Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 15:55:52
|
|
|
|
plačljiva
|
Suncice83,to je pismo koje se čeka posle drugostepene komisije i u kome piše tačan mesec kada se radi VTO...To se dugo čeka nažalost...Ja sam čekala 6 meseci...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 15:57:41
|
|
|
|
plačljiva
|
Suncice 83 ti ćeš od marta znači da čekaš tvoje pismo...To se čeka posle drugostepene komisije Planiraj da će ti stići tek na jesen...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 15:58:08
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Suncice83,to je pismo koje se čeka posle drugostepene komisije i u kome piše tačan mesec kada se radi VTO...To se dugo čeka nažalost...Ja sam čekala 6 meseci... jao bre....bas dugo....hvala placljiva
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 16:37:22
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Drage moje i konačno posle 6 meseci čekanja stiglo mi je pismo za drugu VTO...Dobila sam kliniku " Ivanović" pa i to dočekasmo jako jako mi je drago sad jos malo pa se radujemo od srca ti zelim uspeh
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 16:38:43
|
|
|
|
17 joka
|
Daco, kako bre LH sad veci uvek nesto kad netreba sta ti kazree dr? bas mi je zao
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 16:57:30
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Drage moje i konačno posle 6 meseci čekanja stiglo mi je pismo za drugu VTO...Dobila sam kliniku " Ivanović" Placljiva divno. Kad treba da se javis u Ivanovice? P.S. To je postar pogurao to pismo,dosadilo mu da bezi od tebe.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 17:22:25
|
|
|
|
daca77
|
Joko, poslala sam mail dr i sada cekam da mi se jave. Za ovih 5-6god., nikada nisam imala povisen LH...septembra-oktobra sam stalno to proveravala, po naalogu Ivanovica i uvek je bio ok.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 17:36:07
|
|
|
|
17 joka
|
Boze pa sto onda bas sad kad netreba, javi sta su ti rekli
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 17:41:46
|
|
|
|
17 joka
|
Drugarice, Dani kv. nam se porodila Čestitamoooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 17:51:54
|
|
|
|
uplasenaa
|
Devojke danas sam bila u nisu po terapiju za candidu gino-daktanol vaginalete i ispiranje sa sodom bikarbonom3dana malo me plasi ta soda jel ima iskustva sa sodom bikarbonom i potvrila mi je dr.jasmina da se od kontracepcije razmnozava candida ukoliko smanjum candidu ili jos bolje izgubim jer je imam u masi od 28.1krecem sa diferelinom ukoliko je i dalje u masi nazalost opet me odazu za mart
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 17:53:40
|
|
|
|
mishulin
|
Plačljiva, koji ti je datum javljanja na prve konsultacije?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 17:55:23
|
|
|
|
17 joka
|
Uplasena , sredices to nesekiraj se
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 17:57:30
|
|
|
|
daca77
|
Dr porucila:kontrola Lh u utorak, a E2 je dobar...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 18:00:33
|
|
|
|
Jole84
|
Plačljiva,konačno,nek je sa srećom Daco možda neka greška,za svaki slučaj proveriće se
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 18:03:20
|
|
|
|
daca77
|
Nije greska, Jole...i pre 3 dana je bio visok. Veliki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 18:07:30
|
|
|
|
Jole84
|
Pih bre,pa gde baš sad...nadam se da će da bude ok na kontroli.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 18:13:27
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika, samo se nemoj mnogo sekirati nadamo se da ce u utorak biti dobro
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 18:14:25
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 19:26:44
|
|
|
|
mina@
|
I niko nista ne zna o Kovacevicima
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 19:28:06
|
|
|
|
17 joka
|
Mina neopterecuj se tim stvarima
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 19:32:11
|
|
|
|
mina@
|
Ali kako bas niko nista ne zna o nji a, kao da ne postoje. Nema ih ni na internetu. A postoje, pricala sam s njima . Malo mi je cudno. Bas nikakva informacija
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 19:43:19
|
|
|
|
uplasenaa
|
nadam se joko da cu je ovog puta srediti ovo mi je vec 3terapija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 20:06:52
|
|
|
|
ivanicasale
|
Uplasena moja svekrva koristi rastvor sode za vag.ispiranja i ona kaze da nema bolje od toga.Tako da baci se na ispiranje i bice sve ok.Koliko puta treba da se ispires?
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 20:09:40
|
|
|
|
uplasenaa
|
Ivanice 3puta treba se isperem sodom a kako se pravilno koristi?citajuci int pomesala sam kako mi je jasmina danas rekla
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 20:12:05
|
|
|
|
Chipsy
|
Daco Palcice Placljiva, konacno . Aplauz za postara Wiv, valjda ces se resiti toga. Kad pocinjes sa bockanjem?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?