|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
20.1.2014 12:32:27   
blesavko

IZVORNA PORUKA: wivern

Zenske ima li neka od vas da je otvarala bolovanje na pocetku procesa, tj sa pocetkom bockanja. Zanimaju me vasa iskustva sa komisijom.

Ja sam koristila bolovanje sa pocetkom bockanja, bolovanje prvi mesec dobijas od svog dr. kada istekne mesec dana odlazis na komisiju, u mom slucaju je mm isao umesto mene jer sam ja morala da mirujem. Komisija ne pravi bas nikakav problem i ako umesto tebe neko drugi ode.

Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce, cak i one koje gubimo!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 976
20.1.2014 14:03:46   
suncica83

IZVORNA PORUKA: Snekile7

Devojke, znam da sam vec pitala i da mi je Stetica i jos neke devojke odgovorile, ali ne mogu da nadjem taj post. A zaboravila sam. Kako bese, Sto se uputa tice za komisiju, sta bese treba, treba poseban za Nemanjinu, za supruga za spermogram, a bese jel treba za nas poseban za uz a poseban bas za drugostepenu, ili jedan na kome pise uz komisija? Znaci 3 ili 4 uputa ( za komisiju)?

to tvoja doktorka iz doma zdravlja zna sta treba od uputa..meni je moja znala i tacno mi je dala ono sto treba. treba ti uput za kliniku na kojoj planiras da radis, ja nisam imala uput za komisiju u nemanjinoj..imala sam samo jedan uput na kom mi je pisalo na moj zahtev "gak narodni front..uput za komisiju"...to je jedini za komisiju koji sam imala...ja sam sve to predala u nemanjinoj ..rekli su mi da imam sve od dokumenata...treba ti uput za tm spermogram, uput za ultrazvuk, za hormone, za (sida, hepc, hep b..) zzebe i ta tvogm, i to je to sto se uputa tice..ali sigurna sam da to svaka dr u domu zdravlja zna..mislim da ne treba da se opterecujues oko uputa.

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 977
20.1.2014 14:06:18   
suncica83
li neko zna koliko dugo vaze brisevi ( minoplazma, urea i hlamidia )...drugostepena mi je zakazana za 18 mart...i naglasili su mi kad sam zvala da zakazem srugostepenu da svi nalazi budu u roku..e sad ako vaze 3 meseca isteci se mi do tad..a ako vaze 6 meseci onda nece. znam da ultrazvuk vazi mesec, njega cu urditi krajem feb...ali ne znam za briseve

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 978
20.1.2014 14:28:21   
17 joka
Suncice 3 meseca vaze brisevi

bar je tako bilo ovde uvek, neka me neko demantuje ako nisam upravu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 979
20.1.2014 15:28:14   
PalcicaBg
Daco sta bi s tobom,nisam prelistavala,izbegavam da sedim za kompom.
Ja juce i danas imam s vremena na vreme blage bolove u stomaku,slicno menstrualnim,a od jutros mi se na papiru 2 puta pojavila kao neka sukrvica,kao nit neka.Inace je 3.dan posle transfera,17.racunam kao nulti dan.
Chipsy,jel ste bili u nedelju u Segedin?
Joko user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 980
20.1.2014 15:38:12   
mika79
Palčice samo ti lezi, navijamo za pozitivnu betuuser posted image user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 981
20.1.2014 16:16:31   
nina26

IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

Daco sta bi s tobom,nisam prelistavala,izbegavam da sedim za kompom.
Ja juce i danas imam s vremena na vreme blage bolove u stomaku,slicno menstrualnim,a od jutros mi se na papiru 2 puta pojavila kao neka sukrvica,kao nit neka.Inace je 3.dan posle transfera,17.racunam kao nulti dan.

Palcice, to je jako dobar znak, i ja sam u prvoj user posted image imala iste simptome, navijam da sve bude kako trebauser posted image slucajno naleteh na tvoj postuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 982
20.1.2014 17:11:10   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: suncica83

drage devojke, definitivno sam odlucila da izdajem stan. Moze i soba sa upotrebom kuhinje i kupatila uz moguc organizovan prevoz ( ja bih vas vozila do bolnice u kojoj cete raditi vto, ako ste bez kola ). Stan se nalazi na dorcolu, ima privatni parking, 10 min udaljen od fronta, ima internet, cg. Ostavicu vam ovde broj telefona pa se javite ( moze i poruka) ako ste zainteresovane. 0637694768

Evo da kažem da su moji prijatelji bili smešteni kod Suncice u stanu, prezadovoljni su i smeštajem, i lokacijom i cenom, tako da sam želela da prenesem utiske. Hvala Suncice user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 983
20.1.2014 17:51:41   
wivern

IZVORNA PORUKA: blesavko

IZVORNA PORUKA: wivern

Zenske ima li neka od vas da je otvarala bolovanje na pocetku procesa, tj sa pocetkom bockanja. Zanimaju me vasa iskustva sa komisijom.

Ja sam koristila bolovanje sa pocetkom bockanja, bolovanje prvi mesec dobijas od svog dr. kada istekne mesec dana odlazis na komisiju, u mom slucaju je mm isao umesto mene jer sam ja morala da mirujem. Komisija ne pravi bas nikakav problem i ako umesto tebe neko drugi ode.

