Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 12:54:31
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Verka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 12:56:21
|
|
|
|
Verolina
|
Daci, cuj, u svakom slucaju moras primiti pregnil, jer imas tu tendenciju ka cistama kao i ja. Bilo bi tako lepo da on bude u ponedeljak negde oko 22mm
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 13:24:14
|
|
|
|
alex88
|
Ivanice .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 14:10:47
|
|
|
|
niki28
|
Daco i meni je žao,pratim vas kad stignem,baš sam očekivala vesti..šta da kažem.. Ja sam u nekoj nedoumici..razmišljam dok sakupimo analize,prođemo komisije,otprilike sam razočarana koliko ljudi pričaju da čekaju..pa još ako tada ne bude privatnika za izbor. Pa mislim o Novom sadu o svom trošku. Ne znam da li smem pisati o bolnici,pa neću sad.Imaju kao veću uspešnost i mogla bi zamrznuti za razliku od državnih..pa se vodim tom mišlju da bi to možda i bilo pametnije. Jer sad ima privatnika za parove koji su čekali,šta ako posle ne bude,imam samo dve državne i onda bay eskimčići,a i to što im ne verujem u uspeh tek. Šta me brine jedino..kako ja koja živim u BG..ako imam probleme u stimulaciji,tipa hiper,ili nešto ne daj Bože..kome se mogu obratiti,jel mogu ovde na neke kontrole jer ja u Bg oni u NS - ne mogu mi onda pomoći.. Ne znam uopšte kako to funkcioniše kad je takva situacija ne daj Bože a oni u drugom gradu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 15:53:58
|
|
|
|
moja ciklama
|
daco77
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 18:31:16
|
|
|
|
alex88
|
Devojke jer zna neka od vas koliko morfolsko ispravnih spermatozoida treba da ima da bi se uslo u program besplatne vto? Nama je jedan dr pre 2 god rekao da su sa 9% smanjili na 4%,mi smo tad kako se on nasalio imali cak 5%,trenutno samo 4%,mada se uglavnom vrti oko tog broja,jedino smo u Leskovcu kad smo radili Vto imali 9% sto je bilo maksimalno,ukupan broj i pokretljivost su ranije bili dobri ali svaki 6 mesec i to se smanjuje,tako da nam i ukupni br nije sjajan,ali najveci problem je u morfol.obliku
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 18:41:21
|
|
|
|
sunascee
|
Bubuli023, ne dugo. Prvi put pismo stiglo samo 15 dana nakon drugostepene komisije, a ovaj put smo cekali 2 meseca, sto po meni nije dugo, s obzirom da se negde ceka i po 6 -7 meseci. Vestica stigla jutros, tako da sad cekamo dvadeseti dan i krecem sa bockanjem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 18:50:47
|
|
|
|
bubili023
|
Hvala Sunasce Znaci, treba da zaboravim na letovanje ove godine...ali sta je tu je, sve za nase
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 21:23:20
|
|
|
|
Skijasica
|
IZVORNA PORUKA: alex88 Devojke jer zna neka od vas koliko morfolsko ispravnih spermatozoida treba da ima da bi se uslo u program besplatne vto? Nama je jedan dr pre 2 god rekao da su sa 9% smanjili na 4%,mi smo tad kako se on nasalio imali cak 5%,trenutno samo 4%,mada se uglavnom vrti oko tog broja,jedino smo u Leskovcu kad smo radili Vto imali 9% sto je bilo maksimalno,ukupan broj i pokretljivost su ranije bili dobri ali svaki 6 mesec i to se smanjuje,tako da nam i ukupni br nije sjajan,ali najveci problem je u morfol.obliku Alex, spustili su na 4%!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 21:28:21
|
|
|
|
Chipsy
|
