|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
16.1.2014 14:35:24   
PalcicaBg

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Palciceuser posted image user posted image

a zar tamo ne idu na morule ili blaste

sta su vam rekli kako se dele?

Nista mi sestra nije rekla,kaze dr ce vam reci sve.Samo je rekla da je sutra transfer.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 876
16.1.2014 14:38:53   
suncica83

IZVORNA PORUKA: Snekile7

Devojke, molim za misljenje. Evo mog slucaja, u vezi nedoumice oko tsh i letoxa, inace pijem vec godinu dana letrox 50 mcg, za poslednjih mesec dana, Radila sam 3 puta i :
U Biomedici sa popijenim lekom ujutru pre vadjenja krvi tsh 1,3.
Posle nekoliko dana, 2 dan ciklusa u Frontu, bez popijenog leka pre vadjenja krvi, tsh 3,5. Isto pre godinu dana u Frontu mi je tsh bez popijenog leka bio 3,5 - kao da ovih godinu dana ne pijem nikakav lek, tako pokazuje. 
Posle nekoliko dana u Biomedici, bez popijenog leka pre vadjenja krvi, tsh 1,9.

meni je u frontu bio 2,7 par dana posle toga u konzilijumu 1,5

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 877
16.1.2014 14:47:10   
17 joka
Palcice, bitno je da ces sutra imati tvoje bebice i maziti trbuuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 878
16.1.2014 15:07:38   
bubili023
Palcice jupiiiiii user posted image
Wivern, ja sam u novembru pred inseminaciju radila briseve i nasli mi enterokokus. Izlecila sa 2 kutije penterksila od 500 mg 4x1 i ampicilin vaginalete (8 DANA). posle ponovila bris i sve ok. Tako da samo opusteno, bice to sve ok. To su glupe crevne bakterije...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 879
16.1.2014 15:12:09   
wivern
Bubili ja sam pred proslu VTO imala ureaplazmu, zato se i nerviram..nesma sanse da mi bris pred proces bude dobar uvek mi nesto nadju...no i to cemo istrebiti user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubili023)
Direktna veza do poruke: 880
16.1.2014 15:26:05   
IvannaM
Da li neko slucajno ima broj telefona na koji se mogu zakazati brisevi u Frontu. Ja sam danas zvala informacije i rekli su mi da se brisevi placaju?! No, rekle su mi neke devojke da za to treba da zovem neko naucno odeljenje da zakazem?!!!! Pa ih molila :)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 881
16.1.2014 15:36:48   
ivanicasale
Palcice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 882
16.1.2014 15:58:22   
mina@
ZVALI SU MEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! napokon user posted image user posted image user posted image

neka klinika Kovacevic, nikad cula ali mozda mi budu talicni user posted image user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 883
16.1.2014 16:04:16   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: mina@

ZVALI SU MEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! napokon user posted image user posted image user posted image

neka klinika Kovacevic, nikad cula ali mozda mi budu talicni user posted image user posted image user posted image

Mina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dace bog da budu talicni...

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 884
16.1.2014 16:09:10   
mina@
Posle toliko vremena i treba da budu talicni user posted image
samo sto ih nema na internetu, ne pise nista o njima, nemaju sajt user posted image
ako neka od vas zna nesto o njima, neka napise
svaka informacija dobrodosla

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 885
16.1.2014 16:17:18   
17 joka
Mina,user posted image user posted image user posted image
srecno, bitno je da je pocelo, samo veruj u uspeh,a klinika ko klinika time se nemoj opterecivati

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 886
16.1.2014 16:17:48   
ivanicasale
Mina zao mi je ja nisam cula za njih.Zelim ti srecu pa da uskoro ides odavde.A i ja bilo bi redno da napustim ovu temu.user posted image

< Poruku je uredio ivanicasale -- 16.1.2014 16:22:22 >

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 887
16.1.2014 23:04:58   
suzanasaki
Bas mi jedrago,Palcice...user posted image user posted image user posted image
bice puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 888
17.1.2014 9:13:56   
Snekile7
Ivanam, br. tel. u Frontu za briseve je 2068-230, i tamo mozete i ti i mm raditi sve briseve i hlamidiju, ureu, mikroplazmu, vervikalni, vaginalni besplatno, alii treba na uputu da je naznaceno da je za Vto.

