|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
7.2.2014 20:36:02   
snovi
Ja se slažem sa Verkom, ipak je ljudski to što su uradili, jer vrlo dobro znaju kolike su šanse, bolje da novac sačuvaš za postupak koji obećava, a za to vreme prirodni radovi .. Nije sada ali će biti user posted image , znam user posted image

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: Skijasica

Odmori se i fizicki i psihicki, pa kreni u nove pobede!
Ja cvrsto verujem da cemo sve jednog dana grliti nase user posted image user posted image

Potpisujem.
Ali ja nisam iznenadjena njihovom odlukom. Meni je cak za postovanje, jer sanse su zaista bile jako male, ja sam cak sama rekla Daci da odustane. Medjutim, sledeci put ce biti sve ok. Znam.user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1626
7.2.2014 20:38:26   
17 joka
Veverko, i meni je zao sto su sad prekinuli kad se desava nesto konacno,ali se i slayem sa Verkom, velike pare u pitanju i da bar ima jedan eskim puno bi ynacilo kasnije, covek se pored psihofizickog stanja istrosi finansiski uzasno i ja to dobro znam

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1627
7.2.2014 20:50:14   
Maslacak15
Daco user posted image user posted image Mozda bi stvarno mogla da ides na varijantu pregnil i pokusavanje prirodno. Jel taj desni jajovod prohodan?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1628
7.2.2014 22:00:42   
wivern
Daco sad napravi jednu lepu pauzu i odmori se od svega....pa idemo sve iz pocetka user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1629
7.2.2014 22:07:17   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Daco user posted image user posted image Mozda bi stvarno mogla da ides na varijantu pregnil i pokusavanje prirodno. Jel taj desni jajovod prohodan?

Ja mislim da je njoj prohodan desni, samo sto joj je jajnik priljubljen uz matericu. Ali to nema nikakve veze, jer ja sam zivi primer da se i sa tom opcijom moze zatrudneti.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 1630
7.2.2014 22:18:23   
Maslacak15
Ne mogu da znam naravno sa sigurnoscu. Ali mislim da su vece sanse da je dobar folikul na desnom taj sto dobro izgleda od pocetka i raste ravnomerniije a sad je 15 mm.
Taj od 17 mm koji se stvorio skoro preko noci na levom mi je sumnjiv. Dacika meni je najvise zbog te nedavne punkcije hidrosalpinksa, da iskoristis vreme jel su uslovi mozda optimalni za implantaciju. Samo se potrudi da psihicki ne pokleknes, verujem da je jako tesko pored tolikih prepreka, Ali moras.user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1631
7.2.2014 22:20:55   
Verolina
Ja verujem u oba. Dok rastu dobro je.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 1632
7.2.2014 22:21:51   
ivanicasale
daco slazem se sa ostalim curama probaj sa Pregnilom i radi na prirodnjaka ko zna mozda uspe pa i ti nama budes lepa user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

Direktna veza do poruke: 1633
8.2.2014 0:41:56   
alex88
Daco mogu da zamislim kako ti je posle toliko injekcija i mucenja ali nije kraj,ti si hrabra zena i uspeces da ostvaris svoj cilj,baci se ti nama na prirodnjaka u uzivkaj,videces da ces nam uskoro biti user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1634
8.2.2014 7:58:57   
daca77
PA stvarsno ste divne i najbolja podrska na svetu user posted image
Ja sinoc sam nakon onog poziva, otisla i odmah zaspala...probudio me jajnik jutros u 4h.
Pitale ste me za stanje jajovoda, desni je ok., a i onaj folikul od starta koji lagano raste je na desnom jajniku. Posto mi predlazete pregnil, imam pitanje-kad ga njega primim, posto su mi folikuli razlicitih dimenzija?user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 8.2.2014 7:59:57 >

Direktna veza do poruke: 1635
8.2.2014 9:35:01   
Verolina
Kad ti desni dostigne 20-22mm