Daco, draga, zao mi je ybog prekidanja postupka J asamo kratak izvestaj: u cetvrtak bili u Segedinu, dr rekao da bi mozda bilo dobro da dodjemo u subotu, a onda kao ne morate kad je video da bas vise ne mozemo, i ja ga pitala da uradim ovde u kg-u uz i da mu posaljem, on rekao ok. Inace mi zakazao stop za nedelju, a aspiraciju utorak. Ja juce na uz , doktorka videla najveci folikul od 18,3 i on mi rekao da veceras primim stop, i aspiracija u ponedeljak. Ja se sad pojedoh da to nije prerano, sto nisam otisla u Segedin, mogu li da budu nezreli folikuli?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 21:50:47
|
|
|
|
Verolina
|
Chipsy, duso, nekome je zreo folikul sa 18mm, a nekome tek sa 23mm. Zato se i radi E2. Inace, na punkciji se vade manji folikuli nego sto je slucaj sa inseminacijom i pregnilom.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 21:54:17
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy i ja sam primila stop sa folikulom od 18, ne brini :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 22:03:46
|
|
|
|
Chipsy
|
Wiv, jel sutra aspiracija?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 22:17:12
|
|
|
|
Chipsy
|
Hvala vam, drage moje, bas sam brinula
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 22:32:35
|
|
|
|
wivern
|
Aha....sutra u 8.45 treba da se javim...valjda cu brzo na red 3 zenice su ispred mene..ja sam poslednja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 22:34:39
|
|
|
|
Skijasica
|
Wiv, srecno sutra!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 22:54:32
|
|
|
|
alex88
|
Hvala Skijasice,ostaje samo da se nadamo da cemo proci drugostepenu,bas nam i nisu velike sanse ali probacemo pa kako bude. Chipsy srecno i da bude uspesno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 22:58:49
|
|
|
|
Štetica
|
Chipsy,Wiw srecno. Alex mi smo u Frontu prosli komisiju sa 4% bez problema,cak mislim da su nas zbog toga i pustili na drugostepenoj.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 23:20:02
|
|
|
|
alex88
|
ja se jedino plasim da ne pokaze 3% kad bude tamo davao spermogram,a desilo se da je jednom i bilo 3,uvek se vrti 3,4,5 najvise smo imali kad smo radili vto.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 8.2.2014 23:49:39
|
|
|
|
Chipsy
|
Alex, nemoj da brines, mm je imao 1% pa smo posli komisiju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 0:23:08
|
|
|
|
alex88
|
a gde ste bili na drugostepenoj?ja mogu da biram n.f i cini mi se visegradsku,dr mi je rekla da je bolje da idem u visegradsku al na meni je da izaberem,naravno kad dodjemo do toga jer sporo nam nesto ide.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 0:53:56
|
|
|
|
Štetica
|
Alex sve dok ima zivih prolazite komisiju u NF,a dal ce biti 3 il 4% to je nebitno,jer granica za spermogram koliko ja znam nema. Bitno je da tvoji rezultati budu ok,da vas nezezaju zbog toga. Letos kad sam radila prvu vto bio je par koji je na komisiji u frontu imao par hiljada spermatozoda a kad su dosli na aspiraciju samo par komada. Znam da je zena imala vise jc nego on zivih spermatozoida. A i stekla sam utisak da sve sto nije izbor na njihovoj klinici da ih bas toliko i neinteresuje,vec da gledaju papire. Obzirom da vec imas jednu vto iza sebe nece se toliko upustati u analizu sta i kako.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 1:10:54
|
|
|
|
alex88
|
Hvala vam,zaista ste divne
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 1:23:15
|
|
|
|
Chipsy
|
Alex, radili smo u visegradskoj komisiju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 10:16:24
|
|
|
|
daca77
|
Chipsy, wivern srecno Cece1, odmah mi odgovorio dr Radoncic. Kaze da bi voleo da mi uradi UZ i pojasni sve, a ovako moze reci da je u pitanju verovatno pogresan izbor lekova i lekova neodgovarajuceg kvaliteta.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?