|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
10.1.2014 16:42:18   
suncica83
mislim, sta ja sada zakazujem

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 701
10.1.2014 16:45:46   
suncica83

IZVORNA PORUKA: Štetica

Snekile i meni je progesteron bio povisen,niko na to nije obratio paznju. Vise se hvataju za odnos AMH-FSH nego za sve ostale hormone. Cak imam utisak da komisiju ti ostali i nezanimaju,oni su bitni tek kad krenes u postupak. Ako te brine progesteron,ponovi ga u sledecem ciklusu.

a kakav treba da bude odnos amh i fsh meni je amh 5,640 a fsh 5,68

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 702
10.1.2014 16:55:45   
dunja RR
Zakazuješ drugostepenu komisiju ili u Frontu ili u Višegradskoj (zavisi koju si kliniku odabrala).

Off, imaš pp, za stan ;)

IZVORNA PORUKA: suncica83

mislim, sta ja sada zakazujem

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 703
10.1.2014 17:13:19   
suncica83
ja sam zaokruzila front a zapravo sam zelela jevremovu ali nisu bili na spisku..pitacu kad budem na drugostepenoj

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 704
10.1.2014 18:14:31   
Štetica

Amh veci od 0,5 i FSH manji od 15.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 705
10.1.2014 18:23:22   
suncica83

IZVORNA PORUKA: Štetica

Amh veci od 0,5 i FSH manji od 15.

hvala stetice....valjda ce sve biti ok

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 706
10.1.2014 18:30:30   
PalcicaBg
Zenske,evo me sa danasnjeg UZ,sve i dalje ko po loju...7.dan stimulacije endo 8mm,folikuli priblizne velicine,ima ih od 15,14,13mm,ne znam tacno koliko ukupno.Terapija i dalje diferelin i gonal 150.Ultrazvuk u nedelju,kada ce najverovatnije biti i stop.
Danas su bile dve zenice da rade betu,obe pozitivne user posted image
Upoznala sam i dragu nam Chipsy,jedno divno stvorenje. user posted image

Direktna veza do poruke: 707
10.1.2014 18:36:54   
suncica83

IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

Zenske,evo me sa danasnjeg UZ,sve i dalje ko po loju...7.dan stimulacije endo 8mm,folikuli priblizne velicine,ima ih od 15,14,13mm,ne znam tacno koliko ukupno.Terapija i dalje diferelin i gonal 150.Ultrazvuk u nedelju,kada ce najverovatnije biti i stop.
Danas su bile dve zenice da rade betu,obe pozitivne user posted image
Upoznala sam i dragu nam Chipsy,jedno divno stvorenje. user posted image

palcice gde i kod koga ces raditi vto...ako uopste sme ovde da se prica o tome..nisam do sad primetila da se pominju lekari i klinike

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 708
10.1.2014 18:57:26   
plačljiva
Drage moje nema još pisma ni poštara user posted image
Wivern user posted image

Direktna veza do poruke: 709
10.1.2014 19:03:43   
PalcicaBg
Suncice vto radim u Valjevu kod dr Branka Budimirovica i prezadovoljna sam,bez obzira kakav ce ishod biti.

Direktna veza do poruke: 710
10.1.2014 19:06:23   
Babybu
Zvali su me iz Jevremove danas,stigli su im spiskovi...Pitali su me kod doktora zelim i rekli su da ce pismo stici do kraja januara a konsultacije ce biti pocetkom februara,to ce vec pisati u pismu...Inace cekamo od maja...user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 711
10.1.2014 19:07:59   
PalcicaBg
Babybu konacno docekaste user posted image Nek je srecno!

(odgovor članu Babybu)
Direktna veza do poruke: 712
10.1.2014 19:19:47   
Babybu
Hvala...E bas je konacno,stvarno smo se nacekali...i vama zelim puno srece.brzo ce i vas da pozovu...Mozda je i bolje sto je ovako ispalo posto mi je stitasta bila u haosu,pa sam dok sam cekala odradila operaciju...Da nismo ovoliko cekali skinuli bi nas sa programa a jos gore da sam ostala trudna pa da mi se iskomplikovalo ne daj Boze...Sve se desava sa nekim razlogom...Svim devojkama zelim da ih brzo pozovu i naravno puno beba u 2014...Lepo nam je krenula godina i to je dobar znak

Direktna veza do poruke: 713
10.1.2014 19:20:15   
suncica83

IZVORNA PORUKA: Babybu

Zvali su me iz Jevremove danas,stigli su im spiskovi...Pitali su me kod doktora zelim i rekli su da ce pismo stici do kraja januara a konsultacije ce biti pocetkom februara,to ce vec pisati u pismu...Inace cekamo od maja...user posted image user posted image user posted image

babybu ja isto zelim u jevremovu ali danas na prvoj komisiji jevremova nije bila na spisku..samo front i jos jedna zaboravila sam koja..ja sam zaokruzila front..e sad ne znam da li cu moci jevremovu..kad to da trazim..na drugostepenoj ili kad??

