|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
17.1.2014 20:26:37   
17 joka
Cipsy user posted image user posted image nedelja samo sto nije, jesi li uzbuđena?

Mina, meni je sam naziv poznat ali nista viseuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 926
17.1.2014 20:29:12   
Chipsy
jel to ovo ?
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CFUQFjAF&url=https%3A%2F%2Ffoursquare.com%2Fv%2Fginekolosko-akuserska-klinika-kovacevic%2F51867f68498e6db436631423&ei=EoTZUoH0EvLCygPxxIGQBA&usg=AFQjCNFcfO5V2CwkUgkLNGLaQfQ7ywPbfw&sig2=idqcA3kx58YgywfR-Zumrg&bvm=bv.59568121,d.bGQ

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 927
17.1.2014 20:36:37   
17 joka
Cipsy, kad pravis link napises klik prevuces preko i pritisnes ono dugmence de pise link pa kopiras link u to malo kopiras i kad obkavis bude lepo i uredno ima tema o tome!

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 928
17.1.2014 20:47:26   
Chipsy
Joj, jesam, ali imam problem oko toga, treba stalno u isto vreme, a ne znam ko ce da me bocka, ne mogu saaama. Sestra moja hoce, nego npr. kad imam prvi cas, stizem tacno na cas busom, nemam vremena da idem kod seke da me bocne.
Joko, hvala na savetima user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 929
17.1.2014 20:56:12   
17 joka
Ej pa nije strasno ni sama da se bocnes lako ces nauciti sta je to za tebe zenu user posted image
samo mi budi opustena, razmisljaj pozitivno i eto ubrzo bebca u trbiuser posted image user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 930
17.1.2014 21:02:10   
New Mom
Chipsyuser posted image Trazim unazad postove. Jel to ima nekih zbivanja?user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 931
17.1.2014 21:12:07   
17 joka
Cipsy, pocinje sa bockanjem u nedeljuuser posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 932
17.1.2014 21:43:06   
nina26
Chipsy, Chipsy,Chipsy user posted image user posted image user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 933
17.1.2014 22:04:53   
smejalica88
drage moje danas prosla drugu komisiju bez problema i ako sam se plasila zbog muza sto je imao one bakterije u spermokulturi,nisu pravili nikakav proble. Doktorka je rekla za dve do tri nedelje na prve konsultacije,za to vreme ce mi stici pismo i onda ide dogovor sta i kako,tako sam srecna user posted image ali dala mi je da uradim do tada jedan rezultat neki OGTT sa 7,5 gr secera u tri intervala i inulomeniju,da li neko zna da mi objasni sta je to i zasto mi je to trazila?

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 934
17.1.2014 22:19:09   
Štetica
Smejalice OGTT se radi sa 75g glukoze,vadi se krv pre glukoze pa posle jos ta merenja kako ti je napisano. Time se proverava dal postoji insulinska rezistencija.
Gde radis vto?

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu smejalica88)
Direktna veza do poruke: 935
17.1.2014 22:27:44   
17 joka
Smejaliceuser posted image za dr. sto je dala da odradis OGTT i bolje, imas li PCOS?

Srecno brzo ce to prociuser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 936
17.1.2014 22:44:28   
suncica83

IZVORNA PORUKA: smejalica88

drage moje danas prosla drugu komisiju bez problema i ako sam se plasila zbog muza sto je imao one bakterije u spermokulturi,nisu pravili nikakav proble. Doktorka je rekla za dve do tri nedelje na prve konsultacije,za to vreme ce mi stici pismo i onda ide dogovor sta i kako,tako sam srecna user posted image ali dala mi je da uradim do tada jedan rezultat neki OGTT sa 7,5 gr secera u tri intervala i inulomeniju,da li neko zna da mi objasni sta je to i zasto mi je to trazila?

srecno smejalice...dala si mi nadu da necu ni ja cekati dugo posle druge komisije

Direktna veza do poruke: 937
17.1.2014 22:49:32   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: smejalica88

ali dala mi je da uradim do tada jedan rezultat neki OGTT sa 7,5 gr secera u tri intervala i inulomeniju,da li neko zna da mi objasni sta je to i zasto mi je to trazila?

