Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.1.2014 19:35:25
|
|
|
|
ivanicasale
|
Smejalice mislim da ce dr.u nisu da lece i tvog muza.Meni je dr.Jasmina rekla na pocetku'''' Sve ali bas sve sto mi nije jasno ili neki rezultat nije u redu moram da se konsultujem s''njom,jer moramo da radimo zajedno'''' i ja tako i radim cim mi nije jasno ja zovem,pitam,pa cak i idem na konsultacije sa njom.Probajte zalfiju,brusnicu caj ili suvu da jedete kazu da to pomaze.Odakle si ti? Uplasena ja sam pocela 07.01 i rekli su mi da ne pekidam sa Mikroginonom dok mi ne kazu,mozda cu da pijem i cetvrtu kutijujer mi je zadnja tab pada 27.01.
< Poruku je uredio ivanicasale -- 9.1.2014 19:37:59 >
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.1.2014 20:03:07
|
|
|
|
smejalica88
|
Ja sam iz Krusevcam,inace imam 25 god a prosle godine sam imala operaiju i oba jajovoda su mi odstranjena a sto se ostalog tice tj mene ok mi je sve,dok muz isto mu je sve ostalo ok sem tih bakterija,ja se nadam da necemo imati problema za drugu komisiju i da cemo uci u proces,samo da krene vise inace godinu i po dana smo cekali da predamo bas zbog njegovog problem tj ovih djavola
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.1.2014 20:10:19
|
|
|
|
uplasenaa
|
ja nejedem ni voce zbog secera samo limun,suhomesnate proizvode navikla sam vec punih 8meseci stim sto ceo decembar i sve ove bozicne praznike sam provela bez ijednog zalogaja slatkisa oni mi i najteze padaju ali sada mi je krivo sto sam uzalud trpela kad je ovaj mikroginon razmnozava a inace mi je ranije pomagala dijeta vec 2god se borim sa candidom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.1.2014 20:13:05
|
|
|
|
uplasenaa
|
Ivanice ja zadnju tabletu pijem26.1 ali se plasim da mi ukljuce4kutiju bez pauze zbog onog krvarenja od proslog puta a i neznam sta ce mi reci jasmina za candidu mada ja do28 mozda stignem za jos jedan kontrolni test
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 7:54:45
|
|
|
|
bubili023
|
Jutro devojke Upravo sam zakazala drugostepenu komisiju u Betaniji za 11.02.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 8:42:39
|
|
|
|
nata11
|
Bubili023
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 9:05:44
|
|
|
|
bubili023
|
Hvala Nato
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 9:32:28
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, bila sam kod mog endokrinologa, trazila da me uputi na ogtt, on nije hteo, rekao je da ja uopste nisam kandidat za to, i da nema potrebe da bezveze ja to radim, nemam policisticne jajnike, nisam gojazna, i valjda glukoza mi je ok. Pa me zanima, vi devojke koje ste radile i imate insulinsku rezistenciju, jel bilo nekih indikacija za to ili je slucajno otkriveno, dal imate policisticne jajnike, dal ste gojazni ili tako nesto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 9:35:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Snekile, ne znam kako je za vto, ali na oggt test se šalje ako imaš u porodici šećeraša (više kolena uzastopno) ili ako šećer tvoj nije uvek bio ok. Mene su slali na 'nazovi' oggt test jer mi je pokojna baba šećeraš, mama mi je šećeraš...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 9:59:50
|
|
|
|
bubili023
|
Daco, ja imam malo viska kg, ali nemam policisticne jajnike, ovulacija tacna u dan kao i menstruacija i secer mi je dobar. Draga, nemoj se opterecivati ako ti je secer ok i nemas pcos
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 10:01:20
|
|
|
|
bubili023
|
Izvini Daco, ovo je post za Snekie. Malko sam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 10:22:21
|
|
|
|
jess021
|
Snekila, ja sam radila ogtt i glukoza mi je bila ok, ali insulin je bio malo povisen, pa sam dobola terapiju. Nisam imala nikakvih indikacija za to, nisam gojazna, nemam PCOS i nikog u porodici sa secerom, ali eto...tako da je moja preporuka da se ipak uradi.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 10:54:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Kopiram sa druge teme, i slažem se sa jess IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja nemam policistične, a znam da recimo i Viking nit je gojazna nit ima policistične jajnike, a ima IR. Nisam ni ja bila kandidat, ali opet eto imaM IR i pijem siofor. IZVORNA PORUKA: Snekile7 Devojke, bila sam kod mog endokrinologa, trazila da me uputi na ogtt, on nije hteo, rekao je da ja uopste nisam kandidat za to, i da nema potrebe da bezveze ja to radim, nemam policisticne jajnike, nisam gojazna, i valjda glukoza mi je ok. Pa me zanima, vi devojke koje ste radile i imate insulinsku rezistenciju, jel bilo nekih indikacija za to ili je slucajno otkriveno, dal imate policisticne jajnike, dal ste gojazni ili tako nesto?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 12:01:38
