|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
8.1.2014 20:54:15   
wivern
Placljiva, navijam za postara....valjda je zavrsio sa praznicima i sada moze na miru da ti donese pozivno pismo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 626
8.1.2014 21:07:09   
17 joka
Placljiva mora doci sad posle praznika user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 627
8.1.2014 23:10:33   
Chipsy
Devojke, eto, joka vam je javila da su se kod mm pojavili neki spermatozoidi i mi rekosmo idemo u sledecem ciklusu, tj. suprefakt od 19.Posle sam razmisljala da nije trebalo da sacekamo jos mesec dana dok ne prodje Jucin rodjendan i kontrola, ali sad necu nista da odlazem. Ne mogu da verujem da ce tako brzo. Inace, dr. nije hteo da nam naplati spermogram, samo uz i nece nam naplatiti icsi vec obican vto. Rekao nam je Imate vi dosta problema. Stvarno je predivan, ko bi ovde to uradio, Stojkovic mi je za razgovor uzeo 6000 a izneli smo mu celu situaciju, naravno i drugi to rade, nikom ne pada na pamet da nam da bilo kakav popust.
Palcice, moja drugarica iz Kraljeva je isto bila danas u Va, i ona prima stimulaciju, a u petak cu i ja da dodjem sa njom da joj pravim drustvo. Kako da te prepoznam? user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 628
8.1.2014 23:26:39   
degu
Chipsy sve ima svoje zašto, sigurno je sad pravo vreme, navijam jako user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 629
9.1.2014 7:33:01   
daca77
Chipsy, bas mi je dragouser posted image
Navijam jakooo za tebe user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 630
9.1.2014 8:26:37   
PalcicaBg
IZVORNA PORUKA: Chipsy

Devojke, eto, joka vam je javila da su se kod mm pojavili neki spermatozoidi i mi rekosmo idemo u sledecem ciklusu, tj. suprefakt od 19.Posle sam razmisljala da nije trebalo da sacekamo jos mesec dana dok ne prodje Jucin rodjendan i kontrola, ali sad necu nista da odlazem. Ne mogu da verujem da ce tako brzo. Inace, dr. nije hteo da nam naplati spermogram, samo uz i nece nam naplatiti icsi vec obican vto. Rekao nam je Imate vi dosta problema. Stvarno je predivan, ko bi ovde to uradio, Stojkovic mi je za razgovor uzeo 6000 a izneli smo mu celu situaciju, naravno i drugi to rade, nikom ne pada na pamet da nam da bilo kakav popust.
Palcice, moja drugarica iz Kraljeva je isto bila danas u Va, i ona prima stimulaciju, a u petak cu i ja da dodjem sa njom da joj pravim drustvo. Kako da te prepoznam? user posted image

Bravo za spermice i doktora,svaka mu cas_t!Drzim vam palceve da sve to prodje kako treba i da nas obradujes jednom debelom betom!
Chipsy znam na koju drugaricu mislis,druzimo se od pocetka. user posted image Svaki UZ nam se poklapa,dr kao da prepisuje user posted image Vidimo se sutra,lako ces me prepoznati,najmanja sam tamo user posted image

< Poruku je uredio PalcicaBg -- 9.1.2014 8:29:16 >

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 631
9.1.2014 9:10:28   
wivern
Chipsy user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 632
9.1.2014 10:08:49   
suncica83
gde se predaju dokumenta za prvu komisiju..znam da je nemanjina ali ne znam koji broj, sprat, kancelarija

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 633
9.1.2014 10:11:35   
dunja RR
Sunci, mislim da je 1, ali ne brini sve će ti reći portir dole, samo pitaj.

Nego reci mi, gde ti se nalazi stan, u kom delu grada, i koja je cena za 7 dana (imam prijatelje koji dolazi sledeće nedelje). Ali pre svega bitna nam je lokacija?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 634
9.1.2014 10:18:09   
suncica83

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sunci, mislim da je 1, ali ne brini sve će ti reći portir dole, samo pitaj.

Nego reci mi, gde ti se nalazi stan, u kom delu grada, i koja je cena za 7 dana (imam prijatelje koji dolazi sledeće nedelje). Ali pre svega bitna nam je lokacija?

solunska broj 9 dorcol...jako je blizu jovanova .. a do gaka im treba 10 min kolima..pogledaj na plan plus lokaciju

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 635
9.1.2014 10:24:32   
dunja RR
Ajde mi samo pusti cenu za 7 dana na pp, pa ću im ja poslati informacije i javim ti čim pre ako im odgovara.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 636
9.1.2014 10:33:29   
suncica83
poslala sam ti pp ali nisam sigurna da li sam dobro poslala

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 637
9.1.2014 10:47:36   
dunja RR
Odlično si poslala, hvala ti. Postavila sam ti samo još jedno pitanjce, pogledaj :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 638
9.1.2014 14:32:36   
smejalica88
Drage moje imam jedno pitanjce jos,jutros mi zakazali drugu komisiju u nisu za 17 januar ali moji neki rezultati isticu do 15 da li ce praviti neki problem,u socijalnom kada sam prosla prvu komisiju nisu nista rekli, I da da li znate sta se desava kada muz ima malo bakterija u spermokulturi,isto nisu pravili problem u socijalnom a kako ide to u nisu,za drugu? da li neko zna? hvala vam unapred

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 639
9.1.2014 15:51:49   
ivanicasale
Smejalice moraju rezultati da bude sterilni tj.bez bakterija.A sto se tice isteka rezultata bolje pozovi i pitaj u Nisu.Imaju jos jedan broj 018/505-904 pa probaj i na njega kada se ne jave na drugi.Zelim ti srecuuser posted image user posted image user posted image

Uplasenaa da li si pocela sa novom kutijom Mikroginona?Ja jesam zvala sam ih juce rekli su mi da oko 28.01 pocinjemo sa Diferelinom.Kada ponavljas briseve?

