Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 14.1.2014 10:31:48
|
|
|
|
daca77
|
Ok, suncice...moja antitela su bila 1500, a decembra pala na 540. Receno mi je da se njih nikada ne mogu resiti, jer kad jednom skoce, zauvek ostaju u organizmu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 14.1.2014 10:32:48
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: bubili023 Jutro devojke Palcice navijam da nam sutra budes lepa koka MI smo juce bili u NS da dragi uradi spermogram u Biotestu...i rezultati nisu bas sjajni. E sad, stvarno mi nije jasno da spermogram moze da se tako pogorsa za 2 meseca. 20.11. smo radili 3 iui i u otpusnoj listi pise spermogram supruga normozoospermia, a sad oligoasthenoteratozoospermia 1. stepena i aglutinacija koju nikada nije imao u nalazu. Od danas ga bacam na vitamine, zdrava hrana i vezbanje pa cemo to srediti. Ako nista, sad nas bas ne mogu odbiti na drugostepenoj! uzmite zlatnu maku, ona je dobra za spermogram
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 14.1.2014 10:48:26
|
|
|
|
lisicaunoci
|
Devojke koje ste pile ciklu, treba mi pomoc :) Izgubila sam jednu tabletu, ispala mi je..da li da je uzmem iz sledece kutije ili da jednostavno popijem jednu manje?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 14.1.2014 13:27:43
|
|
|
|
ivanicasale
|
Daco kako su obelezena ta antitela na rezultatima? Palcice srecno IZVORNA PORUKA: daca77 Ok, suncice...moja antitela su bila 1500, a decembra pala na 540. Receno mi je da se njih nikada ne mogu resiti, jer kad jednom skoce, zauvek ostaju u organizmu.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 14.1.2014 13:31:51
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: ivanicasale Daco kako su obelezena ta antitela na rezultatima? Palcice srecno IZVORNA PORUKA: daca77 Ok, suncice...moja antitela su bila 1500, a decembra pala na 540. Receno mi je da se njih nikada ne mogu resiti, jer kad jednom skoce, zauvek ostaju u organizmu. pogledaj moj link koji sam poslala daci, pa ces videti kako su obelezena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 14.1.2014 13:58:10
|
|
|
|
suncica83
|
ivanice antitela se vade na zahtev...ako nisi trazila da ti izvade onda ih nemas na rezultatima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 14.1.2014 15:13:32
|
|
|
|
ivanicasale
|
endokrinolog mi je rekla da mi je to radela i da je ok,ali ne znam kako su obelezena?
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 14.1.2014 15:55:30
|
|
|
|
17 joka
|
Palcice,Dacika
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 8:06:57
|
|
|
|
daca77
|
Samo da vam se javim... Sinoc dobro prosla, istocili 5 spriceva tecnosti iz levog jajovoda, probudila se i nakon kraceg odmora napustila NS. Jutros dosla na posao Medjutim, jucerasnji rezultati E2-41 i Lh-18 ne dozvoljavaju da krenem sa stimulacijom, pa je dr preporucila da ih u petak ponovom uradim. ivanicasale, antitela su ANTi TPO i ANTI TG.
< Poruku je uredio daca77 -- 15.1.2014 8:11:47 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 8:15:09
|
|
|
|
Maslacak15
|
dobro jutro Daco, tu je vervatno sporan visok LH. Bas cudno sa tim nikad nisi imala problem. Znaci ako padne kreces onda sa stimulacijom. Super da je punkcija uspela.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 8:29:23
|
|
|
|
daca77
|
Maslackic, sporan je Lh. Dr pojasnjava da su visoke vrednosti Lh i E2 posledica hidrosalpinxa. Kasnije mi je i jedna med.sestra pojasnila da oni i rade punkciju hidrosalpinxa kako bi pale vrednosti hormona i krenuli sa stimulacijom. Ne znam da li ima logike.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 9:20:13
|
|
|
|
tillia
|
bubili, ponovite spermogram u drugom labu.Tamo su uvek nize vrednosti! Daco,super,samo napred!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 14:27:55
|
|
|
|
wivern
|
Daco bice to sve ok....cekamo petak i ponovljene rezultate
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 14:42:11
|
|
|
|
imperial
|
Drage moje koje ste u postupku,zelim vam puno puno srece i da ovo bude konacno vasa godina,mi smo ovih dana radili redukciju,tako da sada imamo dve bebice,pozdravljam vas sve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 14:52:42
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Zenske samo da se javim,sve je proslo super,25 j.c. ala sam se raskokala jbl sam mu majku Detaljnije kad se malo odmorim. Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 14:55:05
|
|
|
|
wivern
|
Impa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 14:56:42
|
|
|
|
mika79
|
Palčice, navijamo da budu vredni.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 16:20:32
|
|
|
|
ivanicasale
|
Impa Palcice bice tu pilica Daco bice sve ok... Ne brini...Jedan moj prijatelj koji je lekar po struci je rekao da posle kise dolazi sunce i uvek je tako bez izuzetaka. Meni je radjen TROab i bio je 1.8IU/ml Ref.vred.0.0-9.0 I u izvestaju pise Troab negativan pa da li je to to?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 17:52:35
|
|
|
|
suzanasaki
|
Daco77...Palcice...drago mi je da vas vidim i ovde...Ja trazeci informacije,naletoh na vas...Palcice...bravo...prava si koka nosilja...Daco i tebi zelim da postanes takva kokica...Ja se spricam superfaktom od 11-og,sve do treceg dana ciklusa,kad treba da im se javim...trebalo bi biti do 22-og a onda krecem sa stimulacijom..I ja hocu da vidim kako je biti nosilja...heheheh... Puno pozdrav i pno uspeha svim curama...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 18:11:29
|
|
|
|
17 joka
|
Impa samo d ste vi dobro Daco, oni sve to rade sa razlogom, u petak ce hormoni vec biti manjih vrednosti i krenuce stimulacija Palcice, svaka cast, bice tu puno lepih embriona za vas uspeh
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 18:34:53
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Suzanasaki Daco bravo za odradjen posao,dao bog da se nikad vise ne vrati. Aspiracija je super protekla,moram jos jednom da pohvalim citav tim iz Va,usluga i paznja je bolja nego kod privatnika.Dr kaze da je po hormonima i ultrazvuku sve ok i da nema bojazni za hiper .Boleo me je stomak posle budjenja,sad sve manje.Nadam se da ce sve biti ok.Nemam krvarenje,samo blagu sukrvicu.Od sutra krecem sa pronizonom zbog NK celija.Sad cekamo da nam jave kako napreduju nasa decica.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 21:06:42
|
|
|
|
suncica83
|
palcice kako znas da imas nk...zar se to radi kod nas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 21:10:37
|
|
|
|
daca77
|
Palcice, hvala...inace sam se iznenadila cenom intervencije-200Eura.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 15.1.2014 21:14:31
|
|
|
|
Štetica
|
Suncice u Valjevu se rade NK,tj.oni vade krv i salju na analizu. Nisam sigurna dal na institut za majku i dete ili na institut za imunologiju. Koliko sam shvatila da jedino oni rade tu analizu,koja moze da bude od velikog znacaja u ovoj prici samo sto vecina dr nece da se zamara pa i to da radi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?