Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 16:42:18
|
|
|
|
suncica83
|
mislim, sta ja sada zakazujem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 16:45:46
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Snekile i meni je progesteron bio povisen,niko na to nije obratio paznju. Vise se hvataju za odnos AMH-FSH nego za sve ostale hormone. Cak imam utisak da komisiju ti ostali i nezanimaju,oni su bitni tek kad krenes u postupak. Ako te brine progesteron,ponovi ga u sledecem ciklusu. a kakav treba da bude odnos amh i fsh meni je amh 5,640 a fsh 5,68
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 16:55:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Zakazuješ drugostepenu komisiju ili u Frontu ili u Višegradskoj (zavisi koju si kliniku odabrala). Off, imaš pp, za stan ;) IZVORNA PORUKA: suncica83 mislim, sta ja sada zakazujem
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 17:13:19
|
|
|
|
suncica83
|
ja sam zaokruzila front a zapravo sam zelela jevremovu ali nisu bili na spisku..pitacu kad budem na drugostepenoj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 18:14:31
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 a kakav treba da bude odnos amh i fsh meni je amh 5,640 a fsh 5,68 Amh veci od 0,5 i FSH manji od 15.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 18:23:22
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Štetica IZVORNA PORUKA: suncica83 a kakav treba da bude odnos amh i fsh meni je amh 5,640 a fsh 5,68 Amh veci od 0,5 i FSH manji od 15. hvala stetice....valjda ce sve biti ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 18:30:30
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Zenske,evo me sa danasnjeg UZ,sve i dalje ko po loju...7.dan stimulacije endo 8mm,folikuli priblizne velicine,ima ih od 15,14,13mm,ne znam tacno koliko ukupno.Terapija i dalje diferelin i gonal 150.Ultrazvuk u nedelju,kada ce najverovatnije biti i stop. Danas su bile dve zenice da rade betu,obe pozitivne Upoznala sam i dragu nam Chipsy,jedno divno stvorenje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 18:36:54
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: PalcicaBg Zenske,evo me sa danasnjeg UZ,sve i dalje ko po loju...7.dan stimulacije endo 8mm,folikuli priblizne velicine,ima ih od 15,14,13mm,ne znam tacno koliko ukupno.Terapija i dalje diferelin i gonal 150.Ultrazvuk u nedelju,kada ce najverovatnije biti i stop. Danas su bile dve zenice da rade betu,obe pozitivne Upoznala sam i dragu nam Chipsy,jedno divno stvorenje. palcice gde i kod koga ces raditi vto...ako uopste sme ovde da se prica o tome..nisam do sad primetila da se pominju lekari i klinike
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 18:57:26
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje nema još pisma ni poštara Wivern
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 19:03:43
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Suncice vto radim u Valjevu kod dr Branka Budimirovica i prezadovoljna sam,bez obzira kakav ce ishod biti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 19:06:23
|
|
|
|
Babybu
|
Zvali su me iz Jevremove danas,stigli su im spiskovi...Pitali su me kod doktora zelim i rekli su da ce pismo stici do kraja januara a konsultacije ce biti pocetkom februara,to ce vec pisati u pismu...Inace cekamo od maja...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 19:07:59
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Babybu konacno docekaste Nek je srecno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 19:19:47
|
|
|
|
Babybu
|
Hvala...E bas je konacno,stvarno smo se nacekali...i vama zelim puno srece.brzo ce i vas da pozovu...Mozda je i bolje sto je ovako ispalo posto mi je stitasta bila u haosu,pa sam dok sam cekala odradila operaciju...Da nismo ovoliko cekali skinuli bi nas sa programa a jos gore da sam ostala trudna pa da mi se iskomplikovalo ne daj Boze...Sve se desava sa nekim razlogom...Svim devojkama zelim da ih brzo pozovu i naravno puno beba u 2014...Lepo nam je krenula godina i to je dobar znak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 19:20:15
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Babybu Zvali su me iz Jevremove danas,stigli su im spiskovi...Pitali su me kod doktora zelim i rekli su da ce pismo stici do kraja januara a konsultacije ce biti pocetkom februara,to ce vec pisati u pismu...Inace cekamo od maja... babybu ja isto zelim u jevremovu ali danas na prvoj komisiji jevremova nije bila na spisku..samo front i jos jedna zaboravila sam koja..ja sam zaokruzila front..e sad ne znam da li cu moci jevremovu..kad to da trazim..na drugostepenoj ili kad??
