RE: Vantelesna oplodnja XII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (1.1.2014 18:47:46)

Srecna nova godina,i da uskoro postanemo [sm=nosecka.gif]
suncice ja sam vadila amh pre 3 mes.i bio je 2.83,doktorki je bilo sumnjivo to sto hormoni ne pokazuju da imam PSCO a jajnici kazu da imam PSCO zato je trazila da ponovim u lab ponovo amh i sada je bio 8.60 i zato mi je odlozila vto i dala da pijem Gluformin.Zato odmah po terapiju da ne bi imala posle problem oko vto da ti odlazu.Kada sam radela prvu vto na to nisu obracali paznju i nisam pila lekove da to sredim i mozda mi zato nije uspela vto. Kazu da se amh vadi od 3-5 dana ciklusa.
Mada ja sam radela AMH 15 dana i bio je visok tako da nebih znala bas kako to ide kod nas sa PSCO.
IZVORNA PORUKA: suncica83

SRECNA NOVA GODINA I DA NAM SE SVE ZELJE OSTVARE U 2014-OJ

niko mi nije odgovorio na moj antimilerian ..kako je moguce da je 5,640...ja imam 38 godin..pre godinu dana kada sam ga vadila bio je 2, nesta

Ninnochka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (2.1.2014 14:18:33)

Drage, svako dobro u novoj godini.
Ja sam pocela sa Cikloprogiovom od 5. dana ciklusa, danas mi je 9. dan, a jos uvek mi ide onako roze - braonkasto, kao kad prestaje mentsruacija... u tragovima, ali me nervira i ne znam da li je to ok ili nije? J l' ima neka od vas iskustva sa time?

moja ciklama -> RE: Vantelesna oplodnja XII (2.1.2014 16:51:21)

Devojke, pregršt zdravlja i puno para..ali najviše zdravih [sm=duda.gif].

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (2.1.2014 19:53:12)

Devojke ja sam 30-tog popila zadnju tab Mikroginona i jos nisam dobila obicno dobijem 3-ci dan od prestanka tab?!

tamaricapn -> RE: Vantelesna oplodnja XII (2.1.2014 19:57:56)

devojke j sam danas imala et vratili smo 2[sm=duda.gif] lepa nadamo se da ugledamo [sm=rozacrtici.gif] sto i svima vama zelim

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (2.1.2014 20:08:17)

Tamaricapn[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitam zeli ti veliku betu,da ova godina pocne najlepse a mi da krenemo za tobom sa velikim betama. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: tamaricapn

devojke j sam danas imala et vratili smo 2[sm=duda.gif] lepa nadamo se da ugledamo [sm=rozacrtici.gif] sto i svima vama zelim

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (2.1.2014 23:41:57)

Tamarice ocekujemo lepu beticu za pocetak ove godine [sm=zz_skip.gif]

blesavko -> RE: Vantelesna oplodnja XII (3.1.2014 14:38:11)

tamaricapn navijamo [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (3.1.2014 15:16:15)

Tamarice, navijam jakooo[sm=bravo.gif]
Ja vec 3 dana primam Superfact i mogu reci da me i boli i pece[sm=zmeden.gif]...
Izgleda da niko ne krece u postupak, ovih dana.

tamaricapn -> RE: Vantelesna oplodnja XII (3.1.2014 16:01:27)

hvala drage moje pa da nas obraduje sve nas ova godina sa[sm=modricrtici.gif]

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XII (3.1.2014 16:13:56)

IZVORNA PORUKA: daca77

Tamarice, navijam jakooo[sm=bravo.gif]
Ja vec 3 dana primam Superfact i mogu reci da me i boli i pece[sm=zmeden.gif]...
Izgleda da niko ne krece u postupak, ovih dana.

Evo da ti se pridruzim [sm=smiley36.gif] Od danas pocinje stimulacija gonalom,diferelin ostaje do kraja...

tillia -> RE: Vantelesna oplodnja XII (3.1.2014 16:57:12)

Ja svratih da pozelim srecu svima koje pocinju![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

nina26 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (3.1.2014 21:51:37)

Devojke, sve najbolje u novog godini, i da pljuste velike bete na ovim stranama[sm=bravo.gif]

Ako nekom treba, moja prijateljica prodaje DHA terapiju za 3 meseca, pa ako znate nekog kome je to potrebno, neka mi se javi na pp. Jako je povoljno, a to je inace dosta skupo i tesko ga je naci kod nas.

