Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.1.2014 19:10:04
|
|
|
|
daca77
|
Nervira me ovo odlaganje i komlikovanje stvari... A ti vuci jakooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.1.2014 19:15:35
|
|
|
|
17 joka
|
Daco, bice to dobro
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.1.2014 19:21:46
|
|
|
|
wivern
|
Daco koje odlaganje kad ti niko jos nista nije ni rekao...ne razmisljaj unapred
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.1.2014 20:01:20
|
|
|
|
daca77
|
Bila sam u pravu, drage-u petak ponavljam Lh , ali bice to 11dc. Nista mi nije jasno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.1.2014 20:04:03
|
|
|
|
17 joka
|
Daco, zna DR. sta radi , vidis da se krece nabolje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.1.2014 20:04:50
|
|
|
|
daca77
|
Joko, a kakva je to stimulacija od sredine ciklusa?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.1.2014 20:12:06
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco draga, nevezano za dan ciklusa, pretpostavljam da dokle god je estradiol nizak mogu da krenu sa stimulacijom, znaci folikulogeneza nije krenula... To je moja pretpostavka. A koliki treba da bude LH da bi poceli. Sta su rekli? I mene nervira to otezanje, jedva cekam da krenes ali imam dobar predosecaj po pitanju tebe i NS.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.1.2014 20:30:22
|
|
|
|
17 joka
|
E Dacika razmisljam isto kao i Maslacak ona ti je to samo strucnije objasnila ja cvrsto verujem u vas uspeh u NS
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.1.2014 21:01:26
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, oni cekaju da Lh dodje na 2 ili ispod pa da krenu sa stimulacijom. Hvala na podrsci Joko
< Poruku je uredio daca77 -- 21.1.2014 21:02:08 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 9:49:36
|
|
|
|
nata11
|
Daco jurim te po celom forumu nikako da te nahvatam Kako si_ U kojoj klinici ces ovog puta raditi, nisam pratila nastavu redovno
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 11:32:59
|
|
|
|
daca77
|
Nato, radicu u Genesisu NS. A sada moram malo da Znate da vec danima kukam kako mi je lose, mucnina, malaksalost, vrtoglavica, lupanje srca, a danas mi ponovo stigla , a 9 dc mi je...
< Poruku je uredio daca77 -- 22.1.2014 11:33:58 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 11:54:02
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika, pa otkud sad nek ide u p m sve.... nemoj plakati znam da ti je tesko znam taj odvratan osecaj ja se uzasno nerviram uzasno me bole jajnici,odvaljuju od juce ,to mi bas sad netreba, ja sam bas veliki baksuz
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 12:16:08
|
|
|
|
wivern
|
Daco, bas bzvz...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 12:17:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 12:59:10
|
|
|
|
daca77
|
Hvala vam puno Na poslu sam i ne placem, ali zato besnim...znala sam da moj organizam ne podnosi te hemikalije od hormona...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 13:00:57
|
|
|
|
dunja RR
|
A Ivanovići su bili protiv te terapije ili grešim?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 13:06:17
|
|
|
|
daca77
|
Dunjice, oni su bili protiv stimulacije, a i ovih injekcija za supresiju. Govorili su da rezerva jajnika pokazuje da oni ne rade i da je suludo to davati. Muka mi je vise od komplikacija i odugovlacenja...ja Superfakt koristim od 1.januara...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 13:19:37
|
|
|
|
17 joka
|
Daco,a sta oni predlagali da ides na donaciju jel?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 13:23:17
|
|
|
|
daca77
|
Da, joko...samo donaciju i nista drugo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 13:35:41
|
|
|
|
wivern
|
Joj Daco ja sam misljenja da ni oni ne znaju ko ce kako odreagovati na sve te hormone dok ne probaju.. mozemo imati isti problem ti i ja ali da sasvim drugacije reagujemo na istu terapiju...samo nam trebaju konjski zivci da bi izdrzali sve ovo... MM i ja smo se dogovorili da ako nam ne uspe ovaj pokusaj idemo i na usvajanje...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 13:44:41
|
|
|
|
17 joka
|
Vivern i ja tako razmisljam, meni su rekli pre dve god i prošle da bi po stanju mojih jajnika mogla imati puno jc. ali niko nam to negaratuje, ko mi sad garantuje da cu odreagovati dobro na ovu stimulaciju niko plasim se svega znajuci sebe i svoj organizam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 14:01:14
|
|
|
|
wivern
|
Upravo o tome se i radi..niko ne moze nista da ti garantuje, na zalost....ja sam proslu stimulaciju lepo odreagovala a za ovu niko ne zna...sta bude bude..idemo dalje svakako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 14:05:51
|
|
|
|
nina26
|
Daci, nisam u toku, je l si to pocela sa stimulacijom pa ti je opet dosla meca ?? kako to jbt??? Joko, gde sada radis VTO?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 14:08:09
|
|
|
|
17 joka
|
Nina u BG nadam se sa svojim jc. pa sam bas onako i uplasena od svega
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.1.2014 14:14:22
|
|
|
|
daca77
|
Nina26, trenutno sam na Superfaktu, a cekam da krenem sa stimulacijom, ali LH mi je visok-10, pa odlazu na par dana. Sada mi je 9dc i krenula .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?