|
|
|
|
bubili023
|
Interesuje me da li na komisiji prave problem ako je muski partner imao hepatitis c, ali je lecen i izlecen sto potvrdjuje NEGATIVAN PCR HCV test i celokupna medicinska dokumentacija?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 12:07:44
|
|
|
|
degu
|
Bubili nema šanse da prave probleme zbog toga. I ja sam imala toxoplazmu, izlečena sam i super, ne sekiraj se. Videćeš kako je ta komisija u NS-u čista formalnost
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 12:19:31
|
|
|
|
bubili023
|
Ma ja sam se totalno preopteretila! Moj suprug je pre 3 god. slucajno otkrio da ima hep. c prilikom dobrovoljnog davanja krvi, prosao je lecenje na infektivnoj u NS. Neposredno po zavrsetku terapije mu je radjen PCR test i 6 meseci po zavrsetku terapije i oba su mu negativna. E sad svi nalazi su nam ok jedino me brine sta ce komisija u socijalnom reci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 12:27:43
|
|
|
|
17 joka
|
Ja sam jednom pre tri -četri god imala ureaplazmu i prosle godine pre FET-a kandidu to sam brzo sredila sad me zanima sta da radim ako se kandida vratila, mislim nemam nikakvih naznaka ali...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 12:38:13
|
|
|
|
bubili023
|
Ja uzmem lomexin, 1 vaginaleta i resim problem.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 13:40:19
|
|
|
|
17 joka
|
ja sam je tad sredila samo sa tri vaginalete Kanesten
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 13:40:33
|
|
|
|
Snekile7
|
Hvala devojke na odgovorima, e pa sada sam se zabrinula, ne znam sta da radim, htela ja , ali dzaba kada nece endokrinolog da me uputi, jedino da idem privatno ogtt da radim, gde mi preporucujete, koliko je? Imam jos jedno pitanje, radila hormone, prvu vto sam radila pre mesec ipo dana, povisen mi je progesteron a lh smanjen, treba da predam za komisiju za drugu vto, da li ce mi praviti problem zbog toga, ne znam sta da radim, vec sam pola papra sakupila?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 14:30:55
|
|
|
|
wivern
|
snekila znam tacno kako se osecas...ja sam na kraju odustala od ogtt-a, njega nisam ni radila jer mi je ginekolog rekla da ne radim...a tek su me zbunili ovi u mariboru jer oni to nista ne gledaju, traze mnogo manje analiza nego kod nas...posle svega mislim da se kod nas radi previse analiza i da ne treba svi da radimo iste, jer smo svi razliciti kao jedinke. Ali je odluka tvoja i ti je moras doneti sama...i kako god budes odlucila bice dobro
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 15:11:35
|
|
|
|
Snekile7
|
Pa da, ne znam ni sama, dal da radim ili ne. A progesteron mi je 6, a ref.vr. je do 0.95. E sada ja sam u decembru, proslom ciklusu uzimala progesteron 800 mg dnevno, posle vto, 12 dana, znam da mi je od toga povisen. Ali moram ovaj nalaz da predam komisiji, pa me tsrah da me ne vrate zbog toga sa komisije. Koliko treba vremena da se primiri progesteron, da mi se vrati na normalu? Kakva im je praksa u Frontu, znate li na komisiji, sto se hormona tice?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 15:46:34
|
|
|
|
Štetica
|
Snekile i meni je progesteron bio povisen,niko na to nije obratio paznju. Vise se hvataju za odnos AMH-FSH nego za sve ostale hormone. Cak imam utisak da komisiju ti ostali i nezanimaju,oni su bitni tek kad krenes u postupak. Ako te brine progesteron,ponovi ga u sledecem ciklusu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 15:52:36
|
|
|
|
17 joka
|
Štetice i ja joj to kazem ali mi neveruje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 16:35:44
|
|
|
|
suncica83
|
drage devojke danas sam bila na prvoj komisiji u nemanjinoj..nisu mi trazili spermokulturu..nisam je ni imala..samo sam imala spermogram..zavrsila sam za 5 min, rekla mi je imas sva dokumenta, dala mi da popunim u koju kliniku zelim...i rekla mi da zoven sledeci utorak da zakazem drugu komisiju...sta to znaci?
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?