Smejalice, većina nas na VTO je radila OGTT, i puno se pisalo o tome, evo teme KLIK

Koristite pretraživač ( gore desno na Ringeraji), puno će vam pomoći user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 938
17.1.2014 22:52:42   
alex88
Ja nemam policisticne jajnike,nisam gojazna(imam malo viska ali nije strasno),glukoza mi je ok ali imam IR.Rekli su mi u jevemovoj kada sam bila na konsultacijama da uradim ogtt,inace baka je dijabeticar pa su mi mozda zbog toga trazili.
IZVORNA PORUKA: Snekile7

Devojke, bila sam kod mog endokrinologa, trazila da me uputi na ogtt, on nije hteo, rekao je da ja uopste nisam kandidat za to, i da nema potrebe da bezveze ja to radim, nemam policisticne jajnike, nisam gojazna, i valjda glukoza mi je ok. Pa me zanima, vi devojke koje ste radile i imate insulinsku rezistenciju, jel bilo nekih indikacija za to ili je slucajno otkriveno, dal imate policisticne jajnike, dal ste gojazni ili tako nesto?

< Poruku je uredio alex88 -- 17.1.2014 22:53:31 >

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 939
17.1.2014 22:55:18   
dunja RR

Drage devojke, ne zaboravite da na Ringeraji imamo sjajne endokrinologe koji nam pomažu u našoj borbi sa sterilitetom. I ja sam lično zatrudnela zahvaljujući njihovim savetima i velikoj pomoći, te iskoristite sjajnu priliku i pitajte sve što vas zanima, evo teme KLIK

< Poruku je uredio dunja RR -- 17.1.2014 22:56:14 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 940
17.1.2014 22:56:02   
smejalica88
Izabrala sam da radim u Nisu,tamo sam i imala drugu komisiju. Na ultrazvuku kada me je pregledala rekla mi je da imam oba poluisticna jajnika i rekla mi je da odradim ovo,i da uradim do prvih konsultacija koja ce biti za najvise tri nedelje,to mi je rekla i doktorka i sestra koja je bila tamo,ja sam mislila du cu duze cekati ali sada sam srecna sto nije ispalo tako user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 941
17.1.2014 23:15:30   
alex88

IZVORNA PORUKA: ivanicasale

Ja sam mislila da radim analize oko 17-tog jer mi je 20-tog slava pa posle ce krvna slika da mi bude uzasna.Sta mislis jer nije rano tada?

nasmeja me tvojom objavom,luda siuser posted image ....napij se ti dobro,trebas izdrzati do novembra da ne pijes a mozda i duze,zavisi od dojenja

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 942
17.1.2014 23:39:01   
alex88
user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: 17 joka

Drugarice, Dani kv. nam se porodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamoooo

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 943
17.1.2014 23:39:36   
Chipsy
New Mom, rekla ti je Joka. Krecemo! Mada nam je takav haos u muzevljevoj porodici, zet (zaovin muz) se nesto razboleo, pa sad i cerku uputili na scintigrafiju bubrega, sve razmisljam da odlozimo ovo. Plus Juca, i operacije koje joj slede... Daj Boze da budemuser posted image , a brinem ko ce onda sa njom u bolnicuuser posted image
Ninauser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 944
18.1.2014 0:05:53   
degu
Chipsy držim fige da sve bude dobro user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 945
18.1.2014 9:44:59   
plačljiva
Chipsy user posted image šta god da odlučiš uz tebe smo user posted image Želim ti da budeš user posted image a za sve ostalo naćiće se neko rešenje user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 946
18.1.2014 16:33:43   
PalcicaBg
Chipsy zelim vam mnogo srece,zaista ste zasluzili... user posted image
Placljiva cestitam za famozno pismo. user posted image Konacnoooo! user posted image
Mi smo danas doveli decicu kuci user posted image user posted image user posted image
Od terapije sam dobila utrogestan 3x200mg,pronizon 5mg 2x1,ogestan 1x1 i fraksiparin 0.3mg 1x1.Njega dr daje preventivno.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 947
18.1.2014 19:09:35   
mishulin
Palčice, odmaraj sad i uživaaaaaaaaaj :)

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 948
18.1.2014 20:10:32   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: alex88

IZVORNA PORUKA: ivanicasale

Ja sam mislila da radim analize oko 17-tog jer mi je 20-tog slava pa posle ce krvna slika da mi bude uzasna.Sta mislis jer nije rano tada?

nasmeja me tvojom objavom,luda siuser posted image ....napij se ti dobro,trebas izdrzati do novembra da ne pijes a mozda i duze,zavisi od dojenja

Dace bog,mm je rekao da ce da se napije iako ne pijeuser posted image ,a to bih bas volela da vidim kako izgleda.

Dani Kv CESTITAM!!!! Neka je zivo i zdravo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 949
18.1.2014 20:13:16   
ivanicasale
Uplasena mislim da je jedna kafena kasicica na litar vode i kada dobijes temperaturu koja tebi odgovara onda se ispires,ali pitacu je za svaki slucaj da ne pogresim.Pa zar nije tvoj muz bio sa tobom,ipak je bolje kada dvoje slusaju.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here