Razglasite dalje, da ne bih pisala na svim temama [sm=smiley20.gif] hvala[sm=smiley31.gif]

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XII (3.1.2014 23:59:32)

Drage moje, nije me dugo bilo, jer radim u skoli pa je kraj polugodja jako stresan i naporan.
Da vam pozelim svima isto sto i sebi - barem jednu zdravu bebicu!!
Mi na Bozic u Segedin, pa cemo onda videti sta dalje!
Trudnicama cestitam[sm=bravo.gif]

Bebana17 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (4.1.2014 10:26:37)

Daco, napred [sm=bravo.gif] I mene su pekle injekcije, pa mi je muž baš sporo davao, a i ja sama sebi, i tako je mnogo lakše (znači: poooolakooo ubrizgavanje tečnosti [sm=smiley1.gif]) Od srca ti želim [sm=duda.gif]

dzzu -> RE: Vantelesna oplodnja XII (4.1.2014 10:38:56)

Drage moje, kao što već znate PG se porodila i donela na svet jednu prelepu Zoi [sm=duda.gif]. Od srca joj čestitam i svima želim još puno, puno takvih Vto bebica[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]. Pozzzzzz........

nina26 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (4.1.2014 15:32:31)

IZVORNA PORUKA: dzzu

Drage moje, kao što već znate PG se porodila i donela na svet jednu prelepu Zoi [sm=duda.gif]. Od srca joj čestitam i svima želim još puno, puno takvih Vto bebica[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]. Pozzzzzz........

jao divno, cestitke za jos jednu Zoi [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (4.1.2014 22:51:56)

Drage moje zelim vam uspesnu i plodonosnu 2014 god.

Dacika moja, srce mi igra od srece vec osecam radost kad budes rekla da je uspelo[sm=bravo.gif]

Tamarice , bice to velika beturina i dva bebca[sm=bravo.gif]

Palčice srecno[sm=bravo.gif]

Nina, veliki grliša za tebe i princezicu

tamaricapn -> RE: Vantelesna oplodnja XII (5.1.2014 11:41:18)

Hvala Joko nadamo se da ce biti velika[sm=smiley36.gif]

tamaricapn -> RE: Vantelesna oplodnja XII (5.1.2014 11:42:37)

IZVORNA PORUKA: wivern

Tamarice ocekujemo lepu beticu za pocetak ove godine [sm=zz_skip.gif]

bice Ivanice aj pa ces i ti jos malo [sm=bravo.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (5.1.2014 12:07:01)

Hmmmm...mozda sam trebala da napisem Ivanice , ali nisam mnogo pogresila [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (5.1.2014 12:13:44)

Sad si me nacisto zbunila [sm=smiley36.gif]...zene ja od ovog femodena ne znam vise ni sta pricam ni sa kim pricam a ni ja kako se zovem...[sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (5.1.2014 14:29:48)

Srećna nova godina drage hrabre devojke,želim vam puno visokih beta i suza al radosnica! [sm=smiley27.gif]

Tijana Pi -> RE: Vantelesna oplodnja XII (5.1.2014 15:26:03)

Svim damama na forumu zelim uspesnu 2014-u,i puno bebe!
Posto sam nova na forumu interesuje me da li neka od vas ceka drugostepenu komisiju u NS.Meni su zakazali za 03.02.1014.Sta ce se desavati dalje iskreno ne znam.Planirala sam posetu kod Kopitovicke,ali sam cula da je prezauzeta.Ako bilo koja od Vas ima iskustva kod njih molila bih za misljenje.
Unapred zahvalna!

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (5.1.2014 15:30:53)

[sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: wivern

Sad si me nacisto zbunila [sm=smiley36.gif]...zene ja od ovog femodena ne znam vise ni sta pricam ni sa kim pricam a ni ja kako se zovem...[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>