RE: Vantelesna oplodnja XII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

bubili023 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 14:18:32)

Hvala Joko, bas si pravo [sm=smiley27.gif]
a sto se tice uz?

bubili023 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 14:21:09)

Izvinite sto sam dosadna, ali hocu do sredine januara da predam dokumentaciju, jer mi brisevi vaze jos februar mesec, pa sam sva u haosu[sm=smiley29.gif]

naci1 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 14:22:15)

[sm=smiley31.gif] samo da se javim da i dalje pratim sta se desava....joko draga zelim ti da nam se uskoro pridruzis:)

degu -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 14:39:07)

IZVORNA PORUKA: bubili023

Stetice, posto planiram sa idem na Betaniju u NS, znaci treba mi uput za uz koji cu tamo raditi? A da li treba da imam uz koji ce mi uraditi moj giekolo za prvostepenu ovde k A muz treba da ima vec spreman spermogram i plus uput za spermogram koji ce raditi na Betaniji? [sm=zmeden.gif]
Da li sam dobro razumela?[sm=smiley13.gif]

Za Betaniju ti treba samo uput za komisiju, za spermogram samo ako ovaj spermogram koji je već urađen nije iz Betanije. Ti kod svog dr-a radiš UZ vaginalnom sondom i za to ti ne treba uput, ali nazovi komisiju u NS-u, oni će ti sve reći. Ja sam nosila samo uput za komisiju i to je to. Tamo sam dobila papir sa stavkama šta dalje i kako, postupno po korascima. Svejedno bi trebala da zakažeš komisiju pa usput pitaj jel ti treba još nešto sem uputa za komisiju. Za muža ti treba i običan uretralni bakteriološki bris koliko se sećam

Naci draga šta se kod tebe dešava? [sm=smiley31.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 14:52:24)

Izvinite sto sam dosadna, ali hocu do sredine januara da predam dokumentaciju, jer mi brisevi vaze jos februar mesec, pa sam sva u haosu[sm=smiley29.gif]

bubili, jesi ti prosla prvostepenu? Ako jesi onda imas overen uput za komisiju za Vto i samo taj uput ti treba i za Betaniju.
Sve je tako kao sto ti je degu napisala, zovi Betaniju da zakazes komisiju jer mislim da sad vec zakazuju za februar.

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 17:55:39)

Naco [sm=smiley31.gif] bilo bi prelepo

Bebuska, postavljaj slobodno pitanja , nikad nisi dosadna ni jedno pitanje nije glupo slobodno, svi smo takvi kad smo na pocetku.
Degu tii je objasnila da ti ja neponavljam

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 20:32:10)

E, devojke, sutra idemo za segedin, pa me zanima zna li neneka od vas smem li ja da shopingujem tamo nesto i da prenesem. Prosli put su nam na granici gledali kola pa ne znam da li bi nam naplatili carinu[sm=smiley13.gif]. Ako nam bude do shopinga, jer ako nam opet bude 0, nece nam biti ni do cega

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 20:42:00)

Chipsy, pitaj šta se sme preneti a da se ne carini itd.

ja vam svim [sm=smiley27.gif] zelim sutra srecu, taj strah mi je dobro poznat,ali misli pozitivno, sutra je veliki praznik sluti na lepe vesti[sm=bravo.gif]

bubili023 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 20:44:02)

Degu hvala puno[sm=smiley31.gif]
Jess ja se spremam tek za prvostepenu komisiju.

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 22:02:05)

Treba i uz koji treba da odradi tvoj ginekolog,a za muza ti treba i spermokultura.Mislim da je imas jer se spermogram ne radi bez toga.Srecno!!!!

Stetice, posto planiram sa idem na Betaniju u NS, znaci treba mi uput za uz koji cu tamo raditi? A da li treba da imam uz koji ce mi uraditi moj giekolo za prvostepenu ovde k A muz treba da ima vec spreman spermogram i plus uput za spermogram koji ce raditi na Betaniji? [sm=zmeden.gif]
Da li sam dobro razumela?[sm=smiley13.gif]

bubili023 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 22:18:39)

Degu, a da li na Betaniji uvazavaju spermogram iz Biotesta?

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 23:12:00)

Chipsy do 150 eura po osobi se ne carini, to znam sigurno jer mene svaki odlazak u Budimpestu ubije ikea sa nekim sitnicama. Sto se tice garderobe to samo poskidaj etikete, i nece ni znati da su nove stvari. [sm=zz_nerd.png]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.1.2014 23:41:48)

Vivern[sm=bravo.gif]
eto pametno je tako[sm=smiley1.gif] jos kad se ima za trošak milina

Sanjalica1980 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 0:24:07)

Wivern, ja sam ga kupovala u novembru. Mene je jedna ampula od 75ij kostala 2.900.

Chipsy draga, sretno sutra. Javi kako je bilo [sm=smiley31.gif]

Ja se inace oporavljam od hipera i cekam svoj FET. Necu ga raditi dok ne bude sve kako treba. Nisam se javljala jer sam malo odmarala od svega [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 0:30:08)

Joko, jedino mi jos taj deo za trosak nedostaje [sm=smiley36.gif]

Sanjalice, tako sam nesto i ja nasla...cene su manje-vise svuda iste...

Chipsy, ocekujemo da sve prodje kako treba i da se na kraju zavrsi sa lepim shoppingom...javljaj kako je proslo [sm=zz_rolleyes.png]

bubili023 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 0:39:39)

MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI!
SRECAN BOZIC! [sm=angel.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 1:00:39)

Mir Boziji HRISTOS SE RODI!

E re parice za kupovinu mnogima nedostaje[sm=smiley36.gif]

Sanjalice oporavi se pa po svoje eskime[sm=bravo.gif]

IvannaM -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 2:08:29)

Evo devojke da vam se i ja predstavim na ovoj temi.
Imam 28 godina (dobro de 29 za mesec dana :) ), imala sam dve vanmatericne. Prvu u junu 2012. I 09.07. su mi odstranili desni jajovod. Drugu 2013 tj. 09.12 su mi odstranili levi jajojvod, obe prirodnim putem. Sad se spremamo da krenemo sa skupljanjem analiza (cim stigne moj prvi ciklus posle laparoskopije). :*

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 7:22:59)

IvannaM dobrodošla, i što pre otišla na trudničke teme [sm=smiley31.gif]

Evo da ti kažem, i nadam se ulijem nadu, ja nemam nijedan jajovod, ali sam trenutno trudna u 4. mesecu (VTO). Svu sreću ti želim!

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 8:14:24)

Sreken bozik

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 11:35:24)

Svima koji slave - Mir boziji, Hristos se rodi!

bebuska -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 12:08:48)

Srecan Bozic!
Hvala vam na podrsci djevojke. Ne pisem cesto ali pratim vas redovno i iskreno se radujem svakom vasem uspehu. [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 12:52:37)

Degu, a da li na Betaniji uvazavaju spermogram iz Biotesta?

Da, vazi i iz Biotesta.

IvannaM -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 13:41:28)

Hvala Dunja na dobrodoslici....ma ne gubim ja nadu....samo zivce sa salteriusama :D

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.1.2014 15:58:59)

Ivana, dobrodošla,zelim ti da ova godina bude dobitna, da uspe iz prve..

a strpljenje na to moras da se naviknes

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>