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1636
8.2.2014 9:37:48   
Maslacak15
Daco ja bih zbog estradiola jos cekala, znaci nebih pre nedelje primala pregnil. Jel mozes na ultrazvucnu kontrolu u nedelju ili privatnici ne rade?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1637
8.2.2014 9:47:28   
daca77
Nedeljom ovde niko ne radi user posted image
A da rizikujem i ne primim pregnil?user posted image

Direktna veza do poruke: 1638
8.2.2014 10:05:15   
Verolina
Idi u ponedeljak ujutro. Ja sam sigurna da do ponedeljka nece prerasti velicinu za primanje pregnila. Ali ne bi bilo lose da uradis veceras estradiol jos jednom.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1639
8.2.2014 10:08:39   
daca77
Verka, niko ne radi subotom popodneuser posted image
Au...vise mi se smucilo sve...user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1640
8.2.2014 11:13:11   
Maslacak15
Nista Daco onda uradi sve u ponedeljak ujutro ako mozes, trebalo bi da bude ok . Ili radis pa si planirala tek za popodne? Mislim mozes naravno da ides i skroz na prirodno pucanje, ali je sigurnije sa pregnilom zbog tvog istorijata sa folikulima koji prerastaju. Joo jedan E2 nebi bio los cisto da znas da li si se priblizila optimalnim ovulatornim vrednostima.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1641
8.2.2014 11:19:32   
Bebana17
Daco, folikul na desnom sporo raste, ali raste, dobrog je oblika, a sporo raste najverovatnije zbog suprefacta (i meni su pod diferelinom jako sporo rasli folikuli), a na uz kada je veličina najvećeg folikula bila malo preko 19mm je doktor rekao sutra uveče da primim ovitrell. S obzirom na to da prilično sporo raste, možda nije kasno da u ponedeljak ujutro odradiš uz i estradiol i proceniš kada je vreme za pregnil (ili uz dogovor sa svojim ginekologom). Neki lekari daju pregnil čak i na veličini od 24-25mm (pa najverovatnije ponedeljak nije kasno da čekaš). A za vikend da pratiš stanje sa lh trakicama obavezno.

(odgovor članu snovi)
Direktna veza do poruke: 1642
8.2.2014 12:20:34   
bubili023
Zdravo zenice user posted image
Nije me bilo neko vreme zbog guzve na poslu...
prosli smo prvostepenu i sad u utorak idemo na drugostepenu na Betaniju.
Interesuje me, da li moze neko da mi kaze ko je na Betaniji radio vto, koliko se u proseku ceka na pismo posle drugostepene? user posted image Uplatila bih letovanje od 01.07. pa sad ne znam da li ce me zvati do kraja juna user posted image A bas mi se ide na more malo da iskuliram od svegaaaa

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1643
8.2.2014 12:25:07   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Neki lekari daju pregnil čak i na veličini od 24-25mm (pa najverovatnije ponedeljak nije kasno da čekaš). A za vikend da pratiš stanje sa lh trakicama obavezno.

Da, ali ja nisam za to. Ne kazem, bilo je slucajeva da je uspelo, ali kod mene i kod vecine nije. Zasto? Zato sto je meni ovulatorni pik prosao kad sam primila pregnil na folikul od 24mm. Znaci, zamatorela jc koja je trebalo da preraste u cistu. Rezultat, losa implantacija i rani spontani u sestoj nedelji.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1644
8.2.2014 12:28:01   
Verolina
Da dodam, ja mislim da joj nece porasti na tu velicinu do ponedeljka, ali i ako porastu, bolji je pregnil nego cista.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1645
8.2.2014 12:28:03   
ivanicasale
mojoj drugarici iz K.M beta pala na 8 a bila je 32user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1646
8.2.2014 12:33:35   
Lepterija
Je li to ona sto ti ja rekoh da je mala beta za 10.dpt? Bas mi zao. To se skoro desilo jednoj u Spebu, Bila je 50 beta, pa spala. user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1647
8.2.2014 12:45:17   
ivanicasale
jeste ta je

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 1648
8.2.2014 12:46:52   
daca77
A koliko jedinica Pregnila?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1649
8.2.2014 12:49:51   
Verolina
Pregnil 5000. Ne treba ti vise.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here