Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.2.2014 22:58:02
|
|
|
|
zece
|
Cecana mila. cestitki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.2.2014 23:02:52
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Štetica IZVORNA PORUKA: Jole84 Joooj navijam iz sveg srca i vučem te odavdee ko sestru rođenu što bih vukla,nek ti Bog da sreće ovog puta,zaslužila si jako!! Jole spremi ti ipak kran za sredu,nek cika dizalicar bude spreman. Ja ovde za 10-15 zena stvarno mogu da kazem da su mi kao sestre,jer koz koje smo muke prosle i koju su mi podrsku uvek davale,pa to ponekad ni od najrodjenijeg nedobijes. Joko jesu li ti se javljali iz klinike,sta se desava sa studijom? I jeste tako,sve smo mi porodica Ne znam kako kranom da rukujem,al znam da moja sreća nije potpuna dok vas stare crtice ne izvučem odavde. Verku,Dacu,Joku,Hanku,tebe i ostale namučene žene,sve smo mi zaslužile sreću i znam,oset_ićemo je
< Poruku je uredio Jole84 -- 10.2.2014 23:03:21 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.2.2014 23:08:54
|
|
|
|
alex88
|
Cecana cestitam od srca,i da narednih protekne sve u najboljem redu Stetice,Skijasice,Mico ocekujem isto i od vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.2.2014 23:40:10
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo moja, rasplaka me i moja zelja je da sve vas ispratim u te trudnicke teme, da se sa vama radujem iskreno kao za sebe Dacu, Verku, Hanku,Placljivu i jos nekoliko njih, nekako mislim da ja nemam tu srecu,ali sve je na dragom Bogu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.2.2014 23:46:31
|
|
|
|
Jole84
|
Ideš i ti bogami
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 7:56:39
|
|
|
|
daca77
|
Ko nam se ovde malo uplasio? Stetice, bice to veeelika beta Samo opusteno... Znas i sama da nije dobro kada je sve mirno i nista ne boli... A ja navijam jakooo za celu vasu grupicu iz Va
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 9:12:52
|
|
|
|
tillia
|
Cecana, cestitam!!!super!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 9:38:51
|
|
|
|
Štetica
|
Daco provali me ti kao jedan-dva. Ovo mi je 5-a beta a prvi put mi je bas neka frka,jer ako i ovog puta bude 0,kao i uvek do sad,idem na poduzi psiho-fizicki odmor. Smucili su mi se i papiri,i doktori i pracenje O,jednostavno receno treba mi odmor. A da od jutros ni stomak neboli.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 9:43:53
|
|
|
|
wivern
|
Stetice meni ce ovo biti druga beta i mnogo mi je teze nego prvi put...mogu da zamislim kako je tek tebi... mada sam ja 99.99% sigurna da ce to biti lepa trocifrena beta
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 10:05:19
|
|
|
|
micamica
|
cecana cestitam ti bice to sve dobro
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 10:24:05
|
|
|
|
mika79
|
Cecana čestitam Štetice držimo fige da bude visoka beta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 10:34:08
|
|
|
|
Maslacak15
|
Stetice nadam se trocifrenoj beti i drzim fige jaaaaako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 10:38:30
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Stetko primaklo se Ti si meni sumnjiva,a i sutrasnja beta ce to potvrditi Ocekujem lepe vesti sutra od tebe i Skijasice. Wiv kad je transfer,jel su javili?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 10:44:48
|
|
|
|
wivern
|
Palcice danas u 13 h imam konsultacije sa profesorom, tada ce nam sve reci. Jaoo zene veca mi je frka nego prvi put kad sam radila...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 11:51:09
|
|
|
|
Štetica
|
Wiw cuces lepe vesti danas sigurno. A da ti je veca frka to ti verujem,prvi put si teoretski znala sta te ceka,samo delimicno,a sad znas sve sta mozes da ocekujes pa zato ti jeste frka. I ja sam mnogo opustenija bila prvi put nego sad,valjda je to normalno.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 12:32:15
|
|
|
|
daca77
|
Wivern
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 12:54:28
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Wiv drzim palceve da sve bude kako treba i da uskoro bebice budu kod mame Stetko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 14:56:09
|
|
|
|
nina26
|
Cecana, cestitam na lepo beti, da nam povuces i ostale cekalice Stetice samo hrabro Wivern, srecno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 15:49:14
|
|
|
|
plačljiva
|
Wivern,naravno da ti je frka kad nisam ja sa tobom Samo napred biće to dobro i bićeš Ja opet čekam,ali ne poštara i pismo već da se dr vrati sa odmora
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 16:40:43
|
|
|
|
wivern
|
Tri Sutra mi vracaju dva a jedan se nadam da ce izgurati do blaste za zaledjivanje.. Placljiva da znas da si nedostajala.. Izdrzi jos malo, ne mogu ni go da traju vecno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 16:48:18
|
|
|
|
buba m
|
Hajde društvo polako se pakujte odavde pa u trudničke teme! Nameštajte guze da vas Jole, ja i naše dve devojke išutiramo propisno! Štetice ti si najbliža... pa ostale jedna iza dquge!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 16:55:20
|
|
|
|
smejalica88
|
devojke imam jedno pitanje,danas mi je stigao rezultat OGTT i evo ih: glukoza 0 4,89 glukoza 60 9,13 glukoza 120 6,01 referentna vrednost je 3,33-6,10 mmol/l insulin 0 4,7 insulin 60 48,8 insulin 120 66,2 referentna vrednost je 6,0-27,0 mmol/l da li mi sada neko objasniti sta ovo znaci i kakvi su,i da li treba neka terapija i koja? ako je neko imao iskustva sa ovim. ja inace jos ceekam pismo,ni traga ni glasa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 17:07:48
|
|
|
|
Lepterija
|
glukoze su odlicne, u insulin se ne razumem. javice se vec neko!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 17:52:12
|
|
|
|
wivern
|
Ja imam jos jedno glupo pitanje, da li ste utrogestan stavljale i jutro pred transfer?
< Poruku je uredio wivern -- 11.2.2014 17:53:44 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.2.2014 18:01:57
|
|
|
|
Lepterija
|
U Leskovcu se utrogestan pije od aspiracije do transfera. Tek posle transfera se stavlja.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?