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 19:21:17
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: PalcicaBg Suncice vto radim u Valjevu kod dr Branka Budimirovica i prezadovoljna sam,bez obzira kakav ce ishod biti. vidim da si iz bgd pa sam mislila da radis ovde kod nekoga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 19:25:19
|
|
|
|
daca77
|
Veliki za sve vas, drage moje, koje ste u postupku... Ja cekam da se cujem sa dr u NS kako bih tacno znala kada idem na punkciju. A interesuje me da li mogu naci smestaj u NS za 7 dana? Ako neko ima informacije, neka mi posalje pp.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 19:30:01
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Suncice ja sam prvo zaokruzila front,al s obzirom na to da sam pismo cekala od jula u novembru mi se smucilo pa sam promenila kliniku.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 19:55:49
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: PalcicaBg Suncice ja sam prvo zaokruzila front,al s obzirom na to da sam pismo cekala od jula u novembru mi se smucilo pa sam promenila kliniku. aha..sad cu ja na drugoj komisiji traziti jevremovu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 21:30:39
|
|
|
|
Chipsy
|
Palcice, suuuper!!! I ti si divna Meni dr iz Segedina uopste ne trazi da ponovim briseve, ali ja ipak hocu, ali ne znam kada se to bese radi pre nego sto pocne stimulacija, jel da?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 21:52:54
|
|
|
|
Skijasica
|
Chipsy, mozes da ih ponovis i ranije. U slucaju, ne daj Boze, da su ti pozitivni da mozes na vreme da reagujes.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 23:00:48
|
|
|
|
Babybu
|
Mi smo na komisiji u aprilu imali ponudjeno samo drzavne...mi smo hteli front ali smo onda upali na listu cekanja pa zbog toga idemo u privatnu...Mislim da je tender raspisan samo za parove koji su bili na listi cekanja,pa zbog toga vi nemate ponudjene privatnike.Imacete ih ako ,ne daj Boze,upadnete na listu cekanja pa se i za vas raspise tender...Proslo je godinu dana od kako smo poceli da skupljamo papire i osam meseci cekanja od drugostepene,psihicki ubija to cekanje...a cekacemo jos dok stigne pismo,pa zakazu konsultacij, pa ciklus da bih krenula sa kontraceptivnim...Vi verovatno necete toliko cekati posto je sada sve rastereceno,pocecete verovatno najkasnije do oktobra ako u februaru prodjete drugostepenu...Po meni je front super i mislim da su jako strucni,s obzirom gde zivimo super je sto su nam i ovo omogucili...Samo hrabro i gurajte napred...Zelim vam,a i sebi u ovoj godini
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.1.2014 23:06:53
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy nisu ni meni u mariboru trazili, a ja sam od kontracepcije sada zapatila kandidu Prosli put sam vadila kontrolne briseve dve-tri nedelje pred postupak, tako cu isto i sada uraditi za svaki slucaj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.1.2014 0:06:46
|
|
|
|
17 joka
|
Chipsy, odradi briseve zbog sebe da nebrigas. Baby, mozda se i upoznamo u Jevremovoj Palcice blizi se
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.1.2014 6:57:14
|
|
|
|
bebuska
|
14. dan transfera beta 20 :(
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 11.1.2014 7:58:08
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Babybu Mi smo na komisiji u aprilu imali ponudjeno samo drzavne...mi smo hteli front ali smo onda upali na listu cekanja pa zbog toga idemo u privatnu...Mislim da je tender raspisan samo za parove koji su bili na listi cekanja,pa zbog toga vi nemate ponudjene privatnike.Imacete ih ako ,ne daj Boze,upadnete na listu cekanja pa se i za vas raspise tender...Proslo je godinu dana od kako smo poceli da skupljamo papire i osam meseci cekanja od drugostepene,psihicki ubija to cekanje...a cekacemo jos dok stigne pismo,pa zakazu konsultacij, pa ciklus da bih krenula sa kontraceptivnim...Vi verovatno necete toliko cekati posto je sada sve rastereceno,pocecete verovatno najkasnije do oktobra ako u februaru prodjete drugostepenu...Po meni je front super i mislim da su jako strucni,s obzirom gde zivimo super je sto su nam i ovo omogucili...Samo hrabro i gurajte napred...Zelim vam,a i sebi u ovoj godini jao bas se mnogo ceka..uzas!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?