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu smejalica88)
Direktna veza do poruke: 640
9.1.2014 16:16:05   
smejalica88
Ivanicesale ali meni je moja doktorka rekla da od sada primaju i sa bakterijama i da to ulazi u lecenje neplodnosti a mi inace se mucimo sa tim vec godinu i po dana i nikako da ih se otarasimo,toliko sam cekala i nisi pravili problem na prvoj niti sta rekli,pa valjda oni to znaju,sada sam bas uplasena,da li da idemo na drugu komisiju sa ovim rezultatima?

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 641
9.1.2014 16:37:08   
ivanicasale
Pa onda idi ako ti je tako doktorka rekla.Gde mislis da radis vto? Ali ipak mislim da u postupak ne smes sa bakterijama,nekim devojkama su odlozili vto zbog bakterije,gledaj sto pre da to resis.Koje su bakterije u pitanju?

Direktna veza do poruke: 642
9.1.2014 16:39:05   
ivanicasale
Cure sta mislite da smem da pijem da poboljsam imunitet s'obzirom da mi je vto u Februar,ili sta uopste da koristim?

Direktna veza do poruke: 643
9.1.2014 16:50:52   
smejalica88
Pa znam da ce morati meni je bitno da idjem u postupak. Da li oni lece to,mislim ako odobre jel lece i muskarca? on svaki put posle terapije antibiotika uvek ima neku razlicitu bekteriju,prvo je imao u velikom broju ali zadnjih nekoliko rezultata su u malom broju,imao je eserihiju,morganela morgani,candidu i tako savki put neka nova,i sve u krug nemamo pojma sta je to,isao je i kod urologa i davao mu je non stop neke antibiotike i na kraju rekao da je normalno da svi imaju u malom broju i da to nije strasno,ja nemam pojma sta da radimo

Direktna veza do poruke: 644
9.1.2014 16:52:23   
smejalica88
Inace odabrala sam da radim u Nisu VTO

Direktna veza do poruke: 645
9.1.2014 16:53:38   
degu
Smejalice nama niko nije tražio spermokulturu za komisiju user posted image
a brisevi su mi bili istekli na drugostepenoj, na prvostepenoj su rekli da je bitno da su u roku kad sam bila kod njih. E sad to je bilo u NS-a, kako je u Nišu, ne znam. Najbolje da ih pitaš.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 646
9.1.2014 16:56:11   
suncica83

IZVORNA PORUKA: ivanicasale

Cure sta mislite da smem da pijem da poboljsam imunitet s'obzirom da mi je vto u Februar,ili sta uopste da koristim?

cedjene sokove (jabuka, sargarepa, cvekla, djumbir i pomerandza)...crni luk, beli luk..sve sto sadrzi selen i vitamin c oni su najbolji za imunitet..maticna mlec..jos ako sve to mozes da nabavis da je organsko, da nije prskano..riba, sardina u konzervi ( preporucuje se jednom nedeljno)..imas razne recepte sa belim lukom za imunitet...

Direktna veza do poruke: 647
9.1.2014 16:59:29   
smejalica88
Pa i meni su istekli bas ti brisevi,oni sto vaze tri meseca ali meni na prvoj nisu nista rekli niti me obavestili o tome,rekli su da je sve u redu i to je to,nisu pominjali bakteriju niti bilo sta,trazili da ponovim neki hormon i jedan bris,i posle je bo u redu i to je sve. najbolje da pozovem nis sutra ujutru i da pitam,a inace oni vaze do 14 a meni je zakazano 17 januara

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 648
9.1.2014 17:00:17   
suncica83
imam jedan recept za sve koje imaju promene na grlicu (ranicu)..pravi domaci med ali kad odstoji zapravo kad se useceri (kristalizuje)..stavlja se na tampon pa se obomota gazom i stavlja se uvecea ujutru se izvuce..tako 10-tak dana.

Direktna veza do poruke: 649
9.1.2014 17:08:12   
uplasenaa
Ivanice krenula sam da pijem mikroginon 6.1 rekli mi da ih pozovem na18-toj tableti nisam ni pitala za diferelin,danas sam dala briseve ali imam previse sekreta sto znaci da ponovo imam candidu i dosta sam istrazivala na internetu da se candida razmnozava od kontracepcije a vec sam pisala da sam na dijeti protiv candide vec 8meseci i celo leto nisam imala problema sa candidom dok nisam pocela da pijem mikroginon ovo mi je 3test za mesec ipo dana tako da se bas plasim sta ce biti samnom i vto.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Датум рођења
пеперутка16

Да ли сте породили на време, пре термина или после термина?

на време (60%)

пре термина (30%)

после термина (10%)

Ukupan broj glasova: 10

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here