(odgovor članu Babybu)
Direktna veza do poruke: 714
10.1.2014 19:21:17   
suncica83

Suncice vto radim u Valjevu kod dr Branka Budimirovica i prezadovoljna sam,bez obzira kakav ce ishod biti.

vidim da si iz bgd pa sam mislila da radis ovde kod nekoga

Direktna veza do poruke: 715
10.1.2014 19:25:19   
daca77
Veliki user posted image za sve vas, drage moje, koje ste u postupku...
Ja cekam da se cujem sa dr u NS kako bih tacno znala kada idem na punkciju.
A interesuje me da li mogu naci smestaj u NS za 7 dana? Ako neko ima informacije, neka mi posalje pp.

Direktna veza do poruke: 716
10.1.2014 19:30:01   
PalcicaBg
Suncice ja sam prvo zaokruzila front,al s obzirom na to da sam pismo cekala od jula u novembru mi se smucilo pa sam promenila kliniku.

Direktna veza do poruke: 717
10.1.2014 19:55:49   
suncica83

Suncice ja sam prvo zaokruzila front,al s obzirom na to da sam pismo cekala od jula u novembru mi se smucilo pa sam promenila kliniku.

aha..sad cu ja na drugoj komisiji traziti jevremovu

Direktna veza do poruke: 718
10.1.2014 21:30:39   
Chipsy
Palcice, suuuper!!!user posted image user posted image
I ti si divnauser posted image
Meni dr iz Segedina uopste ne trazi da ponovim briseve, ali ja ipak hocu, ali ne znam kada se to bese radi pre nego sto pocne stimulacija, jel da?

Direktna veza do poruke: 719
10.1.2014 21:52:54   
Skijasica
Chipsy,

mozes da ih ponovis i ranije. U slucaju, ne daj Boze, da su ti pozitivni da mozes na vreme da reagujes.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 720
10.1.2014 23:00:48   
Babybu
Mi smo na komisiji u aprilu imali ponudjeno samo drzavne...mi smo hteli front ali smo onda upali na listu cekanja pa zbog toga idemo u privatnu...Mislim da je tender raspisan samo za parove koji su bili na listi cekanja,pa zbog toga vi nemate ponudjene privatnike.Imacete ih ako ,ne daj Boze,upadnete na listu cekanja pa se i za vas raspise tender...Proslo je godinu dana od kako smo poceli da skupljamo papire i osam meseci cekanja od drugostepene,psihicki ubija to cekanje...a cekacemo jos dok stigne pismo,pa zakazu konsultacij, pa ciklus da bih krenula sa kontraceptivnim...Vi verovatno necete toliko cekati posto je sada sve rastereceno,pocecete verovatno najkasnije do oktobra ako u februaru prodjete drugostepenu...Po meni je front super i mislim da su jako strucni,s obzirom gde zivimo super je sto su nam i ovo omogucili...Samo hrabro i gurajte napred...Zelim vam,a i sebi user posted image u ovoj godini

Direktna veza do poruke: 721
10.1.2014 23:06:53   
wivern
Chipsy nisu ni meni u mariboru trazili, a ja sam od kontracepcije sada zapatila kandidu user posted image
Prosli put sam vadila kontrolne briseve dve-tri nedelje pred postupak, tako cu isto i sada uraditi za svaki slucaj

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Babybu)
Direktna veza do poruke: 722
11.1.2014 0:06:46   
17 joka
Chipsy, odradi briseve zbog sebe da nebrigas.
Baby, mozda se i upoznamo u Jevremovojuser posted image

Palcice blizi se user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 723
11.1.2014 6:57:14   
bebuska
14. dan transfera beta 20 :(

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 724
11.1.2014 7:58:08   
suncica83

IZVORNA PORUKA: Babybu

Mi smo na komisiji u aprilu imali ponudjeno samo drzavne...mi smo hteli front ali smo onda upali na listu cekanja pa zbog toga idemo u privatnu...Mislim da je tender raspisan samo za parove koji su bili na listi cekanja,pa zbog toga vi nemate ponudjene privatnike.Imacete ih ako ,ne daj Boze,upadnete na listu cekanja pa se i za vas raspise tender...Proslo je godinu dana od kako smo poceli da skupljamo papire i osam meseci cekanja od drugostepene,psihicki ubija to cekanje...a cekacemo jos dok stigne pismo,pa zakazu konsultacij, pa ciklus da bih krenula sa kontraceptivnim...Vi verovatno necete toliko cekati posto je sada sve rastereceno,pocecete verovatno najkasnije do oktobra ako u februaru prodjete drugostepenu...Po meni je front super i mislim da su jako strucni,s obzirom gde zivimo super je sto su nam i ovo omogucili...Samo hrabro i gurajte napred...Zelim vam,a i sebi user posted image u ovoj godini

jao bas se mnogo ceka..uzas!!!

(odgovor članu Babybu)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here