Tako sam i mislila hvala puno user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu blesavko)
Direktna veza do poruke: 984
20.1.2014 18:58:37   
17 joka

IZVORNA PORUKA: dunja RR

drage devojke, definitivno sam odlucila da izdajem stan. Moze i soba sa upotrebom kuhinje i kupatila uz moguc organizovan prevoz ( ja bih vas vozila do bolnice u kojoj cete raditi vto, ako ste bez kola ). Stan se nalazi na dorcolu, ima privatni parking, 10 min udaljen od fronta, ima internet, cg. Ostavicu vam ovde broj telefona pa se javite ( moze i poruka) ako ste zainteresovane. 0637694768

Evo da kažem da su moji prijatelji bili smešteni kod Suncice u stanu, prezadovoljni su i smeštajem, i lokacijom i cenom, tako da sam želela da prenesem utiske. Hvala Suncice user posted image

nisam ni sumnjala, i znam da ce i nama biti super

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 985
20.1.2014 19:05:46   
wivern
Jos samo dva dana treba da dpijem kontracepciju i sada je naslo nesto da curka...e pa stvarno user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 986
20.1.2014 19:11:04   
17 joka
Vivern, ne nerviraj se desava se, sredice se touser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 987
20.1.2014 20:08:42   
wivern
Ma Joko uzasno podnosim ovu kontracepciju a nervira me mogucnost da za dva dana moram piti duplu dozu...eeeej samo dva dana user posted image ...jedva cekam da prestanem da je pijem, sva sam se nadula kazo zaba

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 988
20.1.2014 20:29:20   
17 joka
Znam kako je tako je i meni bilo jednom, ni ja nevolim kontracepcijuuser posted image taj deo mi je najtezi

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 989
20.1.2014 23:06:35   
suncica83

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Drago mi je da su zadovoljni :) hvala Dunja :)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 990
20.1.2014 23:15:30   
Ivanka982
drage buduce mame, ja sam nova ovde, za deset_ak dana pocinjem sa gonalom menopur i cetrotide, ima li ko iskustva sa tom terapiijom, naime, citala sam da je jaka a moj amh je 0,2 user posted image

< Poruku je uredio Ivanka982 -- 20.1.2014 23:16:03 >

Direktna veza do poruke: 991
20.1.2014 23:45:19   
Chipsy

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Znam kako je tako je i meni bilo jednom, ni ja nevolim kontracepcijuuser posted image taj deo mi je najtezi

Joj ja ovog puta ne pijem kontracepcijuuser posted image
2 bocke uspesno date, jutros uradila briseve (nikad me u zivotu nije vise bolelo), sutra vadim krv.
Palcice, nismo isli juce, dr nam je jos 7. rekao da bockanje pocinje 20. Mislim da su ti koncici dobar znakuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 992
20.1.2014 23:47:03   
Chipsy

IZVORNA PORUKA: Ivanka982

drage buduce mame, ja sam nova ovde, za deset_ak dana pocinjem sa gonalom menopur i cetrotide, ima li ko iskustva sa tom terapiijom, naime, citala sam da je jaka a moj amh je 0,2 user posted image

Draga, ne znam ti ja nista o toj kombinaciji, ja sam samo menopur a i meni je amh bio bas nizak, ispod 0,5.

(odgovor članu Ivanka982)
Direktna veza do poruke: 993
20.1.2014 23:49:37   
Ivanka982
a jesi li proveravala amh nakon stimulacije, da li je opao?

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 994
20.1.2014 23:53:12   
17 joka
Ivanka, koji dan ciklusa si radila AMH?

Cipsyuser posted image user posted image kako sam srecna zbog vas

Direktna veza do poruke: 995
20.1.2014 23:58:48   
Ivanka982
februar - radila 3 dc bio 0,24, nakon tog soka sacekam 2 mes opet 3dc naravno promenim kliniku u drugom gradu, bude jos manji 0,22. ako tom brzinom opada sada bi trebao biti 0,00 :D Nisam dalje radila, vadila sam ostale papire, sad cekam prve dane februara i idem na Gak Visegradska, kratak protokol. Obzirom na tako nizak amh, ipak sam imala 6 antralnih, sto je cudno bas, ali eto desava se da amh nekada i omane.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 996
21.1.2014 0:02:05   
17 joka
Ivanka , uradi AMH sredinom ciklusa, rezultat ce biti mnogo bolji, nemoj mnogo ni da se opterecujes zbog AMH znam mnogo njih koji sad imaju vec decicu u skoli a imali su i manji AMH od tebe

samo pozitivnouser posted image

Direktna veza do poruke: 997
21.1.2014 0:05:44   
Ivanka982
i sada je strasan obzirom na mojih 31 godinu, ne smem vise da vadim, sacekacu da prodje protokol, pa cu videti da li je mnogo opao, koliko sam uspela na googlam, opada dosta nakon stimulacija. A da ne pricam koliki imam stres od igala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 998
21.1.2014 0:10:03   
Chipsy

IZVORNA PORUKA: Ivanka982

a jesi li proveravala amh nakon stimulacije, da li je opao?

Ne, sad mi je veci, 1,3, doduse u drugoj klinici. I ja mrzim igle, ali mi je ipak najomrazeniji spekulumuser posted image

Direktna veza do poruke: 999
21.1.2014 0:10:55   
17 joka
Ivanka, nemoj mnogo guglati i citati po netu kad si u postupku, ima ovde drugarica koje su posle postupka bile iznenađene rezultatima AMH posle postupka jer su rezultati bili veci AMH nego pre stimulacije.

kazem ti bez straha uradi sredinom ciklusa

a igli nemoj da se plasis samo zamisli smoju bebicu i nesto lepo

Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here