Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.1.2014 22:39:18
|
|
|
|
wivern
|
Placljiva tek sad videh da je stigao postar Sjajno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.1.2014 23:05:22
|
|
|
|
plačljiva
|
Wivern konačno je i meni stiglo pismo MM je bio kući kada je zazvonio poštar i uručio mu pismo E sada treba da se javim u kliniku " Ivanović" kada mi bude 2 dc a to je poslednjih dana januara eventualno prvi dani februara da vidimo šta dalje... Jedva čekam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.1.2014 23:36:14
|
|
|
|
uplasenaa
|
Ivanice naravno da je i mm bio samnom ali nije ulazio unutra rekli samo meni da udjem juce je i bila guzva tamo bila je komisija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.1.2014 23:39:14
|
|
|
|
wivern
|
Pa kako sta dalje, opet smo u isto vreme ...ali ovaj put idemo do kraja..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 0:31:16
|
|
|
|
xxxxx5
|
Cao cure imam veliki problem i mnogo sam uplasen.mojo curi vec par dana ide nesto kao sekret ali dosta je braon boje dok danas joj curi nesto crno a treba da dobije tek za 2nedelje...jooj nznm sta moze da bude ako imate neki savet
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 15:08:03
|
|
|
|
degu
|
Plačljiva zahuktava se
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 18:36:22
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, molim te sad razmisljaj samo o vama o tome da ce biti jedna bebica bar u tvojoj trbi, ti si zena zmaj Juca je vaš borac i pokretač , ja sam uverena u vas uspeh svim srcem vam zelim uspeh SREĆNO Plačljiva, što niste izmlatili tog poštara sta mu je to liko trebalo da dođe, sad ces ti uskoro po svoje bebice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 19:54:09
|
|
|
|
IvannaM
|
Devojke koje su dobile pismo....cestitam od srca ja evo cekam famozni cetvrtak da doijem upute, pa da skupim nalaze konacno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 19:57:37
|
|
|
|
Cecana
|
Ja sam danas bila na ultra zvuku,imam na jednom jajniku 7 a na drugom 11 folikula od 7-10mm.Doktorka kaze da je to u redu,danas mi je peti dan stimulacije. Smanjila mi je dozu Gonala sa 3 na 2 ampule. Sad se plasim hiperstimulacije.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 20:14:58
|
|
|
|
17 joka
|
Cecana, bice to dobro, ne brini evo i Palcica je imala 25 jc pa nije imala hiper jedi belanca, mladi sir, surutku.. i bice dobro jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 20:37:39
|
|
|
|
plačljiva
|
Cecana,ne brini se to je dobro imaćeš oko 13-14 ćelija,ne verujem da će biti hiperstimulacije Bolje više ćelija i eventualno blaga hiperstimulacija koju lako možeš da izlečiš jedući jaja i mladi neslani sir nego ko ja na prvoj VTO tri jadne ćelije i od toga 1 nezrela a primila sam oko 70 merionala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 21:12:46
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: xxxxx5 Cao cure imam veliki problem i mnogo sam uplasen.mojo curi vec par dana ide nesto kao sekret ali dosta je braon boje dok danas joj curi nesto crno a treba da dobije tek za 2nedelje...jooj nznm sta moze da bude ako imate neki savet Tvoja cura treba da poseti ginekologa to je najbolje.Ipak je ovo forum o vantelesnoj oplodnji,u vezi vantelesne mozes da dobijes savete koliko hoces.Pozdrav curi i tebi
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 22:10:09
|
|
|
|
Cecana
|
Joko i Placljiva hvala vam puno na odgovoru,nadam se da ce sve biti ok.Zelim vam puno srece, da sto pre dodjete do svojih bebica.Tebi Placljiva da sad ovaj put odreagujes lepo na stimulaciju i da promenis nick sto pre.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 22:12:26
|
|
|
|
degu
|
Cecana juhu i kod tebe se opasno približilo Navijam jako draga
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 22:33:56
|
|
|
|
Cecana
|
Hvala degu draga,srce si
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 22:34:35
|
|
|
|
17 joka
|
Placljiva , ovvo ce biti nasa godina za ovaj put ce biti puno lepih jc.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.1.2014 22:34:53
|
|
|
|
ivanicasale
|
Cecana bice tu . Uplasena mislila sam na to da si mu prenela odmah sta ti je doktorka rekla po pitanju sode.Moja svekrva kaze da pravi tako kako sam ti rekla.Drzim palceve.Kad ponovo dajes briseve?
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.1.2014 1:38:42
|
|
|
|
wivern
|
Zenske ima li neka od vas da je otvarala bolovanje na pocetku procesa, tj sa pocetkom bockanja. Zanimaju me vasa iskustva sa komisijom.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.1.2014 7:33:25
|
|
|
|
daca77
|
Ovde je bas zivo... Navijam jako za sve koje su krenule sa bockanjem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.1.2014 9:12:30
|
|
|
|
uplasenaa
|
Ivanice 25.1 ponavljam briseve 3dana nakon terapije tako mi je drJasmina rekla i to u nisu u neo labu da bi bili gotovi do28.1 nadam se da ce zaista biti gotovi da bi znala da li krecem sa bockanjem il me ponovo odlaze za mart
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.1.2014 10:12:32
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, znam da sam vec pitala i da mi je Stetica i jos neke devojke odgovorile, ali ne mogu da nadjem taj post. A zaboravila sam. Kako bese, Sto se uputa tice za komisiju, sta bese treba, treba poseban za Nemanjinu, za supruga za spermogram, a bese jel treba za nas poseban za uz a poseban bas za drugostepenu, ili jedan na kome pise uz komisija? Znaci 3 ili 4 uputa ( za komisiju)?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.1.2014 10:48:50
|
|
|
|
Štetica
|
Snekile meni je trebao i za uz i za komisiji i za spermogram. Al ja sam iz druge filijale(valjevo),tako da nama se uvek trazi koji papir vise u odnosu na Bg. Kad vec ides u dz neka ti napise i za uz i za komisiju da se nebi setala vise puta.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.1.2014 11:03:35
|
|
|
|
Snekile7
|
Hvala Stetice, u pravu si.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.1.2014 11:13:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Drage devojke, ne zaboravite da na Ringeraji imamo sjajne endokrinologe koji nam pomažu u našoj borbi sa sterilitetom. I ja sam lično zatrudnela zahvaljujući njihovim savetima i velikoj pomoći, te iskoristite sjajnu priliku i pitajte sve što vas zanima, evo teme KLIK
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.1.2014 11:16:43
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, dunja... Imacu i ja pitanje, jer mi juce secer pre rucka, a posle ispijene limunade bio 3,2. To mi se uopste ne svidja...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?