(odgovor članu suzanasaki)
Direktna veza do poruke: 889
17.1.2014 13:35:15   
daca77
Stigli danasnji rezultati LH i E2user posted image >
E2 -22,4, ali LH 19,8user posted image

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 890
17.1.2014 14:26:55   
plačljiva
Drage moje i konačno posle 6 meseci čekanja stiglo mi je pismo za drugu VTO...Dobila sam kliniku " Ivanović" user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 891
17.1.2014 14:36:11   
suncica83
zvala dam danas ..zakazali su mi drugostepenu za 18 mart...

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 892
17.1.2014 15:05:31   
PalcicaBg
zenskice sada nas je cetvoro user posted image
et super prosao,imamo 14 lepih embriona ,3 vracena,ostali cekaju blastu.dobili smo i slicicu nasih cvetica user posted image

Direktna veza do poruke: 893
17.1.2014 15:26:39   
Cecana
Bravo Palcice, sad uzivaj. Zelim ti veliku betu za dve nedelje.

Ja sam htela da pitam koje bih ja analize mogla na svoju ruku da uradim sad dok sam jos uvek pod stimulacijom,videla sam da spominjete NK celije pa neke jos imunoloske analize.Htela sam da vidim da li su te vrednosti ok.
I kad dolazi do hiperstimulacije i kako se ona manifestuje.

Srecno svima koje su upostupku

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 894
17.1.2014 15:29:18   
mishulin
Plačljivaaaa...napokon :) nadam se da će i nama stići pismo ovih dana :)

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 895
17.1.2014 15:36:12   
suncica83

IZVORNA PORUKA: Cecana

Bravo Palcice, sad uzivaj. Zelim ti veliku betu za dve nedelje.

Ja sam htela da pitam koje bih ja analize mogla na svoju ruku da uradim sad dok sam jos uvek pod stimulacijom,videla sam da spominjete NK celije pa neke jos imunoloske analize.Htela sam da vidim da li su te vrednosti ok.
I kad dolazi do hiperstimulacije i kako se ona manifestuje.

Srecno svima koje su upostupku

cecana ja sam zvala konzilijum i pitala za nk i cito profil..medjutim ona nije znala o cemu pricam..ja isto nisam znala bas dobro da joj objasnim..ona mi je rekla da pitam doktora sta tacno mi treba...tako da to na svoju ruku i ne ide bas....mene je isto strah hiperstimulacije jer imam pcos, ali valjda ce to oni pratiti

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 896
17.1.2014 15:37:19   
suncica83

IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

zenskice sada nas je cetvoro user posted image
et super prosao,imamo 14 lepih embriona ,3 vracena,ostali cekaju blastu.dobili smo i slicicu nasih cvetica user posted image

palcice zelim ti puno srece

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 897
17.1.2014 15:37:38   
plačljiva
Mishulin konačno user posted image više sam dosadila i Bogu i narodu...user posted image

(odgovor članu mishulin)
Direktna veza do poruke: 898
17.1.2014 15:38:12   
suncica83

IZVORNA PORUKA: mishulin

kakvo pismo vi ocekujete??? o kakvom pismu se radi??? kad se to salje i za sta???

(odgovor članu mishulin)
Direktna veza do poruke: 899
17.1.2014 15:55:31   
suncica83

IZVORNA PORUKA: suncica83

IZVORNA PORUKA: mishulin

kakvo pismo vi ocekujete??? o kakvom pismu se radi??? kad se to salje i za sta???

ja sam danas zakazala drugostepenu za mart...sad mi nije jasno kakvo pismo treba da mi posalju

Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here