Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 14:35:24
|
|
|
|
PalcicaBg
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Palcice a zar tamo ne idu na morule ili blaste sta su vam rekli kako se dele? Nista mi sestra nije rekla,kaze dr ce vam reci sve.Samo je rekla da je sutra transfer.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 14:38:53
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Snekile7 Devojke, molim za misljenje. Evo mog slucaja, u vezi nedoumice oko tsh i letoxa, inace pijem vec godinu dana letrox 50 mcg, za poslednjih mesec dana, Radila sam 3 puta i : U Biomedici sa popijenim lekom ujutru pre vadjenja krvi tsh 1,3. Posle nekoliko dana, 2 dan ciklusa u Frontu, bez popijenog leka pre vadjenja krvi, tsh 3,5. Isto pre godinu dana u Frontu mi je tsh bez popijenog leka bio 3,5 - kao da ovih godinu dana ne pijem nikakav lek, tako pokazuje. Posle nekoliko dana u Biomedici, bez popijenog leka pre vadjenja krvi, tsh 1,9. meni je u frontu bio 2,7 par dana posle toga u konzilijumu 1,5
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 14:47:10
|
|
|
|
17 joka
|
Palcice, bitno je da ces sutra imati tvoje bebice i maziti trbu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 15:07:38
|
|
|
|
bubili023
|
Palcice jupiiiiii Wivern, ja sam u novembru pred inseminaciju radila briseve i nasli mi enterokokus. Izlecila sa 2 kutije penterksila od 500 mg 4x1 i ampicilin vaginalete (8 DANA). posle ponovila bris i sve ok. Tako da samo opusteno, bice to sve ok. To su glupe crevne bakterije...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 15:12:09
|
|
|
|
wivern
|
Bubili ja sam pred proslu VTO imala ureaplazmu, zato se i nerviram..nesma sanse da mi bris pred proces bude dobar uvek mi nesto nadju...no i to cemo istrebiti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 15:26:05
|
|
|
|
IvannaM
|
Da li neko slucajno ima broj telefona na koji se mogu zakazati brisevi u Frontu. Ja sam danas zvala informacije i rekli su mi da se brisevi placaju?! No, rekle su mi neke devojke da za to treba da zovem neko naucno odeljenje da zakazem?!!!! Pa ih molila :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 15:36:48
|
|
|
|
ivanicasale
|
Palcice .
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 15:58:22
|
|
|
|
mina@
|
ZVALI SU MEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! napokon neka klinika Kovacevic, nikad cula ali mozda mi budu talicni
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 16:04:16
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: mina@ ZVALI SU MEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! napokon neka klinika Kovacevic, nikad cula ali mozda mi budu talicni Mina Dace bog da budu talicni...
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 16:09:10
|
|
|
|
mina@
|
Posle toliko vremena i treba da budu talicni samo sto ih nema na internetu, ne pise nista o njima, nemaju sajt ako neka od vas zna nesto o njima, neka napise svaka informacija dobrodosla
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 16:17:18
|
|
|
|
17 joka
|
Mina, srecno, bitno je da je pocelo, samo veruj u uspeh,a klinika ko klinika time se nemoj opterecivati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 16:17:48
|
|
|
|
ivanicasale
|
Mina zao mi je ja nisam cula za njih.Zelim ti srecu pa da uskoro ides odavde.A i ja bilo bi redno da napustim ovu temu.
< Poruku je uredio ivanicasale -- 16.1.2014 16:22:22 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 16.1.2014 23:04:58
|
|
|
|
suzanasaki
|
Bas mi jedrago,Palcice... bice puno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 9:13:56
|
|
|
|
Snekile7
|
Ivanam, br. tel. u Frontu za briseve je 2068-230, i tamo mozete i ti i mm raditi sve briseve i hlamidiju, ureu, mikroplazmu, vervikalni, vaginalni besplatno, alii treba na uputu da je naznaceno da je za Vto.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 13:35:15
|
|
|
|
daca77
|
Stigli danasnji rezultati LH i E2 > E2 -22,4, ali LH 19,8
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 14:26:55
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje i konačno posle 6 meseci čekanja stiglo mi je pismo za drugu VTO...Dobila sam kliniku " Ivanović"
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 14:36:11
|
|
|
|
suncica83
|
zvala dam danas ..zakazali su mi drugostepenu za 18 mart...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 15:05:31
|
|
|
|
PalcicaBg
|
zenskice sada nas je cetvoro et super prosao,imamo 14 lepih embriona ,3 vracena,ostali cekaju blastu.dobili smo i slicicu nasih cvetica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 15:26:39
|
|
|
|
Cecana
|
Bravo Palcice, sad uzivaj. Zelim ti veliku betu za dve nedelje. Ja sam htela da pitam koje bih ja analize mogla na svoju ruku da uradim sad dok sam jos uvek pod stimulacijom,videla sam da spominjete NK celije pa neke jos imunoloske analize.Htela sam da vidim da li su te vrednosti ok. I kad dolazi do hiperstimulacije i kako se ona manifestuje. Srecno svima koje su upostupku
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 15:29:18
|
|
|
|
mishulin
|
Plačljivaaaa...napokon :) nadam se da će i nama stići pismo ovih dana :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 15:36:12
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Cecana Bravo Palcice, sad uzivaj. Zelim ti veliku betu za dve nedelje. Ja sam htela da pitam koje bih ja analize mogla na svoju ruku da uradim sad dok sam jos uvek pod stimulacijom,videla sam da spominjete NK celije pa neke jos imunoloske analize.Htela sam da vidim da li su te vrednosti ok. I kad dolazi do hiperstimulacije i kako se ona manifestuje. Srecno svima koje su upostupku cecana ja sam zvala konzilijum i pitala za nk i cito profil..medjutim ona nije znala o cemu pricam..ja isto nisam znala bas dobro da joj objasnim..ona mi je rekla da pitam doktora sta tacno mi treba...tako da to na svoju ruku i ne ide bas....mene je isto strah hiperstimulacije jer imam pcos, ali valjda ce to oni pratiti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 15:37:19
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: PalcicaBg zenskice sada nas je cetvoro et super prosao,imamo 14 lepih embriona ,3 vracena,ostali cekaju blastu.dobili smo i slicicu nasih cvetica palcice zelim ti puno srece
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 15:37:38
|
|
|
|
plačljiva
|
Mishulin konačno više sam dosadila i Bogu i narodu...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 15:38:12
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: mishulin Plačljivaaaa...napokon :) nadam se da će i nama stići pismo ovih dana :) kakvo pismo vi ocekujete??? o kakvom pismu se radi??? kad se to salje i za sta???
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.1.2014 15:55:31
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 IZVORNA PORUKA: mishulin Plačljivaaaa...napokon :) nadam se da će i nama stići pismo ovih dana :) kakvo pismo vi ocekujete??? o kakvom pismu se radi??? kad se to salje i za sta??? ja sam danas zakazala drugostepenu za mart...sad mi nije jasno kakvo pismo treba da mi posalju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?