Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 11:21:01
|
|
|
|
Chipsy
|
Stetice, zao mi je, mila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 11:24:55
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Jos jedan propali pokusaj,beta je 0. E j**** drzi se draga
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 11:28:26
|
|
|
|
ivanicasale
|
Stetice zao mi je draga
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 11:30:40
|
|
|
|
serpica
|
Stetice bas sam se nadala bem ti.....bice mora,ja se nadam i dalje
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 11:52:35
|
|
|
|
tillia
|
Jao stetice,bas mi je krivo!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 12:06:51
|
|
|
|
Jole84
|
Joj Štetko,ne verujem mnogo mi je žao
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 12:16:25
|
|
|
|
mika79
|
Štetice baš mi je žao
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 12:23:06
|
|
|
|
Verolina
|
Sta je tu je. Ajmo Stetice, dizanje. Od osobe sa mojom istorijom samo ti lupam samar pozitive. Imaces dete. Samo napred.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 12:34:33
|
|
|
|
hanka
|
Stetice drzi se draga Pratila sam temu,nisam se javljala,malo odmarala od foruma. Sve vas
< Poruku je uredio hanka -- 12.2.2014 12:39:15 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 12:51:13
|
|
|
|
Skijasica
|
Moja beta jutros 0,1!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 12:53:03
|
|
|
|
IvannaM
|
Stetice, Skijasice bas mi je zao
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 13:11:48
|
|
|
|
micamica
|
i od mene nista,beta 0,nista mi nije jasno,kako mi je kasnila onda,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 13:13:07
|
|
|
|
IvannaM
|
Micamica......ma sta je bre ovo.......
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 13:15:23
|
|
|
|
micamica
|
ne znam nista,u soku sam,ne mogu da verujem n ida dodjem sebi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 13:15:30
|
|
|
|
alex88
|
stetice,skijasice,mico
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 13:19:40
|
|
|
|
degu
|
Štetice Skijašice, Mico žao mi je
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 13:20:21
|
|
|
|
buba m
|
Uh, bre kakvo tmurno jutro .Šta je to sa tim bebama i betama. Baš sam se smorila Žene ne dajte se.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 13:27:59
|
|
|
|
hanka
|
Micamica Kakav je ovo dan IZVORNA PORUKA: daca77 Hanka, samo te posmatram Daco kopirala sam ovde,jel si dobila pregnil?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 13:46:39
|
|
|
|
Chipsy
|
Mico, Skijasice, zao mi je... Bas sam se nadala da ce biti bar 2 pozitivne bete! Nama je dr javio da imamo 3 embriona, u petak transfer!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 14:24:23
|
|
|
|
bubili023
|
Devojke bas mi je zao drzite se! Cecana draga, tebi sve cestitke i da ti bude lepa i laka trudnoca! Mi smo juce prosli drugostepenu na Betaniji i sad cekamo pisamce Komisija nije ni blizu kako sam je zamisljala...bila je samo Dr Trninic, a posto sam ja njen pacijent pa je upucena u sve sto se desava zavrsili smo za 2 minuta, dobili potvrdu i to je to.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 14:24:26
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Sta je ovo danas? Devojke bas mi je zao,nema reci za utehu,da se mora dalje,mora se...Glavu gore,ljubim vas! Chipsy draga super za embrioncice,bas mi je drago.A Anci me je danas mnogo obradovala,cekam detalje kad se malo odmori.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 14:24:53
|
|
|
|
17 joka
|
Štetice , draga moja, nemam reci koliko mi je znao,znam kako se osecas, odmori malo od svega koliko ti je gfod potrebno pa uu nove pobede Skijasice, Mico jako mi je zao, nadam se da ce sledeci put biti bebica Cipsy za tri embriona , znala sam da ce biti tako samo veruj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 14:29:21
|
|
|
|
Chipsy
|
Da vas pitam, ima li bese neko voce koje u ovom periodu ne treba jesti, cini mi se grejp?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 14:35:33
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: hanka Stetice drzi se draga Pratila sam temu,nisam se javljala,malo odmarala od foruma. Sve vas Hankic, dokle ste vi stigli, ima li sta novo?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.2.2014 16:02:17
|
|
|
|
nina26
|
Zenice, glave gore, borba se nastavlja IZVORNA PORUKA: Chipsy Da vas pitam, ima li bese neko voce koje u ovom periodu ne treba jesti, cini mi se grejp? prvi put cujem za grejp klopaj ananas zbog endo, to znam sigurno, e sad pitanje je koliko to sve pomaze, ali nije na odmet probati
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Ime za devojcicumrvica 85pomoc!!!!Jana (
29%)
Iva (
17%)
Lara (
17%)
Mia (
9%)
Una (
15%)
Emili (
12%)
Ukupan broj glasova: 347Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!