava da smanjim slatko, baš zbog toga ..
Zato mi je čudno što ti doktori nisu rekli da to baš i nije dobro što je beba toliko naprednija

Moja dr. kaže da takve bebe zovu džinovi na staklenim nogama

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2343
26.2.2014 15:52:46   
bea83
To je donekle tačno, moj "džin" je bio sve vreme napredniji za 3 nedelje, i trudnoća mi je bila puna nekih komplikacija, ali hvala bogu rodio se zdrav, tačno 3 nedelje ranije

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2344
26.2.2014 15:55:10   
alex88
Mina dobro mi je poznata ta gluma,trudim se da drugi misle da sam dobro i da se ne sekiraju zbog mene,a mene nikako da prodje ova bol...moja sestra i ja smo bile priblizno trudne,ona se porodila u decembru,malo posle nje sam trebala i ja ali...nije mi se dalo.Bila sam presrecna sto sam postala tetka ali sa druge strane sam htela da umrem od tuge.
user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 2345
26.2.2014 16:00:17   
alex88
Nisam znala za to,a sto se tice slatkisa nisam mogla da ih pomirisem u trudnoci.Bar po nalazima i pregledima sve je bilo u najboljem redu,niko mi nije rekao za naprednost da ne valja.Ipak mislim da sam samo trebala da nastavim terapiju do kraja

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2346
26.2.2014 16:01:50   
mina@
user posted image moje... u potpunosti te razumem.... u mom slucaju, moja snaja se porodila dva meseca posle mog termina... to samo treba preziveti....
zato se sada tako plasim ovog postupka, plasim se neuspeha, ne znam da li cu to moci da prezivim...
srce me boli.... boli da mi dodje da vristim....
samo da uspe, nista drugo na ovom svetu ne trazim...user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2347
26.2.2014 16:04:27   
alex88
a na nalazu obdukcije pise kako beba odgovara nedelji trudnoce,jedino mi je dr na uz rekao kako je naprednija.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2348
26.2.2014 16:09:18   
Chipsy
Alex, ne mogu bas ni samo njih da krivim jer sam isla na 4d u Jevremovu i Milica nije videla, nju najvise krivim. Od 6. meseca bila sam kod dr Jovanovica mladjeg. Dr Tamara je pred kraj trudnoce znala dijagnozu moje cerke, ali nije uspela to da vidi na uz, tako da se ja ne uzdam u njih. Doduse, na kraju se ispostavilo da je to samo deo dijagnoze.
Ali, ne znam kako da vam objasnim, na neki uvrnut nacin ja sam srecna sto je imam, osetila sam sta znaci biti majka, dajem sve od sebe da pomognem jednom malom bicu, i nadam se da ce na kraju iz toga izci nesto dobro.
Mina, sve razumem sta pricas, jako, jako drzim pesnice!Gde radis VTO?
Beiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 2349
26.2.2014 16:13:24   
alex88
Chipsy majka je majka,i ona voli svoje dete ma kakvo ono bilo,bas to dete ti i daje snagu da se boris.Izvini sto te pitam koliko ima godina i jer postoji mogucnost da ona ozdravi?
user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 26.2.2014 16:15:56 >

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Само првих пар месеци. (40%)

До 5. месеца. (24%)

До 1. године. (24%)

До 2. године. (4%)

До 3. године или више. (0%)

Никад га није имао. (8%)

Ukupan broj glasova: 25

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here