Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:22:34
|
|
|
|
Skijasica
|
Daco draga, vidis da se desio bum! Samo napred, navijam jako!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:23:16
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Cece1, Skijasice Maslacak, prosledila mail u NS i cekam da mi se jave
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:26:44
|
|
|
|
daca77
|
Vrsnjakinjo, ali E2 je mali za 2jc, zar ne?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:30:49
|
|
|
|
Štetica
|
Daco i kod tebe se povampirili folikuli iz sitnih-nebitnih pravo na punkciju. Moje misljenje je da je E2 bas mali za 2-3folikula.Ali se ja i dalje nadam da ce biti jc.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:33:20
|
|
|
|
Maslacak15
|
Za dve zrele je mali jeste, ali sigurno nisu jos zrele i ta poslednja dva tri dana estradiol naglo porasle. A mozda i folikuli nisu jednakog kvaliteta. moj omiljeni graf , cisto da pokazem kako E naglo skoci pred LH peak. http://thatpaleoguy.files.wordpress.com/2011/02/mcycle1.gif
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 7.2.2014 19:34:32 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:34:35
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Maslacak...ostaje mi da sacekam sta ce reci dr.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:47:17
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika, ja citav dan mislim na tebe, i ynala sam da ce biti lepih vesti cvrsto sam verovala
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:48:29
|
|
|
|
daca77
|
Zvali su iz NS i rekli da se prekida postupak, jer je E2 nizak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:55:16
|
|
|
|
Skijasica
|
Daco, bas sam se razocarala! Nije kraj, ima i drugih klinika. Odmori se i fizicki i psihicki, pa kreni u nove pobede! Ja cvrsto verujem da cemo sve jednog dana grliti nase Puno te
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:55:51
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:55:58
|
|
|
|
17 joka
|
e pa nisu mi jasni u nedelju bi bar jedan bio yreo i dobar folikul_
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 19:59:15
|
|
|
|
madre
|
i ja sam iznenadjena njihovom odlukom! a je l odluka konacna???! daco, bas mi je zao ako od postupka nista ne bude, a toliko si se mucila
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:00:15
|
|
|
|
daca77
|
Ovo je konacno...kazu da su male sanse da uopste ima jedna jc i ne zele da me maltretiraju i izlazu troskovima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:02:07
|
|
|
|
17 joka
|
Daco
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:05:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Ih bre Daco
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:16:00
|
|
|
|
nata11
|
Daco bas mi je zao
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:18:00
|
|
|
|
daca77
|
Hvala puno A meni je sada najveci problem ovi folikuli...svi oni ce prerasti u ciste i sta onda?!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:21:39
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Skijasica Odmori se i fizicki i psihicki, pa kreni u nove pobede! Ja cvrsto verujem da cemo sve jednog dana grliti nase Potpisujem. Ali ja nisam iznenadjena njihovom odlukom. Meni je cak za postovanje, jer sanse su zaista bile jako male, ja sam cak sama rekla Daci da odustane. Medjutim, sledeci put ce biti sve ok. Znam.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:22:49
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Hvala puno A meni je sada najveci problem ovi folikuli...svi oni ce prerasti u ciste i sta onda?! Moras obavezno primiti pregnil. Kakve ciste? To sam ti i juce rekla. Primi pregnil i radi na prirodno. Za sledecu stimulaciju odmori do aprila.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:23:59
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika, nemam reci ti si nas borac i verujem da ce se uskoro se poklopiti kako treba i da ces nam biti uskoro
< Poruku je uredio 17 joka -- 7.2.2014 20:25:08 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:27:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj Daco Posalji sada pitanje na onaj email!?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:27:49
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: daca77 Hvala puno A meni je sada najveci problem ovi folikuli...svi oni ce prerasti u ciste i sta onda?! Moras obavezno primiti pregnil. Kakve ciste? To sam ti i juce rekla. Primi pregnil i radi na prirodno. Za sledecu stimulaciju odmori do aprila. Daci, kao sto rece Vera,pregnil i bacite se na prirodne radove, steta je da ih ne iskoristite. A u medjuvremenu krkaj slaninicu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:29:07
|
|
|
|
nina26
|
ne znam zasto, ali ja i dalje verujem da ce E2 skociti do nedelje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:32:41
|
|
|
|
Verolina
|
I ja verujem. Medjutim, mozda gresim, ali s obzirom na to da je velika suma novca u pitanju trebalo bi da ide malo vise skolski i sa malo manje rizika. Jbga, da bar bude 2-4 jc, pa da se ostavi i koje eskimce .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 7.2.2014 20:33:39
|
|
|
|
degu
|
Daco slažem se, obavezno pregnil i prirodni radovi, uhvati lh trakicama momenat za pregnil i iskoristi folikule. Stvarno baš bzv štoprekidaju sad kad se nešto pojavilo konačno. Ja navijam i